Skip to main content

Știri în jurul lui Mister Size

Aflați aici toate noutățile și informațiile importante despre promoțiile MISTER SIZE. Lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți prezervativele noastre pentru dumneavoastră și, desigur, pentru a le face disponibile în zona dumneavoastră locală, în magazinul dumneavoastră online preferat sau în alte țări. Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la modul în care am putea îmbunătăți MISTER SIZE și mai mult, sau unde ar trebui să fie MISTER SIZE disponibil pentru cumpărare, vă rugăm să ne contactați, de exemplu, prin intermediul formularului nostru de contact.

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Știri

Prezervativul meu este Mister Size

Utilizatorii de prezervative care au încercat deja mai multe prezervative ne scriu din nou și din nou că au găsit prezervativul lor în MISTER SIZE. Bineînțeles, suntem bucuroși de acest lucru și, prin urmare, am vrut să știm exact și să le spunem și…

Jan und Eva Krause Geschäftsführer der Vinergy GmbH mit Mister Size Kondomen
Știri

Când vine vorba de sex protejat, nu te poți lipsi de prezervative

Directorii noștri generali Eva și Jan Vinzenz Krause dau un interviu în revista eLine Magazine despre potențialul prezervativelor în comerțul cu amănuntul erotic.

Französische Flaggen
Știri

Prezervative Mister Size în Franța

După ce am reușit să câștigăm câțiva distribuitori pentru prezervativele noastre în Franța, site-ul nostru francez este acum și el online.

Italienische Apotheke
Știri

Prezervativele Mister Size în farmaciile italiene

Acum vă puteți procura prezervativele Mister Size în primele farmacii din Italia, iar noi am câștigat primul angrosist de farmacii din Italia.

Italienische Flagge
Știri

Site-ul italian Mister Size online

Și în Italia puteți cumpăra prezervative Mister Size în din ce în ce mai multe magazine, motiv pentru care adăugăm acum un site web italian la gama noastră.

Wir feiern Mister Size bei Müller
Știri

Dimensiuni de prezervative în farmacie - Mister Size este acum disponibil la Müller în Germania

Prezervativele Mister Size sunt acum disponibile și în multe magazine din Germania, precum și în magazinul online Müller.

Spanische Flagge
Știri

Prezervativele noastre sunt acum disponibile și în Spania

Sunteți în căutarea pentru prezervative în Spania. Descoperiți primele noastre magazine cu Mister Size în gama de produse de pe noul nostru site spaniol.

Britische Flaggen
Știri

Lansarea vânzărilor în Marea Britanie și un nou site în limba engleză

Noul nostru site în limba engleză marchează, de asemenea, lansarea vânzărilor de prezervative Mister Size în Marea Britanie.

Influencer bei der Arbeit
Știri

Se caută un influencer

Cu toții ne cunoaștem mărimea la pantofi. De ce nu dimensiunea prezervativului nostru sau a partenerului nostru? Deveniți acum Influencerul nostru și faceți-l pe Mister Size și mai cunoscut.

Symbolbild Irland St. Patricks Day
Știri

Prezervativele Mister Size acum și în Irlanda

Prezervativele de mărimea potrivită sunt acum disponibile și în Irlanda. Descoperiți noul nostru comerciant cu amănuntul de pe insula Irlanda.

Klopapier horten während Corona
Știri

Prezervative în loc de hârtie igienică

Nemții fac provizii doar de hârtie igienică și tăiței în pandemia Corona? Nu este adevărat, prezervativele au înregistrat, de asemenea, o creștere a vânzărilor de aproape 40 de procente.