Skip to main content

Aplicație prezervativ - ghidul oficial pentru Mister Size

Ce trebuie să am în vedere atunci când folosesc prezervative? Cum folosesc corect un prezervativ? Aflați mai multe despre utilizarea prezervativelor aici.

Înainte de a începe

Prezervativele de la Mister Size sunt, în principiu, ușor de folosit și distractiv de folosit. Atunci când sunt utilizate corect, acestea ajută la prevenirea sarcinii și a transmiterii bolilor cu transmitere sexuală. Pentru o protecție optimă, ar trebui să știți sau să aflați care este dimensiunea potrivită a prezervativului pentru dumneavoastră. Veți găsi toate instrucțiunile de utilizare a prezervativului la sfârșitul acestui articol și, bineînțeles, în mod oficial în fiecare pachet de prezervative.

După ce ați găsit prezervativul potrivit, examinați cu atenție ambalajul individual al prezervativului și verificați dacă este deteriorat. Dacă învelișul este evident deteriorat, ar trebui să aruncați prezervativul. Pentru siguranța dumneavoastră și a partenerului dumneavoastră, folosiți numai prezervative nedeteriorate.

Înainte de a vă pune prezervativul, trebuie să aveți o erecție completă. Nu încercați să puneți prezervativul pe penis până când acesta nu este tare. Dacă penisul tău este tare, poți pune prezervativul, dar acest lucru trebuie făcut întotdeauna înainte de primul contact cu partenerul tău, pentru că, uneori, o cantitate mică de spermă poate ieși înainte de orgasm.

Instrucțiuni pas cu pas pentru aplicarea prezervativului

Punerea unui prezervativ este foarte ușoară. Am descris deja în detaliu cum să punem corect un prezervativ într-un articol separat de pe blog.

Direct la instrucțiuni

După utilizare

Cât mai curând posibil după orgasm, dar în orice caz înainte de a te lăsa moale, trebuie să scoți penisul cu prezervativul complet din partenerul tău. Pentru a fi în siguranță, cel mai bine este să țineți prezervativul în timp ce îl scoateți pentru a preveni alunecarea acestuia și eventuala scurgere de spermă.

După folosire, vă rugăm să nu aruncați prezervativul folosit sau orice alt obiect care nu este un pier de toaletă în toaletă. În caz contrar, canalizarea ar putea fi blocată la un moment dat, iar nimeni nu își dorește astfel de probleme după cel mai bun lucru din lume. Prezervativele trebuie aruncate întotdeauna la gunoiul menajer normal.

Cele mai importante sfaturi înainte de a începe să folosiți prezervativele Mister Size

  1. Dacă este necesar un lubrifiant suplimentar, utilizați un lubrifiant pe bază de apă.
  2. Nu folosiți lubrifianți pe bază de ulei, cum ar fi vaselina, uleiul mineral și crema de corp, deoarece acestea pot slăbi prezervativul și pot cauza defectarea ulterioară a produsului. Acest lucru este valabil și pentru unele medicamente topice (medicamente aplicate local, cum ar fi unguentele sau cremele) care se aplică pe penis sau vagin. Dacă nu sunteți sigur de efectele medicamentelor pe care le utilizați în combinație cu prezervativele, întrebați medicul sau farmacistul.
  3. Nu folosiți prezervativul dacă materialul de cauciuc este lipicios sau fragil sau dacă ambalajul individual este evident deteriorat.
  4. Consultați un medic cât mai curând posibil sau cel puțin în termen de 72 de ore dacă un prezervativ curge sau se sparge în timpul utilizării.
  5. Prezervativele sunt pentru o singură utilizare. Prezervativele refolosite pot crește riscul de deteriorare și infectare.
  6. Atunci când sunt folosite corect de fiecare dată când faceți sex, prezervativele din latex ajută la prevenirea sarcinii și reduc riscul de transmitere a HIV/SIDA și a altor boli infecțioase cu transmitere sexuală.
  7. Nicio metodă contraceptivă nu poate asigura o protecție de 100% împotriva sarcinii sau a transmiterii HIV și a bolilor cu transmitere sexuală. Dacă bănuiți că dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră sunteți însărcinată sau ați fost infectată, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră.
  8. Acest produs conține latex natural, care poate provoca reacții alergice, inclusiv șoc anafilactic. Dacă sunteți alergic la produsele din latex natural, consultați-vă medicul înainte de utilizare.
  9. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.
  10. A se ține departe de copii. Pericol de sufocare din cauza prezervativelor umflate sau rupte.
  11. Folosirea prezervativelor în timpul sexului oral crește riscul de sufocare.
  12. Folosirea unui lubrifiant suplimentar în timpul sexului anal poate reduce riscul de deteriorare.
  13. Prezervativul este un dispozitiv medical pentru persoanele laice - bărbați sau femei adulte.
  14. Orice incident grav în care este implicat produsul trebuie raportat producătorului și autorității competente din statul membru în care locuiește utilizatorul și/sau pacientul.
  15. Aceste prezervative sunt conforme cu standardele internaționale ISO 4074 / EN ISO 4074.

Este ceva încă neclar?

Aveți întrebări despre utilizarea prezervativelor Mister Size? Nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact. De asemenea, puteți găsi răspunsuri la multe întrebări în secțiunea Întrebări frecvente.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum