Skip to main content

Cum să faci din Ziua Îndrăgostiților o zi de neuitat

Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț. Pregătiți-vă pentru o mulțime de conversații despre dragoste, relații și tot ce ține de sex. Fie că doriți să petreceți Ziua Îndrăgostiților în confortul propriei case sau să sărbătoriți la restaurantul preferat, există întotdeauna noi modalități de a face seara foarte specială. Știm că planificarea unei seri perfecte poate fi adesea descurajantă, așa că încercăm să vă ajutăm să faceți din seara voastră una de neuitat. Am adunat câteva sfaturi despre cum să facem din Ziua Îndrăgostiților una de neuitat.

Fiți pregătiți

Nu este o coincidență faptul că Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită pe 14 februarie, în același timp cu Ziua prezervativului, pentru că este ocazia perfectă pentru a reaminti oamenilor cât de important este să folosească un prezervativ pentru a avea relații sexuale sigure. Știm că nu este nimic mai rău decât să realizezi în acel moment că nu mai ai prezervativul potrivit sau că nu porți prezervativul de mărimea potrivită. Așadar, este important să fii pregătit pentru a face din Ziua Îndrăgostiților un moment memorabil.

Dacă a trecut ceva timp de când nu v-ați mai măsurat penisul pentru mărimea potrivită a prezervativului sau dacă nu v-ați măsurat niciodată și de obicei alegeți "prezervative obișnuite" și sperați să fie bine - acum este momentul perfect pentru a face acest lucru. O mărime de prezervativ nu se potrivește tuturor! Când vine vorba de purtarea unui prezervativ, dacă nu aveți mărimea potrivită, aceasta poate duce la o serie de probleme, de la alunecarea, ruperea, până la senzația de strângere și disconfort - toate acestea pot duce la o viață sexuală mai puțin satisfăcătoare și la un risc mai mare de a contracta o infecție cu transmitere sexuală sau de a rămâne însărcinată. De aceea, oferim șapte dimensiuni diferite, astfel încât să puteți folosi prezervativul de dimensiunea potrivită pentru o viață sexuală sigură și fără griji. La urma urmei, potrivirea corectă a prezervativului este cheia unei experiențe sexuale excelente.

Determinați dimensiunea prezervativului acum

Ziua Îndrăgostiților este ziua prezervativului

În 2009, Fundația AIDS Healthcare din SUA a înființat Ziua prezervativului pentru a sensibiliza oamenii cu privire la importanța prezervativelor, pentru a îmbunătăți educația și pentru a promova utilizarea prezervativelor. Scopul campaniei este de a sensibiliza populația cu privire la sexul protejat și de a reduce astfel răspândirea HIV.

Prin urmare, Ziua prezervativului este sărbătorită anual începând din 2009, în același timp cu Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie.

Pregătiri pentru acasă

O seară de neuitat de Ziua Îndrăgostiților se bazează pe împrejurimi - nu numai că acestea creează atmosfera potrivită, dar pot transforma o seară destul de obișnuită într-un moment cu adevărat memorabil. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți la modul în care doriți să vă amintiți această seară și la ceea ce partenerul dvs. va aprecia. Iată câteva dintre cele mai comune moduri de a crea o seară romantică:

  • De Ziua Îndrăgostiților, asigurați-vă că dormitorul are o atmosferă confortabilă și relaxantă - acest lucru poate însemna să curățați sau să puneți deoparte rufele care încep să se adune pe comodă.
  • De exemplu, dacă știți că partenerul dvs. are o lumânare parfumată preferată, cumpărați-o din timp, astfel încât să fie gata pentru o seară romantică.
  • Păstrați lucrurile în ordine: asigurați-vă că tot ceea ce veți folosi este la îndemână, fie că este vorba de uleiul de masaj, lubrifiantul sau prezervativul de mărimea potrivită - nu doriți ca romantismul să fie întrerupt pentru că sunteți încă în căutarea a ceva important.
  • Asigurați-vă că nu există nicio distragere a atenției. Țineți toate telefoanele în afara dormitorului - nu vreți să fiți în toiul plăcerii sexuale și apoi să vă sune telefonul. De asemenea, este posibil să aveți animale de companie și ar trebui să le țineți departe de dormitor - oricare ar fi situația, gândiți-vă din timp la potențialele distrageri este o modalitate bună de a vă asigura că seara este cât se poate de memorabilă.

Fă-o jucăușă

Pasiune, poftă de viață și joc - trei cuvinte care ar trebui să descrie orice viață sexuală. Cu toate acestea, știm că poate fi prea ușor să cădem într-o rutină sexuală care a pierdut aspectul jucăuș. Dacă acest lucru este valabil pentru viața ta sexuală actuală, poate că este timpul să reaprinzi acea scânteie magică. Iată câteva modalități de a face sexul mai jucăuș de Ziua Îndrăgostiților.

Adăugați lubrifiant

Lubrifiantul este una dintre cele mai simple modalități de a face sexul mai jucăuș. Nu numai că previne ca sexul să nu se simtă ciudat dacă vă simțiți un pic uscat acolo jos, dar poate, de asemenea, să îmbunătățească diferite poziții, poate fi folosit cu jucării sexuale și prezervative și creează senzații noi și plăcute.

Descoperiți acum lubrifiantul

Încercați poziții noi

Dacă ai impresia că faci aceeași poziție la nesfârșit în viața ta sexuală, atunci poate că este timpul să experimentezi ceva nou. Cu sute de poziții sexuale din care puteți alege, veți avea de unde alege când vine vorba de crearea unor momente memorabile. Nu numai că veți avea mai multă plăcere sexuală, dar vă veți distra mult mai mult manevrând-vă în tot felul de poziții și unghiuri. Unele dintre pozițiile noastre preferate sunt: Poziția Cowgirl inversată, poziția cu mingea liniștită și lingurile.

Tease

O parte a unui moment memorabil și a unei vieți sexuale satisfăcătoare constă în anticiparea și excitarea care ar trebui să preceadă orgasmul. Tachinatul este una dintre cele mai bune tehnici de preludiu pe care le puteți folosi - nu numai că dezvoltă tensiunea și excitarea, dar crește și legătura și intimitatea și încurajează experimentarea zonelor erogene ale celuilalt. Există multe moduri diferite de a-ți necăji partenerul. Dacă teasingul este ceva nou pentru tine, de ce să nu-l încerci de Ziua Îndrăgostiților?

Începeți prin a mângâia și săruta încet gâtul partenerului și vedeți cum răspunde. De asemenea, puteți folosi o legătură la ochi pentru a spori emoția și experiența. Partenerul dvs. nu va ști ce zone veți mângâia și va fi plin de emoție și anticipare. Apoi deplasați-vă încet în josul corpului, folosind gura, limba și respirația pentru a atinge și excita sau gâdila diferite zone și urmăriți cum partenerul se încordează pe măsură ce vă simte cum mergeți din ce în ce mai adânc, până când ajungeți la organele genitale. Aici puteți începe încet să stimulați organele genitale cu gura - dacă doriți să creșteți tensiunea și stimularea, vă puteți opri chiar înainte ca partenerul dvs. să ajungă la orgasm și să încercați altceva pentru o vreme, pentru a întârzia și mai mult punctul culminant și pentru a menține tensiunea ridicată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum