Skip to main content

Mister Size în farmaciile italiene

Acum puteți obține prezervativele Mister Size în primele farmacii din Italia, pentru care am câștigat primul angrosist italian de farmacii. Cu ajutorul angrosistului nostru de farmacii, prezervativele Mister Size sunt acum mult mai ușor și mai rapid disponibile pentru multe farmacii din Italia și, prin urmare, ajung mult mai repede la dumneavoastră, ca utilizator de prezervative.

Prima noastră farmacie din Italia

Cu mult înainte de a câștiga primul angrosist de farmacii din Italia, o primă farmacie din Bruneck, în Tirolul de Sud, avea prezervativele noastre Mister Size în sortimentul său. Astfel, farmacia Zieglauer Farmacia este mai mult sau mai puțin farul nostru pe piața farmaceutică italiană, de unde mărimea potrivită a prezervativului dumneavoastră devine din ce în ce mai răspândită în Italia și este disponibilă rapid și ușor de găsit pentru dumneavoastră.

Informații suplimentare pentru clienții finali

Vrei să cumperi Mister Size la farmacia locală? Pe lângă numeroasele farmacii din Germania, acest lucru este acum posibil și în Italia. Întrebați la farmacie, fie că prezervativele sunt deja disponibile pe plan local, fie că farmacistul le poate comanda pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți să ne trimiteți aceste persoane dacă aveți întrebări sau să le dați un indiciu pe site-ul nostru.

Informații pentru farmaciști

Dacă sunteți farmacist și doriți să includeți prezervativele noastre în gama dvs., am creat o pagină specială pentru dvs. cu toate informațiile, sursele de aprovizionare și materialele de marketing. Dacă aveți întrebări, puteți contacta angrosistul nostru farmaceutic sau ne puteți contacta direct în orice moment.

Persoanăde contact pentru distribuția farmaceutică în Italia:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Italia)

Telefon: 0039-0471-913317
Fax: 0039-0471-915054
E-mail: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Mai multe articole

Faceți mai mult din ea - cu fantezii sexuale în cinematograful personal din capul tău personal

Citește acum

Unul ca niciunul - ce înseamnă diferitele forme de penis

Citește acum

Fac oamenii mai puțin sex astăzi?

Citește acum