Skip to main content

Fără jumătăți de măsură - cele patru principii de bază ale MISTER SIZE

Noi, ca echipă, susținem în totalitate MISTER SIZE pentru că ne-am săturat de metode contraceptive care sunt doar ok. Aici nu pot exista compromisuri - totul trebuie să fie perfect. Pentru că numai atunci puteți trăi fericirea celor mai intime momente și vă puteți bucura de timpul petrecut împreună în toată intensitatea sa. Pentru a face toate acestea posibile, fiecare pas la MISTER SIZE se bazează pe cele patru principii elementare.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Individual


Nu există soluții generale când vine vorba de sex. Fiecare persoană este diferită, iar acest lucru este absolut minunat. De aceea, pentru noi, standardul nu intră în discuție - pentru noi, tu ești punctul culminant personal. Viața ta amoroasă este unică. Astfel, veți obține și partenerul ideal: prezervativul care vi se potrivește cu adevărat. Poate că nu este făcut pe măsură (încă), dar suntem foarte aproape. Vei simți asta imediat.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Sensibil


Sentimentul este totul când vine vorba de sex - la urma urmei, doriți să vă bucurați de câteva momente frumoase împreună și să vă dăruiți complet unul altuia. Bineînțeles, prezervativul ca prieten, tovarăș și coleg de pat nu trebuie să intervină deloc. De aceea, am optimizat prezervativele noastre MISTER SIZE astfel încât să nu le simțiți aproape deloc. Cu dimensiunea potrivită, o potrivire ideală și o grosime a peretelui de 0,05 mm, între voi există doar un strat foarte subțire în timpul sexului. Astfel, vă puteți bucura de senzația completă.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Calitate


Când vine vorba de contracepție și protecție, rareori există o a doua șansă. Prin urmare, totul trebuie să fie corect în orice moment. Greșelile sunt tabu. Pentru a vă oferi o fiabilitate deplină, prezervativele noastre sunt certificate și supuse unor teste amănunțite. Calitatea de primă clasă este o cerință minimă absolută pentru noi - la urma urmei, nu doar dimensiunea trebuie să se potrivească, ci și restul.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Securizat


Frica și îngrijorarea în timpul sexului sunt ucigașe inutile de plăcere și, prin urmare, sunt absolut interzise pentru noi. De aceea, MISTER SIZE nu numai că vă face să vă simțiți bine, dar asigură și o siguranță maximă. Datorită dimensiunii personale și a ajustării optime, totul se așează exact așa cum trebuie. Nu există dezavantaje - doar o protecție fiabilă pentru cele mai frumoase ore petrecute împreună.