Skip to main content

Sentimentul pur! - Avantaje pentru tine ca bărbat

Când prezervativul se potrivește ca o a doua piele, sexul se simte complet diferit. Aici puteți citi despre experiențele altor bărbați cu MISTER SIZE - și dacă diferența merită.

Mărturii de la bărbați

Matteo - 32 de ani, Aachen

"Mărimea mea perfectă, sentimentul meu pur".

"Ca să fiu sinceră, nu m-am gândit niciodată prea mult la prezervative. Am cumpărat doar ceea ce era pe raft - întotdeauna părea să se potrivească cumva. Apoi, din întâmplare, am dat peste MISTER SIZE și m-am gândit: "O să încerc asta acum. Oricum, sunt destul de experimentală când vine vorba de sex și deseori cumpăr câteva accesorii neobișnuite, așa că de ce să nu încerc și inovațiile în materie de prezervative?

Prima dată când am folosit MISTER SIZE, am fost surprinsă de diferența pe care a făcut-o potrivirea individuală. Comandasem acasă un dispozitiv de calibrare a prezervativelor și găsisem mărimea mea exactă - ca să fiu sinceră, una diferită de cea pe care o credeam - și a meritat. Materialul subțire și potrivirea excelentă au făcut ca prezervativul să se simtă imediat ca o a doua piele. Cred că sexul este întotdeauna bun, dar asta a fost o poveste diferită. Sentimentul a fost mult mai intens decât cel pe care îl experimentasem până atunci. Nu am crezut că mărimea va face o asemenea diferență.

Kay - 26 ani, Neu-Ulm

"Eu nu sunt 0815 - de aceea am nevoie de prezervative care nu sunt".

"Găsirea mărimii potrivite de prezervativ a fost o problemă pentru mine de la început. Penisul meu este un pic mai mic decât media. Acest lucru nu mi-a afectat niciodată stima de sine - până în prezent, toate partenerele mele au fost foarte mulțumite de performanțele mele - dar îmi pot imagina că alți bărbați care nu sunt la fel de bine dotați au o problemă cu acest lucru. Și, pe deasupra, stai în fața unui raft și te gândești: De ce nu există nimic aici care simt că a fost gândit pentru bărbați ca mine? Ca și cum ar exista un singur tip de bărbat, toți cu exact aceleași măsuri. Nu fac acest lucru nici cu hainele. Slavă Domnului!

Când am văzut MISTER SIZE și gama largă de mărimi, primul meu gând a fost: De ce nu face toată lumea așa ceva? Există penisuri diferite, așa că ar trebui să existe și prezervative diferite. Pentru mine, a fost cu siguranță o ușurare totală. Am nimerit mărimea corectă de prima dată și prezervativele se potrivesc perfect. Am observat imediat diferența în pat: nu mai alunecă și nu mă mai tem că prezervativul va cădea sau - și mai rău - se va bloca. Nu pot decât să recomand ca fiecare bărbat să fie la fel de pretențios în privința prezervativelor ca și în privința hainelor sale.

Prezervative personalizate în mărimea dvs. personală - avantaje pentru bărbați

Mulți bărbați critică prezervativele. Motivul este adesea experiențele negative din tinerețe sau ceea ce au auzit despre prezervative: că sunt incomode, că nu oferă senzații, că se strâng și se rup. Dar merită să punem încă o dată la îndoială aceste prejudecăți înmagazinate - pentru că în mărimea potrivită, prezervativul MISTER SIZE are multe avantaje:

Senzație intensă cu protecție optimă

Cu MISTER SIZE, sexul se simte la fel de intens ca și fără prezervativ. Singurul strat foarte subțire vă permite să simțiți fiecare atingere și, în același timp, vă oferă posibilitatea de a vă lăsa să plecați complet. Pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contracepție și siguranță - fără dezavantajele și riscurile pe care le implică alte metode contraceptive. În plus, stratul de lubrifiant puțin mai generos de pe prezervativele noastre asigură un început și mai bun al actului sexual.

Cu MISTER SIZE poți fi tu însuți ca bărbat.

Bineînțeles că se simte o prostie atunci când prezervativul fie nu se potrivește suficient de bine, fie pur și simplu punerea lui devine un concurs de îndemânare și un exercițiu de forță. Prezervativul perfect trebuie să fie ușor de derulat și să se potrivească ca o a doua piele - o chestiune evidentă pentru MISTER SIZE. Odată ce v-ați găsit dimensiunea personală, nu mai este nevoie să vă strângeți și să vă înghesuiți. Prezervativul se potrivește pur și simplu, indiferent de mărimea celei mai bune piese a ta. Deci, chiar și cu un prezervativ, vă puteți simți pe deplin dumneavoastră - și vă puteți bucura de sex minunat ca bărbat. Cel mai bun lucru este să o încercați imediat.