Skip to main content

Cele mai bune 12 sfaturi de flirt pentru vară

Vara este cea mai bună perioadă pentru a flirta. Zilele sunt mai lungi, nopțile sunt mai scurte, iar oamenii sunt, în general, mai relaxați și mai entuziasmați. Deci, dacă sunteți în căutarea unui flirt, ați venit la locul potrivit. În acest articol, vom împărtăși cu tine cele mai bune 12 sfaturi de flirt pentru vară. Cu aceste sfaturi, veți reuși cu siguranță și vă veți distra foarte mult.

Nu contează dacă sunteți singur sau într-un parteneriat angajat

La prima vedere, sfaturile noastre de flirt pentru vară pot părea interesante pentru persoanele singure care sunt în căutarea unei noi cunoștințe, dar și cuplurile pot beneficia de ele. Cu câteva sfaturi, partenerul tău va fi cu siguranță fericit dacă le vei aplica și vei flirta puțin cu el, ceea ce va menține relația voastră proaspătă și incitantă:

  1. Îmbrăcămintea potrivită: Îmbrăcați-vă în stil estival și casual, dar aveți grijă să nu fiți prea dezgustători.
  2. Zâmbiți și păstrați contactul vizual: Zâmbiți mult și păstrați contactul vizual atunci când vorbiți cu cineva.
  3. Limbajul corpului: Fiți atenți la limbajul corpului și încercați să păreți deschis și prietenos. Arătați cât de mult vă bucurați de vară.
  4. Conversația: Mențineți conversația vie și interesantă, dar evitați să vorbiți prea mult despre dumneavoastră sau să vorbiți doar despre dumneavoastră.
  5. Arătați-vă interesul: Manifestați interes față de cealaltă persoană și întrebați-o despre hobby-urile și interesele sale.
  6. Complimente: Faceți complimente celeilalte persoane, dar aveți grijă să nu exagerați.
  7. Umor: Fiți amuzant și încercați să îl faceți pe celălalt să râdă.
  8. Încearcă ceva nou: Întotdeauna ți-ai dorit să mergi într-o excursie cu quad-uri sau să încerci un sport nou? Încercarea unor lucruri noi, cum ar fi sporturile sau evenimentele de acțiune, reprezintă o modalitate excelentă de a-ți face noi prieteni! Este adesea ușor să găsești oportunități pentru un mic flirt.
  9. Rămâi fidelă ție însăți: Este important să rămâi mereu tu însăți și să nu te prefaci. Nimănui nu-i place un fanfaron sau un mincinos. Fii sincer și autentic, apoi o conversație bună cu persoana potrivită se va întâmpla de obicei de la sine.
  10. Rămâi memorabil: Prezintă-te cu numele tău, astfel încât să creezi o formă de apropiere și încredere și să nu fii un oarecare. În plus, s-ar putea să fiți ținut minte și să se întâmple mai multe.
  11. Deschideți ochii: Profitați de vară și țineți ochii deschiși când ieșiți în oraș și întâlniți noi persoane interesante pentru un flirt. Încearcă să stabilești contactul doar cu ochii, pentru că adesea o privire profundă urmată de un zâmbet este suficientă pentru a atrage atenția. Studiile au arătat că ar trebui să mențineți contactul vizual timp de cel puțin 2 secunde, astfel încât cealaltă persoană să vă poată înțelege intențiile.
  12. Nu vă descurajați: Chiar dacă lucrurile nu merg, nu vă descurajați. Flirtul este un joc și nu trebuie să se transforme într-o mare poveste de dragoste. Nu orice încercare va fi un succes. Așa că nu lăsați să vă strice buna dispoziție și bucurați-vă de vară.

Cu sfaturile noastre, vei trece cu siguranță prin vara flirtului cu ușurință. Dar nu uitați întotdeauna: dacă doriți să aprofundați o cunoștință, atunci acordați întotdeauna atenție siguranței dvs. și nu uitați să aveți întotdeauna prezervativele potrivite cu dvs.

Cumpărați prezervative acum

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pilula - într-adevăr calea corectă pentru a obține egalitatea în sex?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant - pentru ca sexul să meargă ca pe roate

Citește acum