Skip to main content

Instrucțiuni de utilizare

(1) Desfaceți cu grijă ambalajul de folie, având grijă să nu deteriorați prezervativul.

(2) Când îndepărtați folia, evitați să deteriorați prezervativul cu unghiile, bijuteriile etc.

(3) Strângeți ușor capătul rezervorului prezervativului între degetul mare și arătător pentru a elimina aerul din vârf, în timp ce plasați prezervativul peste capul penisului în erecție. Acest lucru trebuie făcut înainte de a exista orice contact între penis și corpul partenerului dumneavoastră pentru a preveni infecțiile cu transmitere sexuală și sarcina.

(4) În timp ce țineți vârful rezervorului, derulați prezervativul cu cealaltă mână pe întreaga lungime a penisului în erecție.

(5) Verificați dacă prezervativul alunecă de pe penis sau este prea strâns, deoarece acest lucru poate duce la deteriorări.

(6) După ejaculare, țineți marginea prezervativului și scoateți încet penisul în timp ce acesta este încă în erecție, astfel încât prezervativul să nu alunece.

(7) Îndepărtați prezervativul de pe penis trăgând încet de el. Este important ca penisul sau prezervativul folosit să nu atingă zona vaginală după îndepărtare.

(8) Înfășurați prezervativul folosit și aruncați-l în mod igienic într-un coș de gunoi închis.

Informații importante înainte de a folosi un prezervativ

 1. Dacă este necesar un lubrifiant suplimentar, utilizați un lubrifiant pe bază de apă.
 2. Nu folosiți lubrifianți pe bază de ulei, cum ar fi vaselina, uleiul mineral și crema de corp, deoarece acestea pot slăbi prezervativul și pot cauza defectarea ulterioară a produsului. Acest lucru este valabil și pentru unele medicamente topice care se aplică pe penis sau vagin. Dacă nu sunteți sigur de efectul medicamentelor pe care le utilizați împreună cu prezervativele, întrebați medicul sau farmacistul.
 3. Nu utilizați prezervativul dacă materialul de cauciuc este lipicios sau fragil sau dacă ambalajul individual este evident deteriorat.
 4. Consultați un medic cât mai curând posibil sau cel puțin în termen de 72 de ore dacă un prezervativ curge sau se sparge în timpul utilizării.
 5. Prezervativele sunt destinate unei singure utilizări. Reutilizarea prezervativelor poate crește riscul de deteriorare și infectare.
 6. Atunci când sunt folosite corect de fiecare dată când faceți sex, prezervativele din latex ajută la prevenirea sarcinii și reduc riscul de transmitere a HIV/SIDA și a altor infecții cu transmitere sexuală.
 7. Nicio metodă de contracepție nu poate oferi o protecție de 100% împotriva sarcinii sau a transmiterii HIV și a bolilor cu transmitere sexuală. Dacă bănuiți că dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră sunteți însărcinată sau ați fost infectată, contactați imediat medicul dumneavoastră.
 8. Acest produs conține latex natural, care poate provoca reacții alergice, inclusiv șoc anafilactic. Dacă sunteți alergic la produsele din latex natural, consultați-vă medicul înainte de utilizare.
 9. Depozitați într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.
 10. Țineți departe de copii. Risc de sufocare din cauza prezervativelor umflate sau rupte.
 11. Utilizarea prezervativelor în timpul sexului oral crește riscul de sufocare.
 12. Utilizarea unui lubrifiant suplimentar în timpul sexului anal poate reduce riscul de deteriorare.
 13. Prezervativul este un dispozitiv medical pentru neprofesioniști - bărbați sau femei adulți.
 14. Orice incident grav legat de produs trebuie raportat producătorului și autorității competente din statul membru în care este stabilit utilizatorul și/sau pacientul.
 15. Aceste prezervative sunt conforme cu standardele internaționale ISO 4074 / EN ISO 4074.

Bandă de măsurat

Nu mai aveți banda de măsurare de pe ambalajul prezervativului și doriți să vă determinați din nou mărimea. Atunci descoperiți acum diferitele noastre metode de măsurare:

Determinați dimensiunea prezervativului

Simboluri cu explicații

Kühl und trocken lagern A se păstra într-un loc răcoros și uscat

Enthält Naturlatex Conține latex natural

Nicht verwenden, wenn die Verpackung beschädigt ist Nu se utilizează dacă ambalajul este deteriorat

Von Sonnenlicht fernhalten A se păstra la adăpost de lumina soarelui

Hersteller Producător

Nicht wiederverwenden A nu se reutiliza

Mindesthaltbarkeitsdatum Data limită de consum

Siehe Gebrauchsanweisung A se vedea instrucțiunile de utilizare

Chargennummer Numărul lotului

Alte limbi

Aveți nevoie de instrucțiuni de utilizare pentru prezervativele noastre în altă limbă:

Instrucțiuni de utilizare în alte limbi