Skip to main content

Echipa Mister Size

În afacerea noastră de familie, toți angajații sunt pe deplin implicați și entuziaști în a vă oferi cea mai bună experiență cu prezervative. Aflați mai multe despre oamenii din spatele Mister Size cu o privire în spatele scenei. Faceți cunoștință cu echipa noastră.

Dacă aveți întrebări, sugestii sau critici, suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm. Luăm în serios toate comentariile pentru a vă îmbunătăți în fiecare zi experiența cu prezervativele MISTER SIZE. Nu ezitați să folosiți formularul de contact.

Eva

Viziunea noastră de a face disponibile prezervative adecvate în tot mai multe țări din întreaga lume și asta împreună cu echipa noastră minunată - aceasta este pasiunea mea! Buna mea dispoziție este, de obicei, contagioasă. Îmi plac ideile bune și, mai mult decât atât, să le pun rapid în practică împreună cu echipa. În calitate de director general, asigur o imagine de ansamblu și o viziune, precum și o bună muncă în echipă.

Jan

De ce pantofii vin în mărimea potrivită și nu prezervativele? Mi-am pus întrebările pe care nimeni altcineva nu și le-a pus. În calitate de fondator al magazinului online de prezervative Vinico, în calitate de persoană care a co-inventat marca de prezervative My.Size și a făcut-o cunoscută în Germania și în calitate de inventator al Mister Size, dezvolt soluțiile care se potrivesc perfect pentru clienții noștri din multe țări din întreaga lume, cu creativitate, un ochi pentru design și peste 20 de ani de experiență în domeniul prezervativelor.

Gunther

Îmi place contactul și schimbul cu clienții noștri. Dezvoltarea de idei împreună și punerea lor în aplicare împreună îmi face o mare plăcere în fiecare zi. Să cunosc clienți și oameni din toată Europa și nu numai, apoi să am grijă de ei și să fac schimb de idei la nivelul ochilor este o chestiune care îmi este foarte dragă. Mă potrivesc perfect pentru Mister Size, deoarece găsesc soluții individuale împreună cu clienții mei pentru ca Mister Size să aibă și mai mult succes. În mod creativ și cu un optimism nestăvilit, găsesc întotdeauna noi clienți entuziaști care continuă să facă Mister Size cunoscut ca un prezervativ excelent.

Bastian

Lucrez la Mister Size încă de la început și sunt asociat cu această companie din 2013. Lucrul la Mister Size, ca și prezervativele, mi se potrivește atât de bine, deoarece sunt entuziasmat de lucrul la proiecte noi și sunt mereu în căutarea soluției potrivite. Îmi place varietatea de sarcini diferite la Mister Size, fie că este vorba de crearea site-ului web, de organizarea achizițiilor și a logisticii internaționale sau chiar de sprijinul trans-divisional în marketing și vânzări.

Tatjana

Îmi place să-mi folosesc creativitatea în cele mai diverse domenii ale companiei. Îmi plac sarcinile variate și provocările noi din fiecare zi. Cel mai mare stimulent al meu este să mă ocup de clienții noștri B2B și B2C și de feedback-ul lor pozitiv cu privire la produsul nostru.

Albert Einstein știa deja...

Succesul vine atunci când faci ceea ce îți place.

Bianca

Stagiarii fac doar cafea? Nu în e-commerce la MISTER SIZE! Chiar și ca stagiar, am fost în mijlocul lucrurilor din prima zi și am crescut odată cu sarcinile tot mai mari. Acum, după ce mi-am încheiat stagiul de formare, mă concentrez în continuare pe zona noastră de e-commerce și pe marketing. Fie că este vorba despre postări pe blog, buletine informative sau servicii pentru clienți: Îi informez pe clienții noștri B2C în cel mai bun mod posibil despre MISTER SIZE, despre mărimea potrivită a prezervativului sau despre cele mai recente tendințe în materie de sex și dragoste.

Să nu uităm

Bineînțeles, nu trebuie să uităm să menționăm toate mâinile harnice din echipa noastră care nu sunt menționate aici, care ne susțin cu energie și cu dăruire totală pentru Mister Size, atât pe plan intern, cât și extern. Fie că este vorba de partenerii noștri pentru marketing, taxe și impozite și, cel mai important, de personalul nostru harnic de la depozit, care aduce produsele noastre la dumneavoastră acasă sau în numeroasele magazine.

Contactul dumneavoastră direct cu noi

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Germania

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Protecția datelor este foarte importantă pentru noi