Skip to main content

Alternative la lubrifiant - Care este cel mai bun înlocuitor?

O lingură de ulei de măsline poate fi mai dăunătoare pentru un prezervativ decât 18 litri de aer pompați în el. Aflați de ce se întâmplă acest lucru și care sunt alternativele populare de lubrifiere pe care este mai bine să le lăsați în bucătărie.

Lubrifiantul - Ce se întâmplă dacă nu este niciunul disponibil la momentul potrivit?

Fie că este pe bază de silicon, pe bază de apă, încălzitor, furnicător sau organic - există acum o gamă largă de lubrifianți. Fie din motive medicale, fie pentru o doză suplimentară de plăcere, există cel potrivit pentru fiecare nevoie.

Dar ce se întâmplă atunci când vă dați seama prea târziu că tubul bine încercat este deja gol? Ne-am uitat mai atent la remedii și alternative populare de casă pentru a găsi cel mai bun înlocuitor.

Depinde de tipul de sex pe care îl aveți

Oral, vaginal, anal și cu sau fără prezervativ: acești factori influențează dacă un anumit remediu poate fi folosit sau nu ca înlocuitor.

Alimentele, cum ar fi mierea, sunt o alternativă populară de lubrifiant pentru satisfacția orală. Este suficient să o întindeți pe părțile corpului dorite și gustul dulce vă invită literalmente să vă răsfățați. Sărutările și mângâierile devin o cu totul altă aventură amoroasă cu acest tratament de culoare aurie.

Mierea poate fi aplicată, de obicei, pe zona intimă externă atât a bărbaților, cât și a femeilor, fără nicio problemă. Un studiu egiptean a descoperit chiar că un amestec de iaurt și miere poate fi eficient împotriva ciupercilor vaginale.

Bineînțeles, nu poate fi exclusă intoleranța. Dacă vreți să fiți la adăpost, este mai bine să folosiți un lubrifiant cu aromă, deoarece acesta a fost dezvoltat special pentru zona intimă.

În cazul în care are loc și un act sexual vaginal cu penetrare, în general este mai bine să lăsați mâncarea în bucătărie. Acest lucru se datorează faptului că membranele mucoase reacționează adesea foarte sensibil la substanțele străine.

Flora vaginală sensibilă

Unul dintre motive este faptul că mucoasele vaginale reacționează puternic și imprevizibil la schimbările de pH. Valoarea pH-ului este o măsură care descrie aciditatea sau alcalinitatea relativă a unei soluții.

Vaginul este un mediu sensibil care depinde de un echilibru natural de microorganisme și fluide. Un mediu vaginal sănătos are, în mod normal, un pH de 3,8 până la 4,5, care este ușor acid.

Dacă aplicați remedii casnice, cum ar fi crema hidratantă sau diverse uleiuri care nu sunt adaptate florei vaginale feminine, acestea pot modifica pH-ul și pot duce la apariția ciupercilor, iritațiilor și infecțiilor. Ingrediente precum parfumul pot, de asemenea, să irite zona intimă și să provoace arsuri puternice. Acest lucru este valabil mai ales în cazul uleiurilor de masaj care nu sunt etichetate în mod explicit ca produse 2 în 1.

Uleiul de cocos ca alternativă de lubrifiant

Uleiul de cocos pur este o excepție: nu numai că este bine tolerat, dar poate fi folosit și pentru îngrijirea intimă. Ca și mierea, uleiul de cocos acționează ca un remediu natural împotriva ciupercilor vaginale.

Uleiul de cocos poate fi folosit și pentru îngrijirea zonei anale. Este, astfel, un înlocuitor practic de lubrifiant pentru relațiile sexuale vaginale sau anale. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că lubrifierea va dispărea mai repede decât în cazul unui lubrifiant (anal) adevărat. În plus, uleiul de nucă de cocos nu trebuie folosit niciodată cu prezervative din latex, deoarece prezervativele devin poroase din cauza grăsimilor și a uleiurilor.

Același lucru este valabil și pentru unsoarea de muls: până în ziua de azi, unii ginecologi recomandă folosirea unei cantități reduse de unsoare de muls în zona intimă, drept îngrijire. Prin urmare, aceasta ar putea fi folosită ca substitut al lubrifiantului. Cu toate acestea, grăsimea de muls are, de asemenea, un conținut foarte ridicat de grăsimi, care poate fi foarte dăunător pentru prezervativele din latex.

Există și alte alternative de lubrifiant pentru actul sexual anal?

Un lubrifiant suficient este o necesitate pentru actul sexual anal, deoarece membranele mucoase din anus nu pot produce nici pe departe la fel de multă umiditate ca cele din vagin. Actul sexual anal uscat poate provoca dureri și iritații severe pentru toți cei implicați. Spre deosebire de anumite filme pentru adulți, puțină salivă nu vă va duce prea departe aici, deoarece aceasta se usucă rapid și nu oferă aproape deloc lubrifiere.

Substanțele grase, cum ar fi uleiul de salată și vaselina, fac, de asemenea, mai mult rău decât bine aici. Mucoasele anale sunt la fel de sensibile ca și mucoasele vaginale și au tendința de a se infecta ușor.

Există numeroși lubrifianți care au fost special concepuți pentru actul sexual anal. Aceștia au de obicei o alunecare mai lungă și mai intensă decât lubrifianții normali. Prin urmare, este recomandabil să amânați aventura anală și să vă procurați în prealabil un lubrifiant adecvat.

Prezervative - De ce nu pot folosi remedii casnice precum uleiul de nucă de cocos, grăsimea de muls sau loțiunea?

Conform ISO 4074, un prezervativ trebuie să poată conține 18 litri de aer fără să se spargă. Puțină cremă sau ulei nu va face niciun rău, nu-i așa?

Din păcate, greșit! Substanțele grase sau uleioase, cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de măsline, vaselina și cremele hidratante, fac de fapt foarte mult rău. Pentru a înțelege de ce aceste substanțe sunt atât de periculoase pentru prezervative, trebuie mai întâi să înțelegeți cum se fabrică un prezervativ.

Prezervativele obișnuite, care nu sunt fără latex, sunt fabricate din latex de cauciuc natural. Acesta este vulcanizat în prealabil. Acest lucru înseamnă că cauciucul este amestecat cu puțin sulf sub presiune și căldură. Acest lucru creează punți de sulf, adică mulți compuși mici în interiorul materialului. Reacția chimică asigură faptul că materialul devine moale și elastic.

Cauciucul nevulcanizat ar avea o consistență încăpățânată, s-ar rupe la rece și s-ar topi la cald. Acest lucru îl face complet de neconceput ca material pentru anvelope auto, mănuși de curățare sau prezervative.

Cu toate acestea, uleiurile și grăsimile minerale pot ataca aceste punți chimice de sulf din cauciuc și pot afecta structura materialului. Acest lucru se datorează, de asemenea, faptului că cauciucul natural se umflă puternic în uleiuri și grăsimi minerale. În cazul în care aceste punți se rup, cauciucul și, prin urmare, prezervativul devine poros și apar mici deteriorări și microfisuri.

De altfel, aceste punți de sulf se înlocuiesc în timp pentru a se transforma în punți de oxigen, ceea ce deteriorează, de asemenea, cauciucul. Acesta este motivul pentru care prezervativele nu durează o veșnicie, ci, de obicei, doar în jur de 5 ani. Cu toate acestea, lumina UV, umiditatea, aerul și alți factori de mediu pot accelera procesul, motiv pentru care este importantă și depozitarea corectă a prezervativelor.

Prin urmare, vă recomandăm să folosiți doar lubrifiant pe bază de apă pentru prezervative și nu folosiți remedii casnice sau produse alternative.

La ce trebuie să fiu atent cu gelul lubrifiant în general?

Lubrifianții sunt, de fapt, foarte puțin pretențioși, dar există 3 puncte pe care trebuie să le luați în considerare:

  1. Lubrifiantul poate fi utilizat în scopul dorit, adică este sigur pentru jucării sau prezervative, dacă este necesar.
  2. Ca și prezervativele, lubrifianții trebuie depozitați într-un loc răcoros, uscat și întunecat. Un dulap sau un sertar de noptieră este un loc bun pentru a le depozita.
  3. Data limită de consum nu a expirat încă. Nu toate gelurile lubrifiante au una, dar dacă au, aceasta nu trebuie depășită.

Nu am niciun lubrifiant pe bază de apă - Pot să folosesc prezervative cu lubrifiant pe bază de silicon?

Din păcate, aici lucrurile devin la fel de chimice, deoarece prezervativele sunt, de obicei, deja acoperite în prealabil cu lubrifiant pe bază de silicon. Prezervativele noastre MISTER SIZE, de exemplu, sunt acoperite cu ulei de silicon pur de înaltă calitate (dimeticonă).

Problema: Există diferite tipuri de ulei de silicon. Dacă folosiți un lubrifiant pe bază de silicon, uleiul de silicon conținut în lubrifiant poate fi diferit de cel din învelișul prezervativului.

Dacă combinați două uleiuri de silicon diferite, se produce o reacție chimică care poate face prezervativul poros. Prin urmare, lubrifianții pe bază de silicon ar trebui să fie utilizați cu prezervative numai dacă compatibilitatea lor cu prezervativele din latex este marcată în mod clar pe ambalaj.

Ce se întâmplă cu lubrifianții pe bază de silicon pentru jucării sexuale?

Lubrifiantul pe bază de silicon este un produs suplimentar excelent pentru jucăriile din sticlă sau plastic. Cu toate acestea, este puternic nerecomandat pentru jucăriile din silicon, deoarece siliconul solid al jucăriei și chiar uleiul de silicon pur sunt două materiale diferite. Atunci când siliconul solid intră în contact cu uleiul de silicon, are loc și o reacție chimică care poate ataca și deteriora siliconul solid.

Acest lucru se datorează faptului că uleiul de silicon este un fel de solvent pentru siliconul solid și îl face fragil. Prin urmare, sunteți în siguranță dacă folosiți doar lubrifianți pe bază de apă pentru jucării.

Concluzie: Este mai bine să obțineți lubrifiantul potrivit decât să regretați ulterior.

Experimente în pat: Sunteți întotdeauna binevenit să experimentați poziții și practici sexuale, dar trebuie să fiți atent atunci când folosiți remedii casnice ca lubrifianți. Cremele, uleiurile de gătit și loțiunile vă pot face pielea catifelată, dar pot irita membranele mucoase din zona intimă și pot favoriza infecțiile.

Așadar, dacă un produs nu a fost dezvoltat special pentru organele genitale, este mai bine să îl țineți departe de această zonă sensibilă. Folosirea prezervativelor poate fi foarte periculoasă: uleiurile și grăsimile fac ca latexul de cauciuc natural să se umfle, ceea ce îi reduce rapid siguranța.

Lubrifianții sunt acum disponibili (aproape) peste tot: în supermarketuri, farmacii, farmacii, farmacii, benzinării și magazine online. Deși este enervant când trebuie să amâni actul fierbinte de dragoste din cauza unui tub lipsă sau gol, să stai în cabinetul medicului cu o infecție fungică este și mai enervant.

Gelul lubrifiant organic MISTER SIZE ca un talent universal

În special pentru persoanele care doresc să fie sigur și fără complicații, un lubrifiant de înaltă calitate, pe bază de apă, precum lubrifiantul organic MISTER SIZE, este alegerea potrivită.

Acesta poate fi folosit fără probleme cu jucării și prezervative și este potrivit și pentru actul sexual anal, datorită lubrifierii sale de lungă durată. Spre deosebire de multe produse de substituție, nu există ingrediente iritante, reacții chimice sau conformitate a materialelor de care să se țină cont - pur și simplu puneți-l și lăsați plăcerea umedă să înceapă!

Mister Size Bio Gleitgel

Gel lubrifiant organic MISTER SIZE

Descoperă acum - Gelul lubrifiant organic pe bază de apă de la Mister Size se potrivește perfect prezervativului, așa cum prezervativul se potrivește cu tine.

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum