Skip to main content

Faceți mai mult din ea - cu fantezii sexuale în cinematograful personal din capul tău personal

cinci idei pentru o viață amoroasă împlinită

Viața ta sexuală merge așa și așa acum și este timpul pentru un mic impuls? Simțiți nevoia să încercați ceva nou - dar nu prea știți cum? Sau vreți doar să vă creați câteva momente senzuale pe cont propriu și să vă bucurați din plin de ele? Apoi porniți cinematograful mental și lăsați-vă purtați de cele mai secrete fantezii ale dumneavoastră. Aici veți găsi câteva idei și gânduri interesante.

Sunteți supărat pe cineva sau nu vă puteți deconecta? La cinematograful mental...

Cinematograful mental personal valorează greutatea sa în aur - chiar și în viața de zi cu zi. De exemplu, atunci când noul tău șef te supără incredibil de tare și îți imaginezi că îi torni smoothie-ul în cap. Sau când șoferului de autobuz îi explodează roata chiar când se pregătește să plece de lângă tine. În mintea noastră, lucrurile pot să se desfășoare altfel pentru o clipă și astfel să ne îndulcim ziua. Fie că este vorba de o mică fantezie de răzbunare sau de gânduri despre o vacanță de aventură în timp ce stăm la un curs obligatoriu și plictisitor.

Și cinema-ul de cap este, de asemenea, destul de mișto în timpul sexului. Pentru că ne arată exact ceea ce ne excită cu adevărat - mult mai mult decât în orice film porno. Și astfel ne ajută să intrăm mai bine în ea sau pur și simplu să trecem la o viteză superioară. Dacă nu ați făcut-o încă, încercați!

Ce filme îți trec prin cap? - Cele mai populare fantezii sexuale

Putem decide pentru noi înșine, în orice moment, ce se joacă în cinematograful din capul nostru. Așadar, răsfățați-vă cu filmele care vă plac și care vă fac bine. Când vine vorba de erotismul furnicător, există câteva fantezii sexuale care sunt foarte populare. Lăsați-i să vă inspire:

Sex cu străini

Multora le place să-și imagineze că fac sex în public - poate chiar cu o nouă cunoștință misterioasă. De exemplu, în timpul unei întâlniri spontane pe stradă, pe o alee din spate, în timp ce faceți jogging în parc sau în toaleta discotecii. Nu e de mirare - la urma urmei, este ceva foarte interesant, iar o aventură neașteptată sună, în general, foarte interesant. Dacă doriți acest lucru în realitate este o altă întrebare. Dar este absolut recomandabil ca mic film pentru cinema mental.

O aventură cu dominanță și devotament

De la "Umbrele lui Grey" încoace, jocurile de dominație și bondage au stârnit o mare dorință și în afara scenei BDSM. Imaginează-ți cum te dăruiești complet partenerului tău, iar el decide ce trebuie să faci. Poate chiar legat complet nemișcat într-o poziție destul de fierbinte. Tu decizi cât de departe vrei să mergi...

Sex cu vedete sau "persoane respectate

O aventură amoroasă fierbinte cu vedeta, șeful, profesorul sau conferențiarul tău preferat este, de asemenea, incitantă. Oricine a declanșat în tine sentimente neașteptate - în cinematograful tău mental personal poți da frâu liber dorinței tale și savura aventura din gândurile tale. Acest lucru poate funcționa chiar și cu șeful pe care chiar îl urăști, după cum a dezvăluit Isa, în vârstă de 25 de ani, pentru Cosmopolitan.

Sexul în trei sau sexul în grup

A fi luat de mai mulți parteneri în același timp este, de fapt, o fantezie destul de răspândită. Chiar dacă majoritatea oamenilor nu ar încerca niciodată să o facă pe bune. Dar cel puțin ideea de a fi mângâiat de mai multe mâini și guri și de a simți toate posibilitățile minunate în timpul sexului în același timp... este destul de fierbinte!

Așadar, fanteziile tale au început deja să fugă cu tine? Apoi lasă-te purtat de val și bucură-te de spectacol...

"Întimp ce ultimul lanț se închide, îmi dau seama brusc: nu mai există cale de întoarcere. Sunt complet la mila lui. Și, în același timp, există în mine această curiozitate obraznică: ce o să-mi facă acum? Întregul meu corp mă furnică și aștept cu nerăbdare. Mi se pare o jumătate de veșnicie. Și când mâinile lui alunecă în sfârșit pe coapsele mele, mă străbate ca și cum..."

Nu trebuie să am o conștiință vinovată dacă mă gândesc la altceva în timpul sexului? Și sunt fanteziile mele de fapt normale?

Bineînțeles, ca și în cazul multor lucruri în viață, există adesea preocupări legate de spațiul personal: nu este o lipsă de considerație față de partenerul meu dacă mă gândesc la altceva în timpul sexului? Sau, mai rău, despre altcineva?

Și, desigur, s-ar putea să ne simțim ciudat - poate chiar un pic ca și cum am înșela cealaltă persoană. Până când nu ne dăm seama de ce pornim cinematograful de la capătul sălii de cinema în primul rând: Pentru a ne pune în mișcare și pentru a bloca alte gânduri prostești. Pentru că, cu siguranță, este mai plăcut să te complaci în fantezii fierbinți în mintea ta decât să te gândești la stresul de la birou sau la declarația de impozite mult întârziată în timpul sexului. Sau ce credeți? Atâta timp cât îți iubești partenerul și nu te gândești deja la altcineva, micile aventuri din mintea ta sunt perfect în regulă. În cele din urmă, amândoi veți avea parte de sex mai bun.

Apropo, același lucru este valabil și pentru natura fanteziilor noastre - indiferent cât de greu sau de ciudat ar putea părea la început. În cinematograful din capul nostru putem trăi tot ceea ce nu vrem să recunoaștem în viața reală. Nu trebuie să avem scrupule sau o conștiință vinovată. Chiar și fanteziile de genul că ar fi violată de un hoț sunt mult mai frecvente decât cred majoritatea oamenilor. Și dacă ție ți se par fierbinți idei care ar putea fi dezgustătoare pentru alții? Și ce dacă! Până la urmă, este vorba de cinematograful dumneavoastră și dumneavoastră stabiliți programul. Fără tabuuri enervante. Atâta timp cât animalele și copiii sunt lăsați deoparte, aproape totul este în regulă. Așadar, dăruiește-ți fanteziile tale secrete și nu-ți face griji cu privire la ceea ce ar putea crede alții despre ele. Adesea au propriile fantezii murdare pe care nu le-ar dezvălui niciodată.

"Când se termină prelegerea, toată lumea se ridică și părăsește sala de curs. Dintr-o dată simt o mână pe pieptul meu, care mă obligă să mă opresc brusc. Încă mai am un cuvânt de spus. Profesorul nostru se uită la mine cu o expresie severă, iar picioarele mele se simt brusc moi ca untul. Este vorba despre eseu? Nu ar fi trebuit să o scriu atât de provocator. Dar apoi ea spune: Mi-a plăcut foarte mult ceea ce ați scris. Și m-a făcut curios. Mai este încă un lucru pe care aș vrea să-l discut cu tine mai îndeaproape..."

Și dacă doar imaginația nu este suficientă...?

Uneori vrem să facem un pas mai departe și să ne încercăm fanteziile sexuale în viața reală. Nu este atât de dificil - la urma urmei, există o mulțime de alte persoane care simt la fel. Poți găsi pe platformele de dating parteneri de joacă potriviți pentru fanteziile tale dacă îți comunici clar dorințele. Uneori se poate întâmpla complet pe neașteptate la bar, în supermarket sau în propria relație, imediat ce este rostit în sfârșit. Singurul lucru important este să discutați lucrurile în prealabil. Astfel încât să fie clar ce vă doriți și unde sunt limitele. Și în fanteziile tale, pot merge sub masă, dar în viața reală, desigur, se aplică întotdeauna următorul lucru: nu uitați prezervativele.

"Cu mâinile lui mari mă apucă și mă apasă ferm de perete. Ne sărutăm în timp ce eu caut fermoarul blugilor lui și în sfârșit îl apuc. Ceea ce simt atunci mă mulțumește. Îmi ridică rochia și mă penetrează. Acum câteva clipe mi-a fost teamă că cineva ne-ar putea urmări. Acum, gândul nu face decât să mă stimuleze și mai mult..."

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pilula - într-adevăr calea corectă pentru a obține egalitatea în sex?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant - pentru ca sexul să meargă ca pe roate

Citește acum