Skip to main content

Slow Sex: Ce este, cum funcționează și care sunt beneficiile?

Slow sex este doar plictisitor, sex lent? Categoric nu! În spatele numelui ușor înșelător se ascunde un tărâm al minunilor de erotism, plăcere și intimitate pentru bărbați și femei. Și chiar și cu probleme de erecție și fără o erecție, puteți avea sex lent.

Ești curios acum? Apoi, distracție plăcută la lectură!

Ce este slow sex?

Termenul de slow sex este oarecum înșelător, pentru că nu este vorba doar de a face sex mai lent.

Sexul lent este mult mai mult despre încetinirea conștientă, cu care presiunea de a performa și goana după orgasme zboară din dormitor pentru a face loc plăcerii pasionale și intimității adevărate.

Mai ales în zilele noastre, totul trebuie să fie întotdeauna mai rapid, mai mare și mai bun, iar această atitudine se strecoară rapid și în dormitor. Această presiune de a performa poate duce la probleme de erecție la bărbați, la femei care nu mai au orgasme și, în general, la un sex care nu mai este satisfăcător.

Sexul lent înseamnă să te simți din nou pe tine, corpul tău și partenerul tău și să te bucuri de sex cu sau fără orgasm.

De ce ai nevoie pentru slow sex?

Practic, nu ai nevoie de nimic altceva decât de dorința de a încerca ceva nou și de (mult) timp. Pentru că despre asta este vorba:

Acordarea de timp pentru plăcere relaxată și intimitate.

Pentru bărbați, prezervativul este foarte util, deoarece vă ajută să rezistați mai mult. Asigură-te că alegi mărimea potrivită a prezervativului, astfel încât să simți totul, fluxul sanguin să nu fie perturbat și să nu trebuiască să verifici mereu dacă mai este acolo.

Practic, tu sau partenerul tău nu aveți nevoie de o erecție pentru a vă bucura de sex lent.

Cum funcționează Slow Sex?

În primul rând, cel mai important lucru:

Nu există un sex lent corect sau greșit.

Înainte de a începe, trebuie să vă asigurați că ați oprit sau ați îndepărtat toate sursele de interferență. Asta înseamnă că smartphone-urile, ceasurile deșteptătoare, televizoarele, computerele și, de preferință, chiar și soneria de la ușă ar trebui să fie oprite. Puteți să întoarceți ceasurile, să le scoateți sau să le puneți deoparte.

Înainte de a începe, ar trebui să mergi la toaletă, să iei ceva de băut și să ai pregătite prosoapele, astfel încât să nu trebuiască să te ridici între timp.

Când sunteți gata, puteți să vă faceți comozi. Dezbrăcați-vă unul de celălalt sau stați dezbrăcați unul lângă altul, începeți să vă relaxați și să ajungeți. Modul în care veți continua depinde de dumneavoastră.

Puteți să vă explorați încet corpurile cu degetele sau cu buzele, să testați ce simțiți și să vă sărutați îndelung. De asemenea, puteți să vă excitați încet cu masaje ușoare sau îmbrățișări.

Încercați atingeri noi, părăsiți căile cunoscute, evitați zonele erogene clasice la început, înainte de a ține sau de a mângâia ușor penisul sau vulva partenerului, fără prea multe mișcări.

Vă recomandăm să vă luați între 30 și 60 de minute pentru această parte.

Dacă presiunea de performanță și stresul sunt motivele pentru problemele de erecție, este posibil ca acest timp să le fi făcut deja să dispară. Chiar dacă tu sau partenerul tău nu aveți o erecție, puteți continua cu pașii următori și cu diferitele poziții pentru a adăuga varietate la jocul vostru.

Și chiar și fără erecție, penisul poate fi introdus, dacă este necesar. Pentru a face acest lucru, luați-l cu o mână de axă și cu cealaltă de gland, în timp ce trageți înapoi preputul, dacă există. Penisul este apoi introdus într-un mod similar cu un tampon moale.

Altfel, vă puteți conecta atunci când sunteți pregătiți sau când aveți chef. Îți vom spune care poziții sunt deosebit de potrivite pentru sexul lent într-o clipă.

Odată ce v-ați conectat, este deosebit de important să nu cădeți în tipare vechi. Nu uitați că totul este să vă simțiți unul pe celălalt și să vă creșteți excitarea. Acest lucru nu necesită o erecție (fermă) sau o mișcare constantă.

Care este cea mai bună poziție pentru sexul lent?

Toate pozițiile sexuale care permit mult contact corporal, contact vizual și romantism sunt ideale:

Poziția misionarului

Probabil că nu este nevoie să vă explicăm această poziție. Ori bărbatul, ori femeia se așează deasupra. Această poziție este ușoară și poate fi menținută ore întregi fără niciun efort. Sărutul, mângâierea și toate celelalte forme de afecțiune pot fi schimbate aici.

Poziția lingurii

În poziția lingura, amândoi vă așezați pe o parte. Bărbatul se așează, ușor decalat, pe fundul ei din spate și astfel poate intra în contact cu ea. El se află în poziția perfectă pentru a o mângâia.

Îngerul consternat

Îngerul consternat este asemănător cu poziția cu lingurița. Singura diferență este că ambii parteneri își îndoaie picioarele și le trag spre trunchi.

Pauza Zen

În pauza zen, bărbatul stă întins pe spate, cu un picior îndoit pentru a se întoarce ușor spre ea. De asemenea, se întinde pe o parte, cu fața la el și își pune un picior peste el și peste șoldul lui. În acest fel, amândoi pot sta relaxați și au suficient spațiu pentru tandrețe.

Floarea de lotus

Pentru floarea de lotus ai nevoie de o anumită flexibilitate, dar apoi este o poziție sexuală minunat de intimă și sensibilă. Mai întâi se așează într-o poziție relaxată, cu picioarele încrucișate. Apoi își înfășoară picioarele în jurul lui în timp ce se așează încet pe el și se conectează cu el. În acest fel vă puteți bucura amândoi de privirile și atingerile celuilalt, strâns îmbrățișați.

Muntele magic

Pentru această poziție aveți nevoie de un teanc de perne și pături. Stivuiți-le astfel încât să se poată așeza pe grămadă cu partea superioară a corpului. Grămada trebuie să fie atât de fermă încât să nu se prăbușească la cea mai mică mișcare. Bărbatul se așează apoi deasupra ei din spate, astfel încât partea superioară a corpului său să se afle pe spatele ei și astfel se conectează cu ea.

Rezultatul este similar cu stilul Doggy Style, dar cu un contact mai mare cu corpul și o poziție mai confortabilă.

Care este diferența dintre sexul normal și sexul lent?

În cazul sexului normal, accentul se pune adesea pe orgasm. Toată lumea ar trebui să atingă punctul culminant cât mai repede, mai intens și mai des posibil.

Sexul lent este despre sentiment, intimitate și tandrețe. Orgasmele sunt binevenite, dar nu sunt necesare pentru a avea un timp plăcut și satisfăcător. Tiparele și rutinele înrădăcinate pot fi sparte și pot fi trăite experiențe noi.

Nu e plictisitor sexul lent?

Faptul că sexul lent este plictisitor sau nu depinde de fiecare persoană în parte. Cel mai bine este să o încercați și să vedeți cum vi se pare. Cu toate acestea, mulți sunt foarte surprinși de cât de intens și satisfăcător este sexul lent, chiar dacă nimeni nu a avut orgasm.

Mulți sunt și mai surprinși pentru că au ajuns la punctul culminant fără penetrare, deoarece excitarea provocată de acest tip de sex a fost foarte mare.

De unde vine Slow Sex?

Termenul și practica de Slow Sex vine de la terapeutul sexual și autoarea Diana Richardson. În activitatea sa, a combinat filozofiile antice chinezești și indiene cu descoperirile științei sexuale moderne și a scris numeroase cărți.

Cartea"Slow Sex - Găsirea timpului pentru dragoste" este una dintre ele. În această carte, ea împărtășește exerciții și ilustrații care pot ajuta să trăiești dragostea, pasiunea și sexul satisfăcător chiar și la bătrânețe.

Concluzie despre sexul lent

Când încercați Slow Sex, aveți șansa de a vă transforma viața sexuală și parteneriatul și de a experimenta o aventură erotică împlinită. Poate fi o șansă de a vă apropia de partenerul dvs. mai mult ca niciodată. Poți întrerupe eterna goană după orgasm și poți experimenta adevărata intimitate.

Vrei să afli mai multe despre ceea ce face cu adevărat sexul bun? Atunci citește articolul nostru cu 5 sfaturi pentru o viață sexuală împlinită!

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum