Skip to main content

Prezervativul meu este Mister Size

Utilizatorii de prezervative care au încercat deja mai multe prezervative ne scriu din nou și din nou că au găsit prezervativul lor în MISTER SIZE. Bineînțeles, suntem bucuroși de acest lucru și, prin urmare, am vrut să știm exact și să le spunem și altora despre experiențele lor cu MISTER SIZE: așa că am început campania "Prezervativul meu este MISTER SIZE".

Utilizatorii MISTER SIZE au avut posibilitatea să ne scrie despre experiențele lor cu MISTER SIZE și au primit în schimb un pachet de 36 de MISTER SIZE.

Iată rezultatele și reacțiile celor care au testat:

Suntem împreună de ani de zile și nu ne dorim copii. Prietena mea este foarte atentă la sănătate și este o vegană convinsă. Până acum, am avut problema că prezervativele sunt destul de largi pe mine. De aceea, niciunul dintre noi nu se putea lăsa cu adevărat în voiaje, pentru că eram mereu puțin îngrijorați că prezervativul va aluneca sau că sperma va ieși. Orgasm împreună? Într-adevăr dificil.....! Prietena mea a văzut MISTER SIZE la farmacia Müller și a adus imediat acest TEST SET. Amândoi ne simțim foarte confortabil cu mărimea 49 acum, nimic nu alunecă. Chiar te face să te simți bine. Prin urmare, Mister Size nu este doar prezervativul meu, ci și al nostru.

Andreas, 38 de ani

Unul dintre influencerii mei favoriți, care este ea însăși mamă, a prezentat MISTER SIZE. Cred că prezervativele sunt foarte bune pentru noi, pentru că ne dorim un alt copil, dar nu încă. Din nefericire, iubitul meu are probleme de erecție cu prezervativele și nu este deloc amuzant. Așa că am încercat MISTER SIZE în mărimea lui. Chiar face o diferență. Fără prezervativ este încă cel mai bun, dar MISTER SIZE este cu siguranță o soluție bună. Din moment ce nu există aproape nici o alegere în ceea ce privește mărimea lui, MISTER SIZE nu este doar prezervativul meu, ci prezervativul nostru.

Celina, 31 de ani

De obicei, relațiile mele nu durează prea mult. În plus, am efecte secundare enorme când iau pilula. Prin urmare, prezervativul este contraceptivul potrivit pentru mine. Din nefericire, a trebuit să aud mereu de la bărbați că nu vor să folosească prezervative pentru că le taie sângele și apoi nu pot menține o erecție, și asta este adevărat..... Apoi, un prieten mi-a recomandat MISTER SIZE. Și, într-adevăr, atunci când prezervativele se potrivesc, prezervativul da sau nu este mult mai puțin problematic. În plus, sunt foarte frumoase și adevărate la atingere! Întotdeauna am la mine mai multe mărimi, pentru orice eventualitate. De aceea, MISTER SIZE este prezervativul meu.

Sandra, 32 de ani

Am fost fericit singur timp de 2 ani și în modul de dating permanent, dar prezervativele de la Durex și Ritex nu se potriveau atât de bine și de multe ori au ucis vibrația în timpul sexului, deoarece sentimentul nu era acolo. În momentul în care o femeie a insistat să folosim un prezervativ, am fost mai degrabă descurajat, iar asta a fost o mică piedică. Apoi am descoperit anunțul Mister Size pe Lovoo și am comandat un pachet de probă în cea mai mare mărime, iar mărimea 64 s-a potrivit perfect. De atunci, nu mai este o problemă pentru mine să folosesc un prezervativ și nu este important pentru mine cu sau fără, pentru că ambele funcționează foarte bine și sunt foarte senzuale. Pentru mine, nu mai e posibil fără Mister Size, chiar dacă e vorba de contracepție, acum sunt în continuare în siguranță, fără să renunț la senzația intensă.

Ben, 29 de ani

Prezervativul meu este de mărimea unui bărbat! Este adevărat și pentru tine? Apoi scrieți-ne experiența dvs. detaliată, cu acordul de a o publica aici, iar noi vă vom trimite un pachet de 36 de bucăți în mărimea dvs. ca mulțumire.

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum