Skip to main content
MISTER SIZE Supliment pentru bărbați activi - Supliment alimentar
MISTER SIZE Supliment pentru bărbați activi - Supliment alimentarMISTER SIZE Supliment pentru bărbați activi Înapoi

Fabio și alți 1435 de oameni iubesc produsele noastre

MISTER SIZE Supliment pentru bărbați activi

Descoperiți acum suplimentul MISTER SIZE pentru bărbații activi. Supliment alimentar cu L-arginină, L-citrulină, zinc, maca și taurină. Pentru mai multă energie - chiar și în pat.

Puncte de interes:

 • Ușor de luat datorită capsulelor mici
 • Suplimentul alimentar pentru fiecare om
 • Vegan
 • Fabricat în Germania
 • 100% calitate

MISTER SIZE Suplimentul pentru bărbați activi este disponibil în următoarele ambalaje:

100 capsule

Puteți cumpăra MISTER SIZE Supliment pentru bărbați activi rapid și ușor în următoarele magazine:

Disponibil în curând, doar verificați din nou cu noi!

Pentru cine este potrivit suplimentul MISTER SIZE pentru bărbați activi?

Pentru bărbații care sunt activi și care doresc să fie și mai activi. Care au nevoie de un impuls de energie din când în când, fie în timpul antrenamentelor, la serviciu sau în dormitor.

Ce conține?

L-arginina este un aminoacid și este deosebit de populară printre sportivi, deoarece se spune că are un efect de îmbunătățire a performanței. Este similar cu L-citrulina: acest aminoacid este, de asemenea, popular în sport, deoarece se spune că reduce stările de epuizare și oboseală. *

Maca, pe de altă parte, este o plantă peruviană și este folosită acolo în mod tradițional ca plantă alimentară și medicinală. De asemenea, este adesea numită "ginseng peruvian" și este considerată acolo un afrodisiac natural. Maca este, de asemenea, considerată "miracolul de potență al incașilor": se spune că planta are un efect de echilibrare a sistemului hormonal și că ar avea efecte pozitive asupra sexualității atât a bărbaților, cât și a femeilor. **

Zincul contribuie la menținerea unor niveluri normale de testosteron în sânge, precum și la menținerea unei funcții cognitive normale.

Taurina este un acid organic și un ingredient comun în băuturile energizante, dar este acum tot mai prezentă în suplimentele alimentare. Sportivii se așteaptă ca taurina, similară L-argininei, să îmbunătățească performanța. ***

Aplicație

1 capsulă pe zi din suplimentul MISTER SIZE pentru bărbați activi poate fi administrată cu suficient lichid, de exemplu cu o înghițitură de apă.

Vă recomandăm să luați capsula cu o oră înainte de actul sexual sau dimineața pentru un început de zi puternic. Administrarea în mod regulat poate spori efectul.

Nu depășiți cantitatea recomandată de capsule zilnice.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată sau un stil de viață sănătos. O dietă și un stil de viață sănătos pot îmbunătăți și spori rezultatele.

Produsul nostru nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate. Vă rugăm să îl păstrați departe de îndemâna copiilor.

Sfaturi medicale

Dacă luați medicamente care subțiază sângele, care conțin nitrați sau medicamente care îmbunătățesc potența pe bază de prescripție medicală, ar trebui să discutați în prealabil cu un medic despre consumul suplimentului MISTER SIZE pentru bărbați activi. Motivul pentru aceasta este L-arginina pe care o conține.

* Surse: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0094448https://journals.lww.com/nsca-jscr/Fulltext/2010/04000/Arginine_and_Ornithine_Supplementation_Increases.28.aspx https://aesirsports.de/l-citrullin-als-trainingsbooster-studien

** Sursa: https://www.zentrum-der-gesundheit.de/krankheiten/maennerkrankheiten/potenzstoerung/maca

*** Sursa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3501277/

Proprietăți:

 • suplimentul nostru alimentar este vegan
 • Fabricat în Germania
 • Conținut: 100 de capsule

EAN în comerț:

4260605481628: MISTER SIZE Supliment pentru bărbați activi, 100 capsule.

Lista completă a ingredientelor:

 • L-Arginină de bază 250 mg
 • L-Citrulină de bază 50 mg
 • Maca 100 mg
 • Zinc 12 mg
 • Taurină 125 mg

Informații în conformitate cu Regulamentul privind siguranța produselor (UE) 2023/988

Informații despre producător

certificate

Instrucțiuni de utilizare