Skip to main content

Top 12 prezervative în alte limbi

Vacanța de vară poate veni, cu lista noastră ești perfect pregătită pentru orice flirt fierbinte chiar și în vacanță.

Vacanța ta poate veni!

Vara este întotdeauna o perioadă populară pentru a călători. Temperaturile ridicate nu numai că vă pun într-o stare de bună dispoziție, dar contribuie și la un flirt de vacanță sau două. Pentru a nu vă bloca limba în momentul crucial și pentru a vă gândi la siguranță chiar și când sunt peste 30 de grade la umbră, am tradus pentru dumneavoastră cuvântul prezervativ în 12 limbi de top:

  1. Franceză - préservatif: În limba iubirii, trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate, fie că te îndrepți spre interiorul țării, spre Mediterana sau spre coasta atlantică în vacanță!
  2. Spaniolă - condón: Fie că vă aflați în viața de noapte din Mallorca sau pe plaja din Barcelona, ar trebui să aveți prezervative la dumneavoastră sau să le puteți cumpăra în Spania atunci când lucrurile devin fierbinți.
  3. Greacă - προφυλακτικό (profylaktikó): Pentru a fi cel mai bine pregătit pentru orice în vacanța dumneavoastră în Grecia, ar trebui să vă familiarizați cu acest cuvânt. Atunci nimic nu va sta în calea unui flirt de vacanță sub soarele grecesc!
  4. Croată - kondom: Marea Adriatică croată este fantastic de frumoasă și o cunoștință de vacanță se face repede! Așa că învață repede vocabularul potrivit!
  5. Suedeză - kondom: Pluralul este "kondomer". Așadar, vocabularul nu este greu de reținut, chiar și în timpul unei vacanțe scandinave.
  6. Daneză - kondom: Și în nord poate fi foarte cald, iar vocabularul nu este nici el greu de reținut!
  7. Olandeză - condoom: În Olanda, există uneori chiar și magazine speciale specializate în prezervative, așa că nimic nu mai stă în calea cumpărării de prezervative.
  8. Thai - ถุงยาง (T̄hung yāng): Chiar și în climatele tropicale, siguranța ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc, așa că, pe lângă faptul că puteți cumpăra prezervative la fața locului, puteți, bineînțeles, să vă luați prezervativele potrivite cu dumneavoastră!
  9. Turc - prezervatif: O aventură fierbinte pe Bosfor sau pe Mediterana? Cunoștințele dumneavoastră de limbi străine nu vă vor sta în cale!
  10. Maghiară - Óvszer: De asemenea, vă puteți bucura de vacanță la Lacul Balaton, iar dacă rămâneți fără prezervative, puteți cumpăra altele.
  11. Bulgară - презерватив (prezervativ): Marea Neagră este un punct fierbinte! Dar siguranța dumneavoastră nu trebuie neglijată.
  12. Engleză - Condom: Engleza este înțeleasă în multe părți ale lumii. Deci, cu "Condom" vă puteți ajuta aproape peste tot.

Dacă doriți să cumpărați prezervative Mister Size în țara dumneavoastră de vacanță, puteți găsi magazinele potrivite pe paginile țărilor respective. Din nefericire, Mister Size nu este întotdeauna disponibil la nivel local, așa că, dacă doriți să fiți în siguranță, luați un pachet de prezervative cu dumneavoastră în vacanță.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum