Skip to main content

Prezervative gratuite pentru studenții din Germania

Prezervative gratuite pentru toți? Aceasta a fost norma în multe țări pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, Franța a decis recent că toți cei cu vârsta sub 26 de ani pot obține gratuit prezervative din farmacii. Unul dintre motivele acestei decizii politice este creșterea rapidă a numărului de cazuri de boli cu transmitere sexuală.

Noi, cei de la MISTER SIZE, suntem îngroziți de aceste statistici și, împreună cu Spondoms, dorim să atragem atenția asupra importanței contracepției cu prezervative.

"În ultimii ani, numărul de infecții cu numeroase boli cu transmitere sexuală în Germania a crescut brusc. Suntem foarte îngrijorați de acest lucru și dorim să facem ceva în acest sens", spune Luis Gunga, unul dintre fondatorii Spondoms.

De aceea, lucrăm acum împreună pentru a facilita accesul tinerilor din Germania la informații despre prezervative și contracepție sigură. Prin urmare, studenții din unele universități și colegii au primit gratuit prezervative MISTER SIZE începând de săptămâna trecută (săptămâna 3 / 2023). Campania a început în campusul Universității de Științe Aplicate Rin-Main din Wiesbaden, cu deschiderea primului distribuitor de prezervative, pe care fiecare student îl poate folosi. Alte distribuitoare cu prezervative MISTER SIZE au fost instalate săptămâna aceasta la Universitatea Leuphana din Lüneburg și la TH Köln din Köln Deutz.

Deoarece un prezervativ protejează corespunzător doar dacă nu se rupe sau alunecă, toate cele 7 mărimi MISTER SIZE sunt reprezentate în acest distribuitor de prezervative. În plus, există o bandă de măsurare Mister Size cu care puteți măsura rapid și ușor ce mărime de prezervativ se potrivește cu cea mai bună piesă a dumneavoastră. Pe de o parte, acest lucru sporește siguranța contracepției, iar pe de altă parte, este mai probabil ca prezervativele să fie purtate dacă se potrivesc confortabil.

În general, proiectul a fost perceput foarte pozitiv de către elevi. "Ne așteptăm ca proiectul să fie foarte bine primit și să fie folosit în mod corespunzător, în special în cadrul numeroaselor evenimente de la AStA", spune Max de la AStA de la Universitatea din Lüneburg despre acest proiect. Elevii sunt deosebit de mulțumiți de faptul că prezervativele MISTER SIZE sunt disponibile în diferite mărimi, ceea ce va reduce numărul de incidente în viitor.

Suntem bucuroși de feedback-ul extraordinar din partea studenților cu privire la prezervativele noastre MISTER SIZE și mulțumim Spondoms pentru această cooperare interesantă.

Pentru toți cei care nu primesc prezervativele potrivite la universitate și totuși doresc să folosească prezervativul potrivit în siguranță, oferim pachetele de probă Mister Size la preț redus pentru a începe.

Descoperiți acum pachetele de probă Mister Size

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum