Skip to main content

Aruncați împreună - avantaje pentru voi ca și cuplu

Chiar și în cazul relațiilor angajate, poate dura mult timp până când găsești în sfârșit metoda contraceptivă perfectă. De aceea, cuplurile noastre au fost inițial surprinse de experiențele lor pozitive cu MISTER SIZE. Aruncați o privire la ceea ce au de spus.

Mărturii de la cupluri

Luis & Johanna - 39 & 41 ani, Lübeck

"Suntem exigenți - în orice situație".

Luis: "Suntem împreună de 16 ani și am avut întotdeauna o viață sexuală foarte bună. Cel puțin din partea mea."

Johanna: "Eu nu am nicio obiecție!"

Luis: "Haha, mă bucur."

Johanna: "Cu un an în urmă, însă, am decis că nu vreau să mai dau hormoni corpului meu, așa că am încetat să iau pilula. Așa că a trebuit să căutăm o nouă contracepție. Prezervativele au fost preferatele mele încă de la început: foarte sigure și fără intervenții complicate în organism. În plus, cred că m-am ocupat de contracepție pe cont propriu destul de mult timp. Cu ajutorul prezervativelor, ne putem asuma o responsabilitate egală."

Luis: "Ca să fiu sincer, la început am fost destul de sceptic. A fost cu ceva timp în urmă, dar am avut experiențe proaste cu prezervativele. De multe ori nu se potriveau cum trebuie, iar senzația era doar pe jumătate la fel de bună ca fără. Sexul pe plan secundar."

Johanna: "Asta este ceea ce m-a afectat. Nu am vrut să înrăutățesc situația pe care o aveam. De aceea m-am documentat pentru a afla care ar fi cea mai bună soluție în ceea ce privește prezervativele. Am dat apoi peste Mister Size prin recomandări pe forumuri online și am comandat imediat Condom Sizer acasă."

Luis: "Sunt un mare fan al produselor personalizate (am două costume pe măsură în garderoba mea), motiv pentru care mi-au plăcut imediat măsurătorile. Prezervativele care au sosit s-au simțit ca și cum ar fi fost făcute pentru mine de la început."

Johanna: "Prima dată cu prezervativ după atâta timp fără, eram foarte curioasă dacă vom fi satisfăcuți. Dar toate îngrijorările mele au dispărut după câteva minute. A fost la fel de frumos ca întotdeauna."

Felix & Nora - 34 & 27 ani, Wittenberg

"Putem să ne lăsăm în voia sorții - și să ne distrăm ca niciodată".

Nora: "Eu și Felix suntem împreună de trei ani. În cea mai mare parte a timpului am avut o relație la distanță, dar acum șase luni m-am mutat la Berlin pentru a locui cu el. În același timp, mi-am început propria afacere și nu merge rău deloc. Așa că am multe pe cap în acest moment... și atât de puțin timp pentru un copil!".

Felix: "Pentru mine este similar, motiv pentru care suntem foarte de acord în ceea ce privește planificarea unui copil: într-o zi, dar te rog, nu acum."

Nora: "Dar încă ne place să facem sex și mult sex (râde). Așa că trebuie să fim foarte atenți."

Felix: "Alegerea unui prezervativ nu este ușor pentru mine, pentru că nu am un penis de dimensiuni medii. Ni s-a întâmplat deja de două ori ca prezervativul să alunece în timpul sexului. De fiecare dată a fost un dezastru total și a fost încă stresant pentru amândoi pentru o perioadă de timp după aceea. Exact ceea ce nu-ți dorești în timpul sexului."

Nora: "La un moment dat mi-am spus: trebuie să existe prezervative care să nu ofere doar o mărime standard. Nu putem fi singurii care au nevoie de un pic de individualitate."

Felix: "Un prieten mi-a recomandat MISTER SIZE. Am cumpărat un pachet de trei mărimi pentru a testa și cu una am simțit imediat: asta este."

Nora: "Acum suntem mult mai relaxați și este și mai distractiv."

Asumarea responsabilității și bucuria de a se bucura împreună - avantaje pentru cupluri

Mai ales într-o relație de lungă durată, merită să puneți la încercare experiențele anterioare și să căutați din nou, în mod conștient, metoda contraceptivă perfectă pentru amândoi. Prezervativele sunt adesea folosite doar ca o soluție de urgență, atunci când pilula nu mai este o opțiune din cauza efectelor secundare. Dar aceasta este o subestimare a valorii lor. Pentru că dacă investești puțin timp pentru a găsi prezervativul potrivit, în mărimea potrivită, contracepția va fi mai ușoară și mai confortabilă ca niciodată.

Bucurie fără griji - cu senzații intense datorită dimensiunii individuale

Cu dimensiunile sale individuale, MISTER SIZE vă asigură că vă puteți bucura de momentele petrecute împreună fără griji. Prezervativul se potrivește perfect, fără riscul de a aluneca sau de a strânge în vreun fel. În același timp, între voi există doar un strat foarte subțire. Vă veți simți unul pe celălalt la fel de intens ca niciodată și vă veți putea concentra complet unul asupra celuilalt.

Formați o unitate - atât pentru contracepție, cât și pentru sex

Este bine pentru relația voastră și, prin urmare, și pentru viața sexuală, dacă luați decizii importante împreună, fără ca unul dintre voi să fie nevoit să stea în spate. De aceea, MISTER SIZE creează condițiile ideale pentru contracepție: cu prezervativul personalizat, nu există restricții în ceea ce privește senzația, iar efectele secundare ale metodelor hormonale sunt, în sfârșit, de domeniul trecutului. În schimb, ai o senzație bună din toate punctele de vedere. Pentru că v-ați ocupat împreună de ea și acum vă puteți bucura împreună de beneficii - cu momente minunate de sex grozav.