Skip to main content

Întrebări frecvente despre prezervative și dimensiunile prezervativelor

Întrebări frecvente

Aflați răspunsurile la toate întrebările dvs. despre prezervative, mărimea prezervativului dvs. și MISTER SIZE ca prezervativ potrivit.

Cu viziunea "Excelență în prezervative", echipa noastră creativă de la Vinergy lucrează continuu pentru a face prezervativele și mai bune - și mai senzuale. Afirmația noastră: sexul cu prezervativ ar trebui să fie la fel de bun ca și fără! Ne angajăm să facem acest lucru în fiecare zi. După aproape 20 de ani de pasiune și experiență în ceea ce privește prezervativele de mărimea potrivită, am lansat Mister Size. MISTER SIZE este prezervativul care arată ca un prezervativ, care protejează ca un prezervativ - dar care nu se simte deloc ca un prezervativ convențional atunci când este folosit. De ce? Pentru că bărbații și femeile nu simt aproape nimic. Dar nu doar grosimea neglijabilă este un stimulent al plăcerii: MISTER SIZE este disponibil în șapte mărimi diferite - la urma urmei, cea mai bună piesă a fiecărui bărbat este foarte individuală.

Doriți să aflați mai multe despre avantajele lui Mister Size? Puteți găsi totul aici

Aici puteți măsura dimensiunea prezervativului dvs. ușor și convenabil cu 3 metode diferite

Siguranța metodelor contraceptive este calculată în funcție de indicele Pearl, dar niciun contraceptiv nu este 100% sigur. Prezervativele au un indice Pearl de 2-12, ceea ce înseamnă că, din 100 de femei care folosesc prezervative timp de un an, între 2 și 12 vor rămâne însărcinate. În cele mai multe cazuri, acest număr ridicat se datorează erorilor de aplicare. Puteți afla mai multe despre utilizarea corectă în FAQ 18. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de protecția împotriva ITS, cum ar fi HIV, sifilis, gonoree, hepatita B și hepatita C, prezervativul oferă un nivel foarte ridicat de protecție.

Prezervativele sunt învelișuri subțiri și cauciucate și sunt folosite în timpul actului sexual pentru a proteja împotriva sarcinilor nedorite și a bolilor cu transmitere sexuală. Acestea trebuie trase peste penisul în erecție înainte de actul sexual și reprezintă unul dintre puținele contraceptive pentru bărbați, în afară de sterilizare.

Prezervativele nu au, de fapt, niciun efect secundar. Cu toate acestea, dacă aveți o alergie la latex, acestea pot declanșa o reacție alergică. Aproximativ 2% dintre persoane suferă de o alergie la latex, așa că trebuie să folosească prezervative fără latex.

Alte efecte secundare, cum ar fi strangularea, alunecarea sau pierderea senzației, sunt reduse sau evitate complet dacă folosiți un prezervativ de mărimea potrivită.

Aproape jumătate din cupluri (48 %) folosesc pilula, iar cealaltă jumătate (47 %) folosesc prezervativul. Toate celelalte contraceptive reprezintă doar o mică parte. Desigur, unele cupluri folosesc mai multe contraceptive în același timp, de exemplu prezervativul și pilula.

Cei mai mulți bărbați folosesc prezervativul ca mijloc de contracepție. Pentru ca un prezervativ să vă protejeze cu adevărat, este important să știți cum să folosiți prezervativul în mod corespunzător și să folosiți mărimea potrivită. Pe lângă faptul că protejează împotriva sarcinii, prezervativele protejează și împotriva ITS în comparație cu alte contraceptive.

Prezervativele fac obiectul Legii privind dispozitivele medicale și, prin urmare, trebuie să fie certificate. Aceasta poate fi recunoscută prin marcajul CE de pe ambalaj. Pentru a vă asigura că prezervativul este cu adevărat sigur, acesta trebuie să se potrivească perfect. Un prezervativ prea mic se poate rupe mai ușor, iar unul prea mare are mai multe șanse să alunece.

Da, fiecare bărbat poate folosi prezervative. Indiferent de mărimea și forma penisului, există un prezervativ potrivit, Mister Size, de exemplu, în 7 dimensiuni diferite, de la o lățime nominală de 47 mm până la o circumferință de 69 mm. În plus, toate prezervativele sunt extensibile. Problemele de erecție se datorează adesea faptului că prezervativele nu se potrivesc. Pentru cei care suferă de alergii la latex, există prezervative fără latex, dar, din păcate, nu încă în atât de multe dimensiuni diferite.

Da, dar trebuie să poți pompa 18 litri de aer în prezervative fără ca acestea să explodeze. Cu toate acestea, este esențial să știți cum să le puneți și să le folosiți în timpul actului sexual. Cele mai frecvente motive pentru care un prezervativ se rupe sunt fie aplicarea greșită, fie mărimea greșită a prezervativului, fie depozitarea necorespunzătoare.

Da, deoarece în timpul sexului oral sperma poate intra în organism prin gură și poate declanșa o infecție cu HIV. Prezervativele deosebit de subțiri, cum ar fi Mister Size, sunt potrivite și pentru sexul oral.

Dacă erecția slăbește atunci când se pune prezervativul, de obicei se datorează faptului că bărbatul se teme să nu facă ceva greșit atunci când îl pune sau pentru că nu ești atât de sigură pe cât ți-ai dori atunci când deschizi prezervativul. Bărbații tineri, fără experiență, sunt afectați în mod special de acest lucru. Este util să folosiți mai întâi prezervative și să exersați cu ele, chiar și în timpul masturbării. Apoi, după ce vă familiarizați cu ele, puteți folosi prezervativul dumneavoastră în timpul actului sexual sau puteți cere partenerului dumneavoastră să vi-l pună.

S-a întâmplat: Prezervativul s-a rupt. Pentru a evita o sarcină nedorită, există opțiunea "pilulei de a doua zi". Pilula de a doua zi se ia la maximum 48-72 de ore după accidentul cu prezervativul. Cu toate acestea, aportul trebuie discutat în orice caz cu un ginecolog sau cu un farmacist, deoarece este important să fii informat medical cu privire la eficacitate și la efectele secundare.

Dacă prezervativele au fost întotdeauna prea mari pentru tine, poți încerca Mister Size 47 sau 49. Aceste prezervative au o lățime nominală de 47 sau 49 mm și, prin urmare, sunt mai mici decât cele de 52-54 mm din farmacie.

Practic, toți lubrifianții pe bază de apă sunt potriviți pentru utilizarea cu prezervativele Mister Size. În plus, ar trebui să verificați întotdeauna ambalajul pentru a vedea dacă producătorul recomandă utilizarea lor cu prezervative. Lubrifianții pe bază de ulei, cum ar fi uleiul de silicon, nu ar trebui să fie utilizați cu prezervativele Mister Size, deoarece atacă latexul.

Toate prezervativele, fie că au pereți subțiri sau groși, sunt supuse aceluiași standard european EN ISO 4074, care prevede, de exemplu, că trebuie să puteți pompa 18 litri de aer într-un prezervativ fără ca acesta să se spargă. Acest lucru înseamnă că prezervativele subțiri și groase îndeplinesc aceleași standarde de siguranță.

  1. Prezervativele trebuie păstrate întotdeauna într-un loc răcoros și uscat. Expunerea directă la căldură face ca prezervativele să devină fragile. De asemenea, este important ca folia de sigilare să nu fie deteriorată și ca data limită de consum să nu fie depășită.
  2. Atunci când rupeți folia de sigilare, nu folosiți obiecte cu muchii ascuțite, cum ar fi dinții sau unghiile, pentru a nu deteriora prezervativul.
  3. Verificați în ce direcție poate fi derulat prezervativul. Dacă nu se derulează, înseamnă că a fost așezat pe penis în sens invers. Cu toate acestea, este posibil ca materialul seminal să fi ajuns deja la prezervativ. Prin urmare, nu îl întoarceți pur și simplu, ci folosiți un nou prezervativ!
  4. Țineți rezervorul cu degetul mare și arătătorul, astfel încât să nu existe o pernă de aer. Trageți puțin preputul înapoi și înfășurați prezervativul complet pe penisul rigid din rezervor.
  5. Și un mic sfat: aveți întotdeauna prezervative gata de utilizare în apropiere, astfel încât să puteți începe imediat, fără a fi nevoie să le căutați :-)

Da! Prezervativele Mister Size sunt vegane. Prezervativele Mister Size nu conțin ingrediente de origine animală sau subproduse de origine animală, în procesul de fabricație și de producție nu au fost folosite ingrediente sau subproduse de origine animală și nu sunt testate pe animale.

De regulă, prezervativele ar trebui să fie depozitate la temperaturi de până la 30°C doar pe o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, nu ar trebui să depozitați permanent prezervativele în lumina directă a soarelui. Cu toate acestea, depozitarea pe termen scurt, timp de 3-4 zile, în condiții de căldură extremă de până la 40°C, de exemplu, în timpul transportului prin poștă, în mașină sau într-o stație de ambalare, este posibilă fără probleme. Astfel, chiar și vara, puteți să vă comandați prezervativele online sau să le luați cu dumneavoastră în călătorii fără nicio grijă. Puteți găsi mai multe informații aici.

Prezervativele nu protejează doar împotriva sarcinilor nedorite, ci și împotriva unor boli precum SIDA sau gonoreea. Prin urmare, prezervativele sunt mai mult decât un simplu contraceptiv. Cu dimensiunea potrivită, un prezervativ oferă, de asemenea, cea mai bună siguranță posibilă și o senzație completă. În același timp, partenerul dumneavoastră nu trebuie să se teamă de efectele secundare ale hormonilor atunci când ia pilula contraceptivă.

Nu, lungimea prezervativului nu este importantă, îl puteți derula cât de mult doriți. Ceea ce este important este lățimea prezervativului, deoarece aceasta determină dacă prezervativul se potrivește bine. Lățimea prezervativului se numește mărimea prezervativului. Cu dimensiunea potrivită a prezervativului, vă asigurați cea mai bună siguranță posibilă și cea mai bună senzație posibilă în timpul sexului, deoarece nimic nu alunecă sau nu apasă inconfortabil.

Aflați și mai multe despre prezervative

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Cunoștințe sexuale despre prezervative

Determinați dimensiunea corectă a prezervativului în 4 pași simpli

Utilizarea prezervativului de mărimea potrivită este importantă pentru o bună protecție. Aici puteți afla cum să determinați mărimea potrivită în 4 pași simpli.

Kondom Anwendung
Sfaturile noastre pentru prezervative

Aplicarea prezervativului

Ce trebuie să am în vedere atunci când folosesc prezervative? Iată care sunt cele mai importante sfaturi înainte de a folosi prezervativele.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Cunoștințe sexuale despre prezervative

Prezervativele și dimensiunile prezervativelor: Răspuns la toate întrebările dvs

Tot ceea ce ați putea întreba despre prezervative și dimensiunile prezervativelor își găsește răspunsul în acest articol. Faceți clic acum pentru a citi mai multe.