Skip to main content

Dimensiunea corectă a prezervativului - de aceea merită să te măsori

Ați avut întotdeauna sentimentul că prezervativele vă deranjează și vă iau o parte din senzație? Atunci avem vești bune pentru tine: nu este vorba de prezervativ în general, ci mai degrabă de alegerea prezervativului și de mărimea acestuia. Odată ce l-ai găsit pe cel potrivit pentru tine, abia dacă vei simți vreo diferență și în sfârșit te vei putea bucura din plin de sex, chiar și cu un cauciuc.

Se potrivește perfect în loc de comparație inutilă de pula

Nu mai este un secret că sexul bun nu depinde de mărime. De aceea, mărimea dvs. este importantă pentru MISTER SIZE - dar numai pentru a vă potrivi perfect pentru următoarea sesiune de sex. Cu dimensiunea potrivită, cea mai bună piesă a ta și prezervativul ultra-subțire formează o unitate care te face să uiți complet că se află acolo. Nu mai există niciun sentiment de disconfort, doar sex grozav.

Determinarea mărimii prezervativului dumneavoastră este ușoară!

Înainte de a vă comanda primul pachet de MISTER SIZE, ar trebui, bineînțeles, să vă aflați mai întâi dimensiunea personală a prezervativului. Am dezvoltat trei metode foarte simple pentru dumneavoastră:

Dungă întunecată pe ambalajul Mister Size

Dungă întunecată pe ambalaj

De asemenea, puteți estima cu ușurință dimensiunea prezervativului dumneavoastră uitându-vă la dunga întunecată de pe ambalajele noastre. Lățimea este diferită pe fiecare pachet, la fel ca și dimensiunea prezervativului. Dacă penisul tău erect este la fel de lat ca și dunga, atunci probabil că această mărime de prezervativ ți se va potrivi.

Aflați mai multe

Pictograma bandă de măsurare

Bandă de măsură MISTER SIZE - măsoară ca un croitor de încredere

Dacă preferați să măsurați în mod clasic, pur și simplu imprimați banda noastră de măsurare MISTER SIZE. Tăiați-o și puneți-o cu grijă în jurul penisului în erecție. Apoi puteți citi cu ușurință dimensiunea personală a prezervativului.


Atenție: Când imprimați, selectați "none" (niciunul) pentru ajustarea paginii, astfel încât banda de măsură să fie imprimată la scară fidelă.

Imprimă acum

Condom Sizer

Condom Sizer - specialistul în mărimi pentru cea mai bună piesă a ta

Sunteți mai degrabă adeptul unor instrumente reale, făcute pentru munca dumneavoastră? Atunci Condom Sizer este dispozitivul de măsurare pe care îl puteți alege. Cu acest instrument practic în format carte de cecuri, vă puteți determina dimensiunea individuală în cel mai scurt timp și cu o precizie totală. Și de acum înainte te poți concentra pe lucrurile esențiale în timpul sexului: Momente fierbinți într-o conexiune fără cusur.

Citește mai mult

Și ca femeie, bineînțeles...

Prezervativele nu trebuie să fie doar pentru bărbați. Dacă preferați să vă pregătiți cu mult timp înainte de întâlniri sau doriți să faceți ceva bun pentru iubita dumneavoastră, puteți, desigur, să măsurați la fel de bine. Cel mai bine este să aveți la dumneavoastră pachetul nostru de mostre practice, pentru a putea începe imediat.

Șapte mărimi de prezervative - și una dintre ele este a ta

V-ați măsurat deja? Apoi este timpul pentru prezervativul personal. MISTER SIZE este disponibil în șapte versiuni diferite, iar tu știi acum care va fi noul tău companion de acum înainte. Așadar, indiferent dacă prezervativul potrivit este de 47 mm, 60 mm sau chiar 69 mm - de acum înainte vă veți putea bucura mult mai bine de sexul cu prezervativ. Așa că echipați-vă imediat și apoi plecați la următorul maraton de îmbrățișări pe canapea sau la următoarea aventură.