Skip to main content

Prezervative și lubrifianți - Cum să găsești cel mai bun pentru tine

Prezervativele și lubrifiantul sunt combinația perfectă, deoarece siguranța dumneavoastră este sporită de o alunecare mai bună și de o rezistență mai mică pe prezervativ.

Dar chiar și fără prezervativ, ajutorul alunecos este un stimulent pentru viața sexuală. În special pentru uscăciunea vaginală, sexul anal și împreună cu jucăriile sexuale, cum ar fi vibratoarele sau masturbatoarele, lubrifiantul este o adevărată binecuvântare și vă va ajuta să alunecați rapid în al 7-lea rai.

Așa că nu mai pierdeți timpul, citiți articolul și aflați ce lubrifiant este cel mai bun pentru dvs. și ce nu ar trebui să folosiți ca alternativă de lubrifiere. De asemenea, aici veți învăța cum să folosiți lubrifiantul în mod corespunzător.

De ce lubrifiantul și prezervativele sunt parteneri de echipă excelenți

Probabil că ați observat că prezervativele sunt de obicei acoperite cu un strat subțire de lubrifiant.

Există un motiv întemeiat pentru acest lucru: în ciuda durabilității lor, prezervativele devin mai sensibile dacă există prea multă fricțiune și, în cel mai rău caz, se pot chiar rupe atunci când lucrurile nu sunt atât de umede.

Dar nu vă faceți griji, de obicei nu se ajunge la asta, pentru că sexul devine extrem de inconfortabil dacă vaginul, anusul sau jucăria sunt prea uscate.

O veți observa rapid, dacă nu aveți deja o sticlă de lubrifiant la îndemână.

Care este cel mai bun lubrifiant cu prezervativ?

În combinație cu prezervativele, lubrifianții pe bază de apă sau de silicon sunt deosebit de potriviți pentru o mai bună lubrifiere. Dar, înainte de a cumpăra, există câteva întrebări la care ar trebui să răspundeți:

  • Este lubrifiantul aprobat pentru utilizarea cu prezervative? (cu mențiunea "compatibil cu prezervativele" sau "potrivit pentru prezervative").
  • Aveți nevoie de un lubrifiant special, de exemplu pentru sexul anal?
  • Intenționați să folosiți lubrifiantul ca gel de masaj?
  • Doriți să folosiți lubrifiantul împreună cu jucării sexuale?
  • Care sunt preferințele personale ale dumneavoastră și ale partenerului dumneavoastră?

În funcție de răspunsurile la aceste întrebări, anumiți lubrifianți sunt mai potriviți pentru dumneavoastră, deoarece fiecare lubrifiant are anumite avantaje și dezavantaje.

Acum puteți afla exact care sunt acestea, iar apoi veți putea alege lubrifiantul perfect pentru dumneavoastră.

Ce lubrifianți există? Care sunt avantajele și dezavantajele?

Există o mulțime de lubrifianți și lubrifianți pe care îi puteți cumpăra online sau în magazine. Aici am alcătuit o scurtă prezentare generală cu cele mai importante avantaje și dezavantaje.

Lubrifiant pe bază de apă - perfect pentru prezervative

Lubrifianții pe bază de apă, cum ar fi lubrifiantul organic de la Mister Size, oferă multe avantaje, deoarece lubrifianții de înaltă calitate sunt de obicei buni pentru persoanele care suferă de alergii, au foarte puține ingrediente și sunt, de asemenea, ideali pentru uscăciunea vaginală datorită substanțelor nutritive, cum ar fi aloe vera.

De asemenea, sunt excelente dacă doriți să le folosiți împreună cu jucării sexuale.

Un alt mare avantaj este că se absorb în timp, se simt bine pe piele și se spală extrem de ușor cu puțină apă.

În consecință, acestea ajută la curățarea rapidă și, de obicei, nu lasă pete inestetice pe textile dacă ceva nu merge bine.

Acest avantaj ne aduce la dezavantaje:

Deoarece lubrifianții pe bază de apă sunt absorbiți de piele, aceștia sunt uneori mai puțin productivi și este posibil să trebuiască să aplicați din nou lubrifiant din când în când.

De asemenea, acest tip de lubrifiant nu este potrivit pentru masaje.

Lubrifianți pe bază de silicon - ideali și pentru prezervative

Lubrifianțiipe bază de silicon sunt fabricați în principal din silicon, ceea ce are avantajul de a fi greu absorbit de piele. Acest lucru înseamnă că puteți avea o mulțime de plăcere cu gelul, mai ales dacă faceți sex pentru o perioadă lungă de timp.

În plus, lubrifianții sunt, de asemenea, foarte potriviți pentru masaje mai lungi și sunt, în general, bine tolerați de piele.

Lubrifianții pe bază de silicon se simt mai mult ca uleiurile de masaj pe piele. Acestea nu sunt la fel de alunecoase ca produsele pe bază de apă.

Trebuie să fiți atenți doar dacă doriți să includeți jucării sexuale în actul sexual, deoarece lubrifiantul de silicon nu este compatibil cu jucăriile din silicon și poate deteriora jucăriile.

Un alt dezavantaj este că nu se spală la fel de ușor ca lubrifianții pe bază de apă și poate păta textilele.

Lubrifianți naturali cu prezervative

Lubrifianții naturali, cum ar fi gelul de aloe vera sau gelul Nuru, pot fi, de asemenea, alternative excelente la lubrifianții pe bază de silicon sau apă.

Lubrifianții au de obicei o îngrijire bogată a pielii, au doar câteva ingrediente și pot fi, de asemenea, foarte productivi. În plus, acestea au avantajul că pot fi absorbite complet de piele și nu lasă pete pe textile.

Cu toate acestea, este important să vă asigurați că acestea nu conțin conservanți sau parfumuri și că sunt într-adevăr geluri 100% naturale.

În caz contrar, senzația pe piele nu este pentru toată lumea și ar trebui testată. Orice reziduu poate fi lăsat pe piele sau poate fi îndepărtat cu ușurință prin spălare.

Lubrifiantul pentru sexul anal, un must-have

Sexul anal fără lubrifiant este ca și cum te-ai da cu sania fără zăpadă, practic nu este o idee bună. Nu numai că se simte rău și poate fi dureros, dar poate duce și la răni și fisuri anale.

De aceea, este extrem de important să alegeți lubrifiantul potrivit pentru sexul anal. Există mulți lubrifianți pe bază de apă sau de silicon care sunt produși special pentru sexul anal.

Acești lubrifianți sunt mai groși, se absorb mai lent în piele și astfel se asigură că totul este întotdeauna alunecos și alunecă frumos.

Apropo: Întotdeauna vă recomandăm să purtați un prezervativ de mărimea potrivită pentru sexul anal pentru a evita infecțiile tractului urinar, ale prostatei și așa mai departe. Infecțiile pot fi cauzate de bacteriile din intestine.

Celelalte avantaje și dezavantaje sunt, de altfel, aceleași cu cele pe care le-am scris deja despre geluri.

Lubrifianții pe bază de ulei nu sunt potriviți pentru prezervative

Lubrifianții pe bază de ulei nu sunt, în general, potriviți pentru utilizarea cu prezervative. Lubrifianții pe bază de ulei fac latexul prezervativelor poros, ceea ce face ca acestea să se spargă mai repede.

Prin urmare, ar trebui să le țineți întotdeauna cât mai departe posibil de cauciucurile dumneavoastră.

Alternativele la lubrifiant, sunt potrivite?

În afară de gelurile lubrifiante clasice, există și alternative care sunt considerate de mulți drept înlocuitori ai gelului lubrifiant. În cele ce urmează, vom analiza câteva dintre cele mai importante.

Uleiuri de masaj sau ulei pentru copii ca înlocuitor al lubrifiantului

Uleiurile de masaj sau uleiul pentru bebeluși nu sunt potrivite ca lubrifianți, nu pentru vaginele uscate și cu siguranță nu trebuie folosite în combinație cu prezervativele.

Aceste uleiuri deranjează flora vaginală și fac prezervativele din latex poroase, așa că nu ar trebui să le folosiți în niciun caz.

Singura excepție este în cazul în care gelul de masaj este etichetat în mod explicit ca fiind un lubrifiant pentru utilizarea cu prezervative.

Uleiuri de gătit (ulei de cocos, ulei de măsline etc.) ca alternativă la lubrifianți

În cazul uleiurilor de gătit avem aceleași probleme ca și în cazul uleiurilor de masaj sau al uleiului pentru copii ca alternativă la gelul lubrifiant.

Acestea dizolvă prezervativele și dezechilibrează flora vaginală.

În plus, reziduurile de ulei reprezintă un teren propice pentru bacterii și ciuperci, care pot duce la probleme de sănătate suplimentare.

Unsoare de muls sau vaselină ca înlocuitor de lubrifiant

Și aici trebuie să vă dezamăgim: vaselina și grăsimea de muls nu au ce căuta în zona genitală.

Parafina (petrol) face ca prezervativele din latex să devină poroase și să se crape, reducând drastic protecția.

Studiile au arătat, de asemenea, că introducerea vaselinei duce la un risc crescut de vaginoză bacteriană.

Orice altceva care conține grăsimi sau ulei

Loțiunea de corp, crema de mâini, untul și orice altceva care conține grăsime sau ulei trebuie ținute întotdeauna departe de prezervative.

În special departe de vagin și de zona anală, cu excepția cazului în care este special creat în acest scop.

Cum să folosești corect lubrifiantul cu sau fără prezervativ

Aplicarea lubrifiantului este incredibil de simplă și se face în același mod cu sau fără prezervativ:

Îți pui puțin în mână, pe penis, vagin, anus sau jucărie sexuală. Apoi întindeți-l pe exterior și pe interior, în funcție de zonă, și sunteți gata de plecare.

De asemenea, îl puteți folosi în timpul preludiului pentru a spori senzațiile și pentru a adăuga un plus de stimulare în timp ce explorați corpul partenerului dvs. Un masaj de furnicături vă poate pune pe picioare.

Sfat din interior: o picătură de lubrifiant în prezervativ

Pentru ca bărbatul să se simtă și mai bine, puneți pur și simplu o picătură mică de lubrifiant în prezervativ. Doar puțin, pentru ca prezervativul să rămână strâns. Merită.

Concluzie - prezervative și lubrifiant

Lubrifiantul este un instrument minunat și nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie, mai ales că alternative precum uleiul pentru copii, uleiurile de gătit sau vaselina nu sunt potrivite pentru acesta.

În plus, vibratoarele, vibratoarele, vibratoarele, masturbatoarele sau sexul anal fără lubrifiant nu numai că sunt mai puțin distractive, dar pot duce la răniri.

Lubrifianții pe bază de apă sunt perfecți cu sau fără prezervativ și vă pot ajuta să vă încingeți și să vă excitați cu adevărat.

Același lucru este valabil și pentru lubrifianții pe bază de silicon, dar trebuie să aveți grijă cu jucăriile sexuale.

Așa că nu mai pierdeți timpul și faceți provizii de lubrifiant. Puteți obține lubrifianți în farmacii și supermarketuri, dar și în multe magazine online.

Apropo, noi, la Mister Size, oferim, de asemenea, lubrifiant organic care este perfect pentru utilizarea cu prezervative:

Mister Size Bio Gleitgel

Gel lubrifiant organic MISTER SIZE

Descoperă acum - Gelul lubrifiant organic pe bază de apă de la Mister Size se potrivește perfect prezervativului, așa cum prezervativul se potrivește cu tine.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum