Skip to main content

Lansarea vânzărilor în Marea Britanie și un nou site în limba engleză

Avem plăcerea de a anunța că Pasante Healthcare, în calitate de distribuitor pentru Marea Britanie, a început vânzările și este disponibil pentru toți distribuitorii din Marea Britanie. Acest lucru marchează, de asemenea, lansarea site-ului în limba engleză ca platformă de informare și vânzare pentru MISTER SIZE pe insulă. Descoperiți acum noul nostru site web și toate informațiile despre opțiunile de achiziție la www.mistersize.co.uk.

Prezervative în Marea Britanie

Chiar dacă puteți obține unele prezervative gratuit de la NHS în Marea Britanie, acestea sunt prezervative standard. Cu Mister Size puteți alege între 7 mărimi de prezervative și puteți obține prezervativul perfect. În plus, Mister Size este deosebit de subțire și, prin urmare, este foarte plăcut la atingere, dar la fel de sigur ca un prezervativ standard. Dimensiunea perfectă poate fi chiar mai sigură, deoarece nu va aluneca dacă prezervativul este prea mare. Dacă prezervativul este prea mic, acesta vă strânge penisul, vă simțiți mai puțin și prezervativul se rupe mai ușor. Așa că merită să folosiți prezervativele Mister Size, veți simți diferența.

De unde să cumpărați Mister Size

Următoarele magazine vor fi prezente la lansarea lui Mister Size în Marea Britanie:

Contact pentru comercianții cu amănuntul

Sunteți un comerciant cu amănuntul din Marea Britanie și doriți să primiți prezervativele Mister Size fără taxe vamale și rapid. În acest caz, vă rugăm să contactați direct distribuitorul nostru pentru Regatul Unit:

Pasante Healthcare Limited
21 Commerce Way
Lancing
West Sussex BN15 8TA
Regatul Unit
Telefon: +44 (0)1903 753844
sales(at)pasantehealthcare(dot)com
www.pasantehealthcare.com

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum