Skip to main content

Avantajele prezervativelor

Când contracepția se potrivește pur și simplu - avantajele prezervativelor MISTER SIZE

Ar trebui să te poți lăsa complet liberă cu cel mai frumos lucru din lume - fără griji, discuții enervante sau efecte secundare stupide atunci când folosești contracepția. Exact pentru asta există prezervativele noastre MISTER SIZE: datorită dimensiunii lor individuale, a potrivirii perfecte și a latexului ultra-subțire, acestea abia se observă, vă oferă o senzație naturală și, în același timp, asigură o siguranță optimă. Astfel, vă puteți bucura împreună de beneficii și vă puteți răsfăța cu senzații plăcute fără nicio grijă. Pentru că uneori chiar poate fi atât de simplu.

Prezentare generală a avantajelor prezervativelor MISTER SIZE:

 • În 7 mărimi diferite de prezervative - prezervativele nu mai sunt prea strâmte sau prea late: cele 7 mărimi permit o potrivire mult mai precisă în comparație cu prezervativele standard, care sunt adesea disponibile doar în câteva mărimi. O potrivire strânsă ajută la evitarea unor probleme precum sufocarea, alunecarea sau pierderea senzației, ceea ce, la rândul său, îmbunătățește confortul și senzația în timpul actului sexual.
 • Extra-subțire pentru mai multă senza ție: Grosimea subțire a pereților noștri contribuie, de asemenea, la o senzație completă în timpul actului sexual, fără a compromite siguranța, bineînțeles.
 • Metode de măsurare inovatoare: Oferim metoda potrivită pentru ca fiecare să își determine dimensiunea individuală a prezervativului, de la aplicația de măsurare și o bandă de măsurare de imprimat până la Condom Sizer un instrument de măsurare în format de card de cecuri. De asemenea, puteți folosi ambalajul nostru pentru a vă estima mărimea.
 • Vegan: Nu folosim niciun produs de origine animală în procesul de producție.
 • Toate celelalte avantaje ale prezervativelor: Bineînțeles, prezervativele MISTER SIZE oferă și toate celelalte avantaje ale prezervativelor, pe care le puteți găsi în detaliu mai jos pe pagină.

Avantaje pentru bărbați

Căutarea potrivirii perfecte se aplică și când vine vorba de contracepție: dacă până acum ai fost nemulțumit de prezervative, probabil că nu ai găsit încă partenerul potrivit pentru cea mai bună piesă a ta. Cu MISTER SIZE în mărimea dvs. personală, nu există ciupituri, rularea plictisitoare sau alte efecte secundare neplăcute. Abia îl veți observa, iar senzația din timpul sexului este neobișnuit de intensă. În același timp, vă protejează în mod fiabil și vă oferă o senzație de siguranță - astfel încât să vă puteți lăsa complet liber.

Doriți să aflați mai multe? Testatorii noștri vorbesc despre experiențele lor.

Citiți acum experiențele tesatorilor noștri bărbați

Avantaje pentru cupluri

Sexul este deosebit de grozav atunci când amândoi vă asumați responsabilitatea împreună și apoi vă dăruiți unul altuia cu un sentiment de bine. Mister Size vă oferă ocazia ideală de a face acest lucru - deoarece, cu stratul său subțire ca o napolitană și abia perceptibil, prezervativul nu mai stă între voi, ci devine o conexiune unică. Astfel, vă puteți simți amândoi în siguranță și vă puteți bucura de sex în toată intensitatea sa.

Sunteți curioși să aflați? Am pus cupluri să-l testeze - aici vorbesc despre experiențele lor.

Citiți acum mărturiile cuplurilor

Avantaje pentru femei

Te-ai săturat să fii singura responsabilă pentru contracepția ta ca femeie? Cu MISTER SIZE, nu mai trebuie să aveți mustrări de conștiință dacă ați decis în mod conștient să nu luați pilula contraceptivă sau alte contraceptive. Soțul, iubitul sau amantul tău este întotdeauna perfect echipat - și nu mai există niciun motiv să nu folosești prezervativul.

PS: Dacă nu cunoașteți încă mărimea iubitului dvs., luați pur și simplu cu dvs. pachetul nostru de mostre și Condom Sizer. Acest lucru vă va oferi un spărgător de gheață neașteptat pentru începutul unei minunate relații amoroase.

Doriți să aflați mai multe? Testatorii noștri au multe de povestit.

Citiți acum mărturii de la femei

Avantajele prezervativelor în general

V-ați întrebat întotdeauna de ce ar trebui să folosiți prezervative? Prezervativele oferă o varietate de beneficii, atât în ceea ce privește sănătatea sexuală, cât și în ceea ce privește metodele contraceptive.

 1. Ușurința de utilizare: Prezervativele sunt ușor de utilizat și nu necesită îngrijire medicală sau planificare pe termen lung, ceea ce le face o opțiune convenabilă pentru multe persoane.

 2. Protecție împotriva infecțiilor cu transmitere sexuală: Prezervativele sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a preveni transmiterea bolilor cu transmitere sexuală, inclusiv a HIV. Acestea formează o barieră fizică care împiedică schimbul de fluide corporale între parteneri care pot transmite infecții.

 3. Sprijinirea sănătății publice: Din păcate, numărul cazurilor de boli cu transmitere sexuală este din nou în creștere masivă. Multe cazuri rămân nedetectate, dar pot fi transmise în continuare altora. Cu ajutorul prezervativelor, sunteți, prin urmare, în siguranță, în special cu parteneri noi sau care se schimbă, și contribuiți la asigurarea faptului că bolile nu se pot răspândi neobservate.

 4. Prevenirea sarcinilor nedorite: Prezervativele sunt o metodă ușor accesibilă și eficientă de prevenire a sarcinii. Atunci când sunt utilizate corect, riscul de sarcină este foarte scăzut. Aflați mai multe despre cât de sigure sunt prezervativele aici.

 5. Disponibilitate imediată și comoditate: Prezervativele sunt disponibile fără prescripție medicală și pot fi cumpărate din farmacii, supermarketuri și chiar de la distribuitoare automate. Ele sunt ușor de transportat și pot fi folosite oricând. Bineînțeles, puteți cumpăra cu ușurință prezervative și online. Nu trebuie să mergeți la un medic pentru a obține o rețetă și nu este necesar niciun examen medical.

 6. Nu au efecte secundare: Spre deosebire de metodele contraceptive hormonale, cum ar fi pilula contraceptivă, prezervativele nu au, în general, efecte secundare. Acestea reprezintă o opțiune bună pentru persoanele care doresc să evite hormonii sau care nu le pot folosi din cauza unor afecțiuni medicale.

 7. Promovarea unui comportament sexual responsabil: Prezervativele vă permit să vă asumați în mod activ responsabilitatea pentru sănătatea dumneavoastră sexuală și a partenerului dumneavoastră.

 8. Potrivitepentru aproape toată lumea: Prezervativele sunt potrivite pentru majoritatea persoanelor, inclusiv pentru cele care sunt alergice la latex, deoarece există și prezervative fabricate din poliuretan sau din alte materiale hipoalergenice. O senzație proastă din cauza unei potriviri proaste nu mai este un argument, deoarece prezervativele MISTER SIZE sunt deosebit de sensibile și sunt disponibile în 7 dimensiuni diferite de prezervative.

 9. Nicio afectare a fertilității: prezervativele nu afectează fertilitatea pe termen lung. După întrerupere, nu există nicio întârziere în revenirea la fertilitatea normală, ceea ce poate fi cazul cu unele alte metode contraceptive.

 10. Permite flexibilitate: Deoarece prezervativele sunt folosite doar atunci când este nevoie, ele oferă o flexibilitate care nu este posibilă cu multe alte metode contraceptive. Prin urmare, acestea sunt ideale și pentru persoanele care nu sunt active sexual în mod regulat. După cum s-a menționat deja la punctul anterior, de asemenea, nu afectează fertilitatea și puteți decide în mod flexibil dacă doriți să renunțați la prezervativ pentru că doriți să aveți copii.

 11. Varietate și distracție: Prezervativele vin în diferite mărimi, culori, arome și chiar texturi, ceea ce poate varia și îmbogăți experiența sexuală.

 12. Ieftin și ușor accesibil: În comparație cu alte metode contraceptive, prezervativele sunt adesea mai puțin costisitoare și sunt disponibile fără sfat medical sau prescripție medicală.

 13. Permite sexul spontan: Cu prezervativele, activitatea sexuală poate avea loc spontan și fără planificare prealabilă, deoarece acestea pot fi folosite imediat și nu există o perioadă de tranziție de la utilizare până la protecția completă împotriva sarcinii, așa cum se întâmplă, de exemplu, cu pilula. De asemenea, prezervativele nu necesită o utilizare regulată, precum alte metode hormonale, pentru a asigura o protecție completă. Prezervativele protejează imediat atunci când sunt folosite corect.

 14. Crește gradul de conștientizare și comunicare între parteneri: Discutarea metodelor contraceptive, inclusiv utilizarea prezervativelor, poate îmbunătăți comunicarea între partenerii sexuali și poate duce la o relație mai deschisă și mai sinceră.

 15. Protecție pentru jucăriile sexuale: Prezervativele pot fi folosite și pentru jucăriile sexuale pentru a facilita curățarea și pentru a preveni transmiterea infecțiilor între parteneri, în special atunci când jucăriile sunt împărțite.

Cu aceste beneficii multiple, prezervativele joacă un rol esențial în contracepție și în protecția împotriva bolilor cu transmitere sexuală și oferă o opțiune bună pentru persoanele care doresc să practice o sexualitate sigură și responsabilă. Datorită celor 7 dimensiuni diferite ale prezervativelor MISTER SIZE, există un prezervativ perfect adaptat pentru aproape fiecare bărbat. Acest lucru asigură o senzație deosebit de plăcută și sigură. Cel mai bine este să le încercați acum!

Determinați dimensiunea prezervativului acum

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Știri

Prezervativul meu este Mister Size

Utilizatorii de prezervative care au încercat deja mai multe prezervative ne scriu din nou și din nou că au găsit prezervativul lor în MISTER SIZE. Bineînțeles, suntem bucuroși de acest lucru și, prin urmare, am vrut să știm exact și să le spunem și…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Despre noi

Calitatea prezervativelor

Pentru a putea garanta clienților noștri o siguranță maximă, materialele de primă clasă și controalele stricte fac parte din programul nostru standard.

Kondom FAQ
Despre noi

Întrebări frecvente pe tema prezervativelor și a dimensiunilor prezervativelor

Aflați răspunsurile la toate întrebările dvs. despre prezervative, mărimea prezervativului dvs. și MISTER SIZE ca prezervativ potrivit.

Mister Size Ieși din rutina ta

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum

Încearcă ceva nou