Skip to main content

Depozitarea corectă a prezervativelor - Ce trebuie să aveți în vedere atunci când depozitați prezervativele

Depozitarea corectă a prezervativelor are un impact direct asupra duratei de valabilitate și a siguranței prezervativelor, așa că trebuie să cunoașteți cele mai importante reguli de depozitare. Dacă vă întrebați ce puteți face greșit atunci când depozitați prezervativele, răspunsul este: destul de mult!

Practic, este destul de simplu, trebuie doar să păstrați prezervativele într-un loc întunecat și răcoros. Cu toate acestea, acest lucru vă oferă deja primele indicii cu privire la ceea ce poate merge prost atunci când depozitați corect prezervativele. Pe de o parte, trebuie să vă asigurați că temperatura este potrivită atunci când le depozitați, iar pe de altă parte, nu trebuie să fie expuse direct la lumina soarelui. Temperaturile extrem de ridicate, dar și presiunea ridicată sau frecarea constantă pot deteriora prezervativul și îl pot face poros sau pot lăsa o gaură în el.

Deci, ce ar trebui să evitați atunci când depozitați prezervativele?

După cum s-a descris mai sus, temperaturile ridicate, frecarea, lumina directă a soarelui sau presiunea ridicată vor deteriora prezervativul și îi vor reduce durata de valabilitate. De asemenea, obiectele ascuțite sau ascuțite nu ar trebui să fie niciodată depozitate împreună cu prezervativele. Ar trebui să evitați următoarele greșeli tipice de depozitare:

  • Nu depozitați prezervativele în portofel - acestea sunt expuse la presiune și, adesea, la o fricțiune sporită.
  • Nu depozitați prezervativul în geantă sau în rucsac - și aici există adesea pericolul unei frecări sporite sau al unor obiecte ascuțite care pot provoca o gaură.
  • Nu depozitați prezervativele în mașină sau în torpedou - aceasta este o problemă mai ales în timpul verii, deoarece odată ce mașina este în soare, este adesea mult prea cald pentru prezervative.
  • Nu depozitați prezervativele în lumina directă a soarelui - chiar și aici, de exemplu, pe un pervaz, se poate încălzi foarte tare, mai ales vara.
  • Aveți grijă în mijlocul verii, când temperatura depășește 30°C - Dacă aveți un apartament sub acoperiș unde vara se face mai mult de 30°C pentru o perioadă mai lungă de timp, trebuie să puneți prezervativele în frigider.

Păstrarea prezervativelor în siguranță acasă

Cel mai bun loc pentru a depozita prezervativele acasă este, de obicei, noptiera de lângă pat. Aici, prezervativele sunt de obicei depozitate într-un loc răcoros și întunecat și sunt întotdeauna la îndemână atunci când aveți nevoie de ele. Cel mai bun loc pentru a depozita prezervativele este într-un sertar de pe noptieră, deoarece, în funcție de model, se poate încălzi destul de mult direct sub lampa de noptieră și nici nu pot fi depozitate într-un loc întunecat.

Excepție face mijlocul verii, când temperaturile rămân peste 30°C pentru o perioadă mai lungă de timp, frigiderul este locul cel mai potrivit pentru a le depozita.

Cum puteți proteja prezervativele în timpul călătoriei?

Dacă doriți să luați prezervativele cu dumneavoastră pe drum sau în călătorii, soluția de a le pune pur și simplu în portofel sau de a le arunca în rucsac sau în geantă, așa cum am menționat mai sus, nu este o idee bună. Obiectele ascuțite, cum ar fi pixurile sau chiar cheile, precum și frecarea dintre alte obiecte pot deteriora prezervativele, iar atunci pur și simplu nu aveți la îndemână un prezervativ sigur atunci când este necesar.

Deci, ce puteți face pentru a preveni acest lucru? - Doar achiziționați o cutie mică și rezistentă din metal sau plastic în care să vă puteți împacheta proviziile pentru drum și prezervativele vor fi perfect protejate chiar și atunci când sunteți în deplasare. Acum trebuie doar să vă asigurați că nu sunt depozitate permanent la temperaturi prea ridicate în plină vară.

Mister Size
Mai multe articole

Faceți mai mult din ea - cu fantezii sexuale în cinematograful personal din capul tău personal

Citește acum

Unul ca niciunul - ce înseamnă diferitele forme de penis

Citește acum

Fac oamenii mai puțin sex astăzi?

Citește acum