Skip to main content

Avantajele dumneavoastră

Când contracepția se potrivește - Avantajele prezervativelor MISTER SIZE

Ar trebui să poți să te lași complet liberă când vine vorba de cel mai frumos lucru din lume - fără griji, discuții enervante sau efecte secundare stupide ale contraceptivelor. Exact pentru asta sunt prezervativele noastre MISTER SIZE: datorită mărimii lor individuale, a potrivirii perfecte și a latexului ultra-subțire, abia se observă, vă oferă o senzație naturală și asigură în același timp o siguranță optimă. Astfel, vă puteți bucura împreună de beneficii și vă puteți lăsa pradă sentimentelor bune fără nicio grijă. Pentru că, uneori, poate fi chiar atât de simplu.

Avantaje pentru el

Căutarea potrivirii perfecte se aplică și când vine vorba de contracepție: dacă până acum ai fost nemulțumit de prezervative, probabil că nu ai găsit încă partenerul potrivit pentru cea mai bună piesă a ta. Cu MISTER SIZE în mărimea dvs. personală, nu există nici o ciupire, nici o desfășurare plictisitoare sau alte efecte secundare neplăcute. Abia dacă o veți observa, iar senzația din timpul sexului este neobișnuit de intensă. În același timp, bineînțeles, vă protejează în mod fiabil și vă oferă un sentiment de siguranță - astfel încât să vă puteți lăsa să plecați complet.

Doriți să aflați mai multe? Testatorii noștri ne povestesc despre experiențele lor.

Citiți experiențele tesatorilor noștri

Putem să ne lăsăm în voia sorții - și să ne distrăm de minune.

Sexul este deosebit de grozav atunci când amândoi își asumă responsabilitatea împreună și apoi se dăruiesc unul altuia cu un sentiment de bine. Mister Size vă oferă oportunitatea ideală de a face acest lucru - deoarece, cu stratul său foarte subțire și abia perceptibil, prezervativul nu mai stă între voi, ci devine o conexiune unică. Astfel, vă puteți simți amândoi în siguranță și vă puteți bucura de sex în toată intensitatea sa.

Ești curioasă? Am pus cupluri să îl testeze - iată ce experiențe au avut.

⚧Luis& Johanna - 39 & 41 de ani, Lübeck

Capul meu este în nori în timpul sexului, nu în timpul contracepției

Te-ai săturat să fii singura responsabilă pentru contracepție ca femeie? Cu MISTER SIZE nu mai trebuie să vă simțiți vinovată dacă ați decis în mod conștient să nu luați pilula sau alte contraceptive. Soțul, iubitul sau amantul dumneavoastră este întotdeauna perfect echipat - și nu mai există niciun motiv pentru a nu folosi prezervativul.

PS: Dacă nu cunoașteți încă mărimea iubitului dvs., luați cu dvs. pachetul nostru de probă și Condom Sizer. Vei avea un spărgător de gheață neașteptat pentru începutul unei minunate relații de dragoste.

Doriți să aflați mai multe? Testerii noștri au multe de spus.

 

♀Alenya- 25 de ani, de la Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Știri

Prezervativul meu este Mister Size

Utilizatorii de prezervative care au încercat deja mai multe prezervative ne scriu din nou și din nou că au găsit prezervativul lor în MISTER SIZE. Bineînțeles, suntem bucuroși de acest lucru și, prin urmare, am vrut să știm exact și să le spunem și…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Despre noi

Calitatea prezervativelor

Pentru a putea garanta clienților noștri o siguranță maximă, materialele de primă clasă și controalele stricte fac parte din programul nostru standard.

Kondom FAQ
Despre noi

Întrebări frecvente pe tema prezervativelor și a dimensiunilor prezervativelor

Aflați răspunsurile la toate întrebările dvs. despre prezervative, mărimea prezervativului dvs. și MISTER SIZE ca prezervativ potrivit.

Mister Size Ieși din rutina ta

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum

Încearcă ceva nou