Skip to main content

Povestea MISTER SIZE - Viziunea experienței prezervativului perfect

Mâna pe inimă: Care bărbat chiar crede că prezervativele sunt bune? Probabil că aproape deloc. Nici măcar fondatorul companiei noastre, Jan Vinzenz Krause, nu s-a bucurat de ele până acum. În farmacie există doar dimensiuni standard. Prezervativul este un fel de obligație enervantă de a te proteja pe tine și pe partenerul tău de boli transmisibile, de a preveni o sarcină nedorită - dar, în general, bunul și vechiul cauciuc este considerat un ucigaș al poftei. A trecut șchiopătând. Așa că noi, cei de la Vinergy, am pornit în căutarea prezervativului care să se potrivească perfect, fără să limiteze experiența plăcerii. Rezultatul căutării noastre este MISTER SIZE.

Iată cum a luat naștere Mister Size

Totul a pornit de la un gând: de ce purtăm pantofi de mărimea potrivită, dar nu și prezervative? Pentru Jan Vinzenz Krause, inventatorul MISTER SIZE, totul trebuia să se potrivească întotdeauna bine. Și așa ar trebui să fie și în cazul prezervativelor. Ideea s-a născut: prezervative în mărimea potrivită!

2001 - Primul magazin online cu un detector de prezervative

În 2001, Jan a fondat magazinul online Vinico, care încă îi ajută pe utilizatorii de prezervative să găsească prezervativul potrivit cu ajutorul dispozitivului de căutare a prezervativelor.

Magazinul online pentru prezervative adecvate a devenit rapid cunoscut în Germania. Numeroase rapoarte media (de exemplu, în Focus, Men's Health) și apariții în mass-media, cum ar fi în Kai Pflaume, au contribuit la popularitatea sa în Germania. Lucrând cu Bravo, ProFamilia sau chiar cu cercetătorul american în domeniul sexului David Schnarch, Jan a câștigat ambasadori pentru acest subiect. În același timp, modul de a atrage interesul oamenilor pentru acest subiect a devenit din ce în ce mai sofisticat. De exemplu, au fost create instrumente de măsurare, cum ar fi Condom Sizer, cu ajutorul cărora bărbații își pot determina cu ușurință mărimea. Viziunea de a convinge cât mai mulți oameni din întreaga lume să folosească prezervative adecvate a devenit din ce în ce mai concretă.

2008 - Dezvoltarea primelor prezervative de mărime

În 2008, aspirația prezervativului perfect adaptat a devenit realitate: în Axel Roth (R&S Consumer Goods GmbH), producătorul experimentat de prezervative, Jan a întâlnit partenerul de afaceri și producătorul care i-a împărtășit ideea și a făcut ca MY.SIZE să fie produs la cea mai înaltă calitate și în 7 mărimi de prezervative. My.Size nu a fost distribuit doar în magazinul nostru online Vinico, ci am avut, de asemenea, drepturile exclusive de distribuție pentru My.Size în Germania și în alte câteva țări până la sfârșitul anului 2020.

2019 - Dezvoltarea în continuare în Mister Size

Faptul că prezervativele ar trebui să se potrivească perfect nu mai era acum suficient pentru Jan. Afirmația că sexul cu prezervativ este la fel de bun ca și fără prezervativ l-a făcut pe Jan să continue să lucreze la prezervative și mai bune. pentru proiectul său, Jan a reușit să convingă cel mai mare producător de prezervative din lume, Karex. Karex susține că este un pionier pe piața prezervativelor în ceea ce privește dezvoltarea, calitatea și durabilitatea și produce prezervative pentru mărci de prezervative bine cunoscute din întreaga lume. Partenerul potrivit, prin urmare, pentru a avea cele mai bune prezervative posibile dezvoltate.

Nenumărate discuții cu clienții și comercianții cu amănuntul au contribuit semnificativ la dezvoltarea prezervativelor MISTER SIZE, care au fost lansate pe piață în 2019. MISTER SIZE este rezultatul a 20 de ani de experiență cu prezervativele de mărime și a întregii noastre pasiuni! Nu numai că MISTER SIZE este disponibil în 7 mărimi, dar este, de asemenea, minunat de fidelă la atingere.

Tadaa! Dacă nu ați simțit încă MISTER SIZE, puteți citi despre el aici...

MISTER SIZE este prezervativul care arată ca un prezervativ, protejează ca un prezervativ - dar nu se simte deloc ca un prezervativ atunci când este folosit. De ce? Pentru că bărbații și femeile nu simt aproape nimic. Este subțire. Atât de subțire încât este aproape invizibilă - doar 0,05 milimetri. Un suflu de nimic și totuși echipat cu toată securitatea necesară pentru a vă permite să vă concentrați pe deplin asupra partenerului dumneavoastră și a dorințelor sale intime în timpul unei partide fierbinți de amor.

Dar nu doar grosimea extrem de subțire este un stimulent tangibil al plăcerii: MISTER SIZE este disponibil în șapte mărimi diferite - la urma urmei, cea mai bună piesă a fiecărui bărbat este foarte individuală. Prezervativele noastre se așează perfect pe penisul în erecție, formând o unitate plăcută cu acesta. Șosetele sau mănușile sunt, de asemenea, disponibile în mai multe mărimi, astfel încât să nu se ciupească sau să fie prea largi și să-și piardă aderența. Diferitele dimensiuni ale prezervativelor sunt doar logice și consecvente. Chiar și măsurarea circumferinței cu MISTER SIZER este o experiență de furnicături. Punerea prezervativului perfect adaptat devine o parte interesantă a actului sexual. În trecut, a căuta un prezervativ era sinonim cu o gaură de poftă - dar astăzi, bărbații și femeile descoperă rapid că prezervativul foarte subțire și perfect adaptat este cheia plăcerii fără griji.

Vă puteți răsfăța într-un extaz fără limite, fără teama de a aluneca, de a se sparge sau chiar de a pierde prezervativul. Felix și Nora, un cuplu din Wittenberg, au încercat MISTER SIZE - și nu mai vor să facă dragoste fără el. "Putem să ne lăsăm în voia sorții - și să ne distrăm ca niciodată", spun cei doi. "Capul meu este în nori în timpul sexului, nu în timpul contracepției", a scris un alt client. Utilizarea MISTER SIZE garantează exact acest lucru - vă puteți dărui iubirii, iar prezervativul face restul.

Echipa noastră de creație din cadrul grupului de companii Vinergy este în permanență în căutarea ideii inovatoare, a noutății care promite și mai multă plăcere și un factor erotic mai mare. Dacă vrei să ai parte de sex de calitate, trebuie să fii capabil să-ți lași gândurile să se desfășoare liber - acesta a fost punctul de plecare. Pentru fondatorul companiei noastre, Jan Vinzenz Krause, de exemplu, totul s-a învârtit în jurul prezervativelor încă de la o vârstă foarte fragedă. În grădinița casei părinților săi din Bonn, el conducea deja o afacere de vânzare prin corespondență de prezervative online și un serviciu de consultanță pentru prezervative. Atingerea unui prezervativ ar trebui să devină o chestiune de rutină - fără presiune mentală, fără teamă, fără o frână interioară. Ceea ce mult timp a fost considerat un efort fără speranță a devenit acum realitate cu MISTER SIZE.

Scopul nostru este de a face posibil ca toată lumea să aibă parte de cel mai bun sex din viața lor - sub orice formă - chiar și cu un prezervativ. Lucrăm în mod constant la acest aspect și suntem bucuroși să primim orice feedback. Așadar, nu ezitați să ne contactați în orice moment dacă aveți întrebări, sugestii sau idei de îmbunătățire.