Skip to main content

Dimensiuni de prezervative în farmacie - Mister Size este acum disponibil la Müller

Revoluția de pe raftul cu prezervative

S-ar gândi cineva să cumpere pantofi prea mici sau pantaloni mult prea largi? Cu siguranță nu: ținuta trebuie să se potrivească. Dar, dintre toate lucrurile, cel mai bun articol al unui bărbat primește adesea o mărime de îmbrăcăminte greșită. Pentru simplul motiv că prezervativele sunt de obicei disponibile doar în două dimensiuni diferite în farmacii. Dar prezervativele nepotrivite nu numai că afectează protecția, dar strică și distracția.

În timp ce prezervativele de mărimea noastră sunt disponibile de mult timp în farmacii, acestea vor fi acum pe rafturile din întreaga țară pentru prima dată de la sfârșitul lunii martie 2022: lanțul de farmacii Müller își asumă un rol de pionierat în acest caz și acum stochează Mister Size în toate cele 650 de magazine germane.

Pentru a ne asigura că bărbații (sau femeile) aleg cu adevărat prezervativul potrivit dintre cele 7 dimensiuni de prezervative, banda albastru închis de pe ambalaj vă arată lățimea penisului. Dacă încă nu sunteți sigur, puteți lua una dintre cele peste 30.000 de benzi de măsurare gratuite care atârnă pe rafturile cu prezervative din magazinele Müller și vă puteți măsura acasă. Mulți clienți sunt deja familiarizați cu principiul benzilor de măsurare practice din hârtie de la un mare lanț suedez de magazine de mobilă, iar acum funcționează în mod similar la Mister Size. Alternativ, noile seturi de testare de la Mister Size sunt disponibile în magazinele Müller cu trei dimensiuni diferite de prezervative care pot fi testate acasă.

Ne bucurăm că Mister Size a ajuns în farmacie și este astfel și mai ușor de procurat în zonă. Multe cupluri vor avea cu siguranță un moment de revelație. Proverbialul "se potrivește, se potrivește, se clatină și are aer" este un lucru de domeniul trecutului cu Mister Size.

Disponibil în magazin și în magazinul online

Pe lângă disponibilitatea în 650 de magazine Müller din Germania, acum puteți comanda prezervative Mister Size în magazinul online Müller și le puteți primi fie la magazinul dumneavoastră, fie de trei ori la domiciliu.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum