Skip to main content

Mister Size - adevărata măreție și în ceea ce privește calitatea prezervativelor

Pentru a putea garanta clienților noștri o siguranță maximă, materialele de primă clasă și controalele stricte fac parte din programul nostru standard. Prin urmare, milioane de utilizatori de prezervative din întreaga lume se bucură de calitatea înaltă a Mister Size, care se datorează celor peste 20 de ani de expertiză în domeniu.

Materii prime

Prezervativele Mister Size sunt fabricate dintr-un compus unic de latex de cauciuc natural, care conferă produsului proprietăți deosebit de moi, rezistente la rupere și cu miros redus. Acest lucru permite prezervativelor Mister Size să ofere senzații intense și o protecție fiabilă. Pentru o compatibilitate optimă, învelișul de gel lubrifiant este format din ulei de silicon pur, cunoscut și sub numele de dimeticonă.

Certificare

Mister Size este un produs medical certificat în conformitate cu Directiva UE 93/42 CEE. În plus față de controalele interne de calitate, sistemele noastre de producție și de management sunt auditate în mod regulat și oficial în conformitate cu ISO 9001 și ISO 13485.

Producție

Pentru producție, ne bazăm pe partenerul nostru pe termen lung, Karex, cel mai mare producător de prezervative din lume. Prezervativele Mister Size sunt dezvoltate și produse în Malaezia pe echipamente de ultimă generație, sub supravegherea unui personal specializat cu experiență. Acest lucru înseamnă că prezervativele noastre sunt produse aproape de locul unde sunt extrase materiile prime, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă. Fiecare prezervativ Mister Size este testat electronic pentru detectarea găurilor. Amestecul de cauciuc natural și uleiul de silicon pur garantează cea mai bună compatibilitate și siguranță pentru piele.

Sustenabilitate

Karex garantează o plată echitabilă a personalului de producție și că nu este permisă munca copiilor în producția Mister Size.

Ambalajul prezervativului este confecționat din carton imprimat cu grijă. Nu folosim pungi de plastic sau spațiu de ambalare inutil - motto-ul este: atât cât este necesar, cât mai puțin posibil.

Prezervativele Mister Size sunt, de asemenea, vegane.