Skip to main content

Creșteți potența ca bărbat, cum să vă îmbunătățiți potența

În acest articol veți afla ce poate duce la probleme de erecție la bărbați și, de asemenea, ce puteți face dacă doriți să eliminați problemele de potență.

Lucruri care pot duce la probleme de potență

Există unele lucruri care pot fi cauza problemelor cu potența la bărbați. Printre acestea se numără:

  • Dieta nesănătoasă
  • Puțină mișcare
  • Probleme mentale sau stres
  • Medicamente sau droguri
  • Dimensiunea greșită a prezervativului
  • Alte obiceiuri nesănătoase

Cum îți afectează dieta potența

Dieta joacă un rol imens în sănătatea, bunăstarea și chiar în potența ta. Alimentele foarte procesate, dulci și grase, cu moderație, sunt în regulă. Dar dacă mănânci aceste alimente des sau în cantități mari, ele pot dăuna organismului tău.

Obezitatea, nivelul ridicat al grăsimilor din sânge, diabetul zaharat sau arterioscleroza pot fi rezultatul. Aceste boli vă pot afecta apoi potența și pot duce la disfuncții erectile.

Aceste alimente îți vor crește potența

Dacă doriți să vă îmbunătățiți potența, ar trebui să aveți o dietă echilibrată și sănătoasă. Încercați să mâncați alimente proaspete, cu cât mai puțină prelucrare.

Fructele și legumele, cum ar fi murele, merele, citricele, roșiile și sparanghelul, precum și nucile, produsele din făină integrală, peștele și cartofii sunt recomandate în mod special pentru o dietă echilibrată.

Se spune că următoarele alimente sunt deosebit de bune pentru creșterea potenței și pentru prelungirea erecției. se spune că sunt:

Stridii

Stridiile sunt bogate în zinc. Se spune că zincul stimulează producția de testosteron și poate favoriza astfel libidoul (dorința de a face sex).

Usturoi

Usturoi, deoarece afectează fluxul sanguin și relaxarea musculară, ceea ce poate avea un efect asupra funcției erectile. Erecțiile mai lungi și mai ferme pot fi un rezultat.

Ginseng

Ginsengul conține ginsenozide, despre care se crede că eliberează testosteronul propriu organismului. Testosteronul poate crește potența și dorința.

Pepene verde

Pepenele roșu conține L-citrulină, care s-a demonstrat că stimulează fluxul sanguin și, astfel, îmbunătățește erecțiile.

Banane

Potasiul conținut în banane poate dilata vasele de sânge, reduce tensiunea arterială și astfel se spune că este capabil să îmbunătățească potența.

Semințe de dovleac

Se spune că valoarea ridicată de L-arginină din semințele de dovleac asigură o performanță atletică cu până la 20% mai bună și îmbunătățește, de asemenea, erecțiile.

Rădăcină Maca

Rădăcina de Maca a fost deja testată pozitiv în cadrul unor studii pentru efectul său afrodisiac și este, de asemenea, utilizată în medicina naturistă tradițională pentru deficiența libidoului și tulburările de potență.

Turcia

Carnea neagră de curcan poate conține până la 300 mg de taurină. Se spune că taurina susține rezistența atletică, precum și funcțiile cardiovasculare, ceea ce poate duce, de asemenea, la o potență mai puternică.

Suplimente alimentare pentru creșterea potenței

Dacă doriți să faceți mai mult decât să mâncați sănătos, să faceți exerciții fizice regulate și să reduceți stresul, puteți încerca suplimentele alimentare. Acestea pot fi un supliment util.

În orice caz, ar trebui să vă asigurați că utilizați suplimente alimentare de înaltă calitate, dacă este posibil de calitate ecologică și produse în Germania. Cerințele de calitate pentru produsele germane sunt foarte ridicate.

Suplimentul nostru MISTER SIZE pentru bărbați activi este produs în Germania și conține ingrediente valoroase, cum ar fi maca, taurină, citrat de zinc, L-citrulină și L-arginină, într-o doză bine echilibrată.

Puteți afla mai multe despre el aici

Cum vă poate ajuta sportul să vă ajutați potența

De asemenea, sportul ar trebui să devină o parte regulată a vieții tale dacă vrei să-ți crești virilitatea pe termen lung.

Sporturile de anduranță, cum ar fi joggingul, mersul pe jos, ciclismul, canotajul, înotul etc. sau antrenamentul cu greutăți pot contribui la îmbunătățirea circulației sângelui și a condiției fizice generale. De asemenea, acestea ajută la reducerea stresului și promovează performanța mentală.

În plus, vă puteți antrena și mușchii podelei pelvine pentru a obține orgasme mai puternice și pentru a putea menține erecția mai mult timp.

Un exercițiu simplu în acest sens este să încordați și să relaxați mușchiul PC. Încordați mușchiul, țineți-l timp de 3 până la 10 secunde și apoi relaxați-l din nou. Repetați acest lucru de 10 ori la rând. Apoi faceți o scurtă pauză și repetați de 2 sau 3 ori.

Alte ucigașe de potență pe care ar trebui să le cunoașteți

Pe lângă alimentația proastă și prea puține exerciții fizice, există și motive psihologice care vă pot afecta potența. Printre acestea se numără stresul, presiunea de a performa, nervozitatea, lipsa de încredere în sine sau chiar bolile psihice, cum ar fi depresia sau epuizarea.

Dacă sunteți afectat de una dintre aceste probleme, este posibil să fiți perfect sănătos din punct de vedere fizic, poate chiar să vă urmăriți dieta și să faceți exerciții fizice în mod regulat. Cu toate acestea, este posibil să aveți în continuare probleme în obținerea și menținerea unei erecții sau să nu aveți nicio dorință în general.

Reducerea stresului și a presiunii de a performa, poate chiar apelând la ajutor profesional, poate ajuta...

Alte obiceiuri nesănătoase, cum ar fi consumul denicotină și alcool, pot afecta, de asemenea, potența.

Din fericire, studiile au arătat că disfuncția erectilă la foștii fumători s-a îmbunătățit în timp.

Dacă trebuie să luați medicamente în mod regulat, trebuie să citiți cu atenție prospectul, deoarece medicamentele pot provoca, de asemenea, disfuncții erectile și pierderea libidoului.

Masturbarea dăunează potenței mele?

În principiu, masturbarea nu are un efect negativ asupra potenței dumneavoastră. De fapt, este adevărat contrariul.

Masturbarea regulată poate avea multe efecte pozitive asupra întregului organism, precum și asupra erecției și potenței.

Cu toate acestea, condiția de bază pentru aceasta este ca masturbarea să fie satisfăcătoare și frumoasă și să nu o asociați cu rușinea sau să o faceți din obligație. De asemenea, nu ar trebui să vă masturbați cu puțin timp înainte de sex, deoarece experiența a arătat că acest lucru poate duce la probleme de erecție.

Prezervativele cauzează probleme de erecție

Consecințele utilizării unui prezervativ de mărime greșită sunt adesea subestimate. Prezervativele care sunt prea mici perturbă fluxul de sânge prin penis și reduc sensibilitatea.

Amândoi acești factori împreună vă pot face să vă pierdeți erecția mai repede.

De aceea, trebuie să vă asigurați că alegeți și folosiți mărimea corectă a prezervativului pentru a evita disfuncțiile erectile cauzate de prezervative.

Poți trata disfuncția erectilă cu medicamente?

Ar trebui să discutați cu un medic dacă v-ați schimbat obiceiurile și încă aveți disfuncție erectilă pentru o perioadă lungă de timp.

Desigur, acest lucru este valabil și dacă bănuiți că în spatele problemei se află o afecțiune medicală.

Există acum modalități de a trata disfuncția erectilă și chiar impotența cu medicamente, dacă nimic altceva nu ajută.

Cu toate acestea, nu ar trebui să luați niciodată Viagra sau alte medicamente pentru creșterea potenței de pe internet, deoarece în Germania este ilegal să le vindeți fără prescripție medicală. Medicamentele eliberate fără prescripție medicală în acest scop prezintă, în consecință, un potențial pericol. Acestea nu trebuie utilizate fără sfat medical!

Concluzie privind disfuncția erectilă și îmbunătățirea potenței masculine

În concluzie, vă putem spune că vă puteți îmbunătăți vizibil bărbăția printr-o alimentație sănătoasă și echilibrată, făcând suficientă mișcare și reducând stresul.

Evitarea nicotinei, a alcoolului și a drogurilor poate contribui, de asemenea, la creșterea potenței.

Dacă doriți să vă creșteți potența în mod natural prin intermediul dietei, puteți testa modul în care suplimentele alimentare precum suplimentul MISTER SIZE pentru bărbați activi să lucreze pentru dumneavoastră.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum