Skip to main content

Prezervativele noastre sunt acum disponibile și în Spania

Sunteți în căutarea pentru prezervative în Spania. Descoperiți primele noastre magazine cu Mister Size în gamă pe noul nostru site spaniol: www.mistersize.es

Prezervative în Spania

Spania este cunoscută pentru temperamentul său și pentru bucuria de a trăi mediteraneană. Prezervativele standard, care sunt disponibile doar în una sau două mărimi, nu se potrivesc deloc. Acum vă puteți bucura de sex fără griji cu prezervative în Spania cu Mister Size. Cu cele 7 mărimi de prezervative și grosimea foarte subțire a peretelui Mister Size, aveți o senzație completă și vă puteți bucura pur și simplu de actul sexual. Prezervativele MISTER SIZE sunt fabricate din latex de cauciuc natural de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele de calitate ale unui produs medical. Datorită mărimii potrivite, acestea oferă și mai multă siguranță, deoarece nimic nu alunecă și nu se ciupește. Vedeți cu ochii voștri acum!

Cumpărați Mister Size în Spania

Puteți cumpăra deja prezervativul Mister Size în următoarele magazine:

Contact pentru distribuitori

Pentru Peninsula Iberică, adică pentru Spania și Portugalia, avem un partener de vânzări direct pentru dvs. ca dealer local. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați direct partenerul nostru de vânzări sau pe noi. Pentru dealeri, am pus la dispoziție o colecție extinsă de imagini, informații și materiale de marketing care pot fi descărcate direct, pe care le puteți găsi în zona noastră pentru dealeri.

Partenerul nostru de distribuție pentru Spania și Portugalia:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Spania
+34 (0)917 42 03 13 13
www.saintsual.com

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum