Skip to main content

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

cinci idei pentru o viață amoroasă împlinită

Sexul este un lucru minunat - dacă nu chiar cel mai frumos lucru din lume. Ne oferă o mică pauză de la viața de zi cu zi și ne putem cufunda complet în sentimente plăcute pentru câteva momente. Sexul bun ne aduce un pic mai aproape de persoana cu care petrecem aceste momente împreună. Și ne transmite mici fiori de fericire care uneori durează o vreme și ne dau noi forțe pentru sarcinile care ne așteaptă. Dar ce face de fapt sexul bun? Ce putem face pentru a o face cu adevărat la fel de minunată ca în imaginația noastră și în toate acele filme romantice? Pentru că, uneori, lucrurile nu ies așa cum ne dorim. Iar o viață sexuală nesatisfăcătoare poate deveni rapid o provocare pentru o relație. Cum poate fi evitat acest lucru? Vă dorim acele momente senzuale care să vă facă să dansați pe dinăuntru. De aceea, avem cinci pași pentru dumneavoastră care fac posibil acest lucru:

Pasul 1

Eliberați-vă de presiunea de a performa și de perfecționism! Sexul bun poate fi pur și simplu ...

Probabil că ai mai experimentat-o și poate chiar ai văzut-o în How i met your mother: Plănuiești noaptea de Anul Nou perfectă timp de săptămâni întregi și în detalii meticuloase - și apoi totul merge din nou prost și seara variază de la așa și așa la dezastru total. Motivul pentru acest lucru este relativ simplu: propria perfecțiune vă stă în cale. Cu cât planificați ceva mai detaliat și cu cât aveți așteptări mai mari, cu atât mai mare este șansa ca ceva să nu meargă bine și să vă simțiți prost din această cauză. Sunteți, de asemenea, încordat. Iar atunci când ești tensionat, este mult mai ușor să faci greșeli. Eliberează-te de aceste lucruri și adoptă o abordare mai relaxată - mai ales când vine vorba de sex. Viața ta amoroasă nu este o competiție, nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Acest lucru este valabil atât pentru fiecare dintre voi, cât și pentru voi ca și cuplu față de ceilalți. Nu există reguli pentru cât de bine trebuie să meargă sexul. De asemenea, nu există o regulă pentru cât de des faceți sex ca un cuplu fericit. Nu vă comparați cu alții, ci mai degrabă concentrați-vă asupra voastră. Aveți întotdeauna dreptul să faceți ceea ce vă face să vă simțiți bine. Fără presiunea așteptărilor, de obicei, lucrurile ies mult mai bine decât ți-ai fi imaginat.

Pasul 2

Implică-te în situație - și rămâi spontan.

Primul pas merge mână în mână cu dorința de a te implica mai întâi în situație într-un mod complet imparțial. Poate că v-ați imaginat inițial ceva complet diferit sau se întâmplă brusc ceva la care nu vă așteptați. Este un lucru rău? Dimpotrivă: momentele neprevăzute ne oferă ocazia de a trăi experiențe noi și adesea foarte interesante - dacă nu le punem piedici. De exemplu, un masaj bine intenționat se poate transforma brusc într-o aventură amoroasă fierbinte. Sau sexul săptămânal planificat se poate transforma într-o seară confortabilă de îmbrățișări, ceea ce este cel puțin la fel de plăcut în felul său. Poate că sunteți brusc obosiți și, în loc de punctul culminant sperat, adormiți împletiți intim unul cu celălalt. Chiar vrei să fii supărat pentru asta? Sau preferi să te bucuri să împărtășești aceste momente speciale unul cu celălalt? Poate că iubitul tău te va surprinde cu ceva nou - și vei avea, pe neașteptate, cel mai bun sex din viața ta. Oferiți întotdeauna o șansă evenimentelor, implicați-vă în situație și rămâneți spontani. Atâta timp cât nu-ți încalci principiile și nu-i rănești pe alții în acest proces, aceasta este cea mai bună condiție prealabilă pentru o partidă de sex grozavă.

Pasul 3

Fiți deschiși și aveți curajul de a experimenta.

Oamenii sunt creaturi ale obișnuinței. Avem tendința de a face lucrurile în același mod mereu și mereu și nu schimbăm prea multe, atâta timp cât funcționează. Dar acest lucru duce adesea la pierderea atractivității lucrurilor în timp. În ceea ce privește sexul, acest tip de obicei este rapid un ucigaș al plăcerii. De aceea este bine să fii puțin mai deschis și să încerci ceva nou. Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să încercați o poziție nouă în fiecare zi. Este suficient să abordați momentele de conviețuire cu o perspectivă nouă: în locul rutinei familiare, explorați corpul celuilalt într-un mod nou, variați modul în care vă atingeți, poate chiar folosiți masa din bucătărie în loc de pat sau canapea. Dacă vă dați seama că amândoi deveniți puțin mai experimentali, jucăriile sexuale pot fi, de asemenea, o completare excelentă. Există atât de multe posibilități - iar micile aventuri împreună întăresc legătura. Apropo, acest lucru nu se aplică doar la sex, ci și în multe alte domenii ale vieții.

Pasul 4

Sexul bun înseamnă, de asemenea, discuții - așa că vorbiți despre gândurile, experiențele și dorințele voastre.

Din păcate, pentru mulți oameni, sexul este încă un subiect tabu, despre care nu se vorbește aproape niciodată. Dar cum vei ști ce-i place partenerului tău dacă nu vorbiți despre asta? Deschiderea poate fi incredibil de atractivă în acest caz. Pentru că sexul bun este posibil înainte de toate atunci când îți cunoști dorințele și ceea ce îl excită cu adevărat pe celălalt. În combinație cu deschiderea și un pic de experiment, ți se deschid experiențe la care înainte puteai doar visa. Uneori sunt doar lucruri mărunte care fac o diferență uriașă. Așa că vorbiți unii cu alții - merită! Apropo, acest lucru este valabil și pentru momentele de la mijloc: dați-vă indicii și arătați-vă unul altuia când ceva vă excită în mod deosebit. Puteți face acest lucru prin cuvinte, dar și prin gesturi, respirație expresivă sau gemete. Bărbații, în special, găsesc acest lucru dificil la început - dar efectul este cu atât mai remarcabil.

Pasul 5

Creați cele mai bune condiții pentru a vă deconecta împreună.

Imaginați-vă că sunteți în plină emoție și, deodată, sună telefonul. Sau vă schimbați poziția și, dintr-o dată, lumina din tavan vă orbește într-un mod extrem de enervant sau coșul de gunoi care se revarsă se uită la dvs. cu ochi plictisitori. Pentru a nu-ți pierde dorința din cauza unor astfel de factori perturbatori, ar trebui să creezi din timp o atmosferă bună: cu o lumină plăcută (de exemplu, lumânări), muzică de atmosferă și cât mai puțin loc pentru perturbări de orice fel. Tu știi cel mai bine ce este bun pentru tine - așa că creează situația așa cum îți place. Fără perfecționismul menționat mai sus, desigur. Și pentru o partidă rapidă, lucrurile pot merge și altfel. Doar în așa fel încât să vă puteți implica unul în celălalt și să vă bucurați. Același lucru este valabil și pentru mintea ta: cum poți avea parte de o partidă bună de sex dacă gândurile tale sunt încă la listele de lucruri de făcut sau la examenul care urmează? Luați-vă spațiu unul pentru celălalt și păstrați-vă mintea cât mai liberă de alte lucruri. La urma urmei, vă puteți ocupa de asta mai târziu. Sau puteți aștepta să faceți dragoste până când aceste sarcini sunt îndeplinite. Cel mai bine este să clarificați în prealabil ce este important pentru sexul în sine. Pentru că, dacă trebuie să discutați despre contracepție în mijlocul actului sexual sau dacă trebuie să petreceți minute în șir căutând prezervative, probabil că problema va fi rezolvată imediat sau, în cel mai bun caz, sexul ulterior va fi în regulă. În schimb, dacă îți pui prezervativul potrivit, vei avea o tranziție fără probleme de la preludiu la faza fierbinte și te poți lăsa complet liber. Apropo, puteți, de asemenea, să adoptați o abordare jucăușă în ceea ce privește punerea prezervativului și să faceți un ritual din asta împreună. În loc de o întrerupere enervantă, vă veți încălzi și mai mult dorința. Încercați doar.

Și acum? - Bucură-te de moment cu sex de calitate.

Cu cei cinci pași ai noștri puteți crea cele mai bune condiții pentru o partidă de sex grozavă - așa că începeți imediat și bucurați-vă de timpul petrecut împreună. Când vine vorba de contracepție, vă puteți baza, desigur, pe MISTER SIZE. Puteți afla de ce aici:

Și dacă aveți alte idei bune, nu ezitați să le împărtășiți cu noi. Scrieți-ne un comentariu sau un mesaj. Așteptăm cu nerăbdare.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum