Skip to main content

Știri în jurul lui Mister Size

Aflați aici toate noutățile și informațiile importante despre promoțiile MISTER SIZE. Lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți prezervativele noastre pentru dumneavoastră și, desigur, pentru a le face disponibile în zona dumneavoastră locală, în magazinul dumneavoastră online preferat sau în alte țări. Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la modul în care am putea îmbunătăți MISTER SIZE și mai mult, sau unde ar trebui să fie MISTER SIZE disponibil pentru cumpărare, vă rugăm să ne contactați, de exemplu, prin intermediul formularului nostru de contact.

Luxemburg Flagge als Nummer 1 auf einem Siegertreppchen zum Thema Verhütung
Știri

Luxemburg este lider în Europa în materie de contracepție

Descoperiți cum conduce Luxemburgul în clasamentul european al contracepției, cu 94,2%, și care sunt diferențele dintre Europa de Est și Europa de Vest.

Kondom, Antibabypille und andere Verhütungsmittel
Știri

Prezervativul înlocuiește pilula contraceptivă ca fiind contraceptivul numărul unu în Germania

Datele studiului actual arată de ce prezervativul a înlocuit pilula ca principal contraceptiv în Germania. Aflați mai multe despre criticile din ce în ce mai numeroase la adresa metodelor hormonale și alte motive în favoarea prezervativelor.

Luis von Spondoms (links) eröffnet zusammen mit Max vom AStA der Leuphana Universität Lüneburg (rechts) den kostenlosen Kondomspender
Știri

Prezervative gratuite pentru studenții din Germania

Prezervative gratuite pentru toată lumea? În unele țări, acest lucru este de mult timp o realitate, în Germania, Mister Size oferă acum prezervative gratuite pentru studenții din unele universități.

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Știri

Prezervativul meu este Mister Size

Utilizatorii de prezervative care au încercat deja mai multe prezervative ne scriu din nou și din nou că au găsit prezervativul lor în MISTER SIZE. Bineînțeles, suntem bucuroși de acest lucru și, prin urmare, am vrut să știm exact și să le spunem și…

Jan und Eva Krause Geschäftsführer der Vinergy GmbH mit Mister Size Kondomen
Știri

Când vine vorba de sex protejat, nu te poți lipsi de prezervative

Directorii noștri generali Eva și Jan Vinzenz Krause dau un interviu în revista eLine Magazine despre potențialul prezervativelor în comerțul cu amănuntul erotic.

Deutsche Apotheke Symbolbild
Știri

Prezervativele Mister Size în farmaciile din Germania

Prezervativele noastre sunt acum disponibile și în farmaciile din Germania. Deci, dimensiunea potrivită pentru dumneavoastră este disponibilă și în zona dumneavoastră.

Symbolbild Irland St. Patricks Day
Știri

Prezervativele Mister Size acum și în Irlanda

Prezervativele de mărimea potrivită sunt acum disponibile și în Irlanda. Descoperiți noul nostru comerciant cu amănuntul de pe insula Irlanda.

Britische Flaggen
Știri

Lansarea vânzărilor în Marea Britanie și un nou site în limba engleză

Noul nostru site în limba engleză marchează, de asemenea, lansarea vânzărilor de prezervative Mister Size în Marea Britanie.

Spanische Flagge
Știri

Prezervativele noastre sunt acum disponibile și în Spania

Sunteți în căutarea pentru prezervative în Spania. Descoperiți primele noastre magazine cu Mister Size în gama de produse de pe noul nostru site spaniol.

Italienische Flagge
Știri

Site-ul italian Mister Size online

Și în Italia puteți cumpăra prezervative Mister Size în din ce în ce mai multe magazine, motiv pentru care adăugăm acum un site web italian la gama noastră.

Französische Flaggen
Știri

Prezervative Mister Size în Franța

După ce am reușit să câștigăm câțiva distribuitori pentru prezervativele noastre în Franța, site-ul nostru francez este acum și el online.

Italienische Apotheke
Știri

Prezervativele Mister Size în farmaciile italiene

Acum vă puteți procura prezervativele Mister Size în primele farmacii din Italia, iar noi am câștigat primul angrosist de farmacii din Italia.

Klopapier horten während Corona
Știri

Prezervative în loc de hârtie igienică

Nemții fac provizii doar de hârtie igienică și tăiței în pandemia Corona? Nu este adevărat, prezervativele au înregistrat, de asemenea, o creștere a vânzărilor de aproape 40 de procente.

Wir feiern Mister Size bei Müller
Știri

Dimensiuni de prezervative în farmacie - Mister Size este acum disponibil la Müller în Germania

Prezervativele Mister Size sunt acum disponibile și în multe magazine din Germania, precum și în magazinul online Müller.

Influencer bei der Arbeit
Știri

Se caută un influencer

Cu toții ne cunoaștem mărimea la pantofi. De ce nu dimensiunea prezervativului nostru sau a partenerului nostru? Deveniți acum Influencerul nostru și faceți-l pe Mister Size și mai cunoscut.