Skip to main content

Când totul este dintr-o dată bine - avantaje pentru tine ca femeie

Doriți să vă bucurați de protecția completă a prezervativelor, dar să vă simțiți în continuare partenerul pe deplin și complet? Cu MISTER SIZE le poți avea pe amândouă! Alenya și Lotta vă povestesc despre experiențele lor și avantajele pe care le-au obținut.

Mărturii de la femei

Alenya - 25 de ani, Offenburg

"Am capul în nori în timpul sexului, nu în timpul contracepției".

"Sunt singură de câțiva ani, din pasiune! Îmi place să încerc lucruri noi - și când vine vorba de bărbați. Așa că, atunci când vine vorba de dragoste și sex, sunt destul de capricioasă, dar când vine vorba de contracepție, merg întotdeauna la sigur. Sunt prea multe în joc pentru mine ca să am o mentalitate de genul "totul se va rezolva". De aceea nu vreau să mă bazez pe cealaltă persoană pentru sex. Eu iau deciziile: cu privire la corpul meu și la contracepția mea.

Când am descoperit gama Mister Size, am fost imediat încântată. Acesta este nivelul de pregătire perfectă pe care îl caut. Acum pot fi complet sigură că am mărimea potrivită pentru fiecare dintre aventurile mele. Totul se potrivește într-adevăr bine și nimic nu alunecă. În același timp, materialul ultra-subțire se simte ultra-bine pentru el, ceea ce, bineînțeles, mă face fericită. Mai presus de toate, însă, îmi dă sentimentul de siguranță de care am nevoie pentru a mă lăsa cu adevărat liber."

Lotta - 31 de ani, Osnabrück

"Pentru mine, totul trebuie să fie bine în timpul sexului - pentru ambele părți".

"Sunt o persoană foarte fizică și sensibilă, motiv pentru care sexualitatea nu a fost niciodată un subiect pe care să îl iau ușor.

În timpul sexului, vreau să mă implic complet cu partenerul meu și să mă topesc cu adevărat în el. Pentru ca acest lucru să funcționeze, totul trebuie să fie în regulă pentru mine și ambele părți trebuie să se implice pe deplin. De aceea, prezervativele sunt un detaliu important pentru mine... pot strica și ele o noapte. Dacă ceva nu se potrivește bine sau dacă bărbatul simte doar o fracțiune din ceea ce ar putea simți, întreaga interacțiune dispare. Mi se pare deosebit de rău când punerea prezervativului devine un joc de îndemânare și se poate chiar rupe la derulare. Ucigașul plăcerii totale!

Din acest motiv, prezervativele nu sunt doar pentru bărbați. Dacă e ceva în neregulă, simt la fel de bine."

Autodeterminare fără dezavantaje - avantajele MISTER SIZE pentru tine ca femeie.

În calitate de femeie, nu este deloc ușor să iei contracepția în propriile mâini, în ciuda numeroaselor opțiuni disponibile. Metodele hormonale, cum ar fi pilula, au adesea dezavantaje majore, astfel încât trebuie să plătiți un preț ridicat pentru autodeterminarea sexuală. Prezervativele sunt mult mai simple - dacă nu ar fi vorba de argumentul multor bărbați că prezervativele limitează senzațiile. Din fericire, cu MISTER SIZE această grijă este de domeniul trecutului. Și sunteți perfect pregătiți pentru orice situație.

Concentrează-te pe lucrurile esențiale - fie că ești într-o relație ...

Sexul ar trebui să aibă întotdeauna șansa de a deveni unul dintre cele mai frumoase momente. De aceea, MISTER SIZE creează condițiile care vă permit să vă lăsați liber în timpul sexului - fără să vă faceți griji sau să vă gândiți la efectele secundare. Dacă ați simțit întotdeauna că prezervativele vă răpesc din intensitatea actului sexual, acum veți avea parte de o experiență uimitoare. Pentru că, atunci când prezervativul se potrivește perfect, acesta se rostogolește în câteva secunde și nu este aproape deloc vizibil pentru amândoi. Vă puteți cufunda complet unul în celălalt și vă puteți bucura de momente minunate de conviețuire.

... sau în timpul unei aventuri de o noapte.

Chiar și mai ales dacă ești singură, prezervativul este un contraceptiv de ales - pentru că atunci când faci sex cu cineva pe care nu-l cunoști (încă), siguranța este întotdeauna pe primul loc. Dar asta nu înseamnă că trebuie să acceptați orice restricții. Dacă aveți întotdeauna la dumneavoastră unul dintre pachetele noastre de probă și Condom Sizer, veți găsi imediat mărimea potrivită și vă veți putea bucura de o aventură de o noapte în toată intensitatea ei. Încearcă doar.