Skip to main content

Piercingul intim și sexul sigur cu prezervative - este posibil?

Aflați ce trebuie să știți pentru a putea utiliza contracepția în siguranță și pentru a beneficia întotdeauna de cea mai bună protecție posibilă.

Luați în considerare cu atenție decizia pentru un piercing

Ca întotdeauna, gândește înainte de a acționa - în acest caz, fă-ți un piercing. Potrivit sondajelor, un piercing intim crește stima de sine și se spune că îmbunătățește viața sexuală, iar bijuteriile intime sunt un adevărat punct de atracție pentru multe persoane. Acesta este unul dintre motivele pentru care multe persoane găsesc bijuteriile intime atât de atrăgătoare și își împodobesc sfârcurile, clitorisul, labiile, penisul sau scrotul. Se utilizează o mare varietate de materiale, dar mai ales dopuri, inele sau tije metalice. Dacă faceți mai mult sex oral, trebuie să știți că un piercing la limbă sau la buză poate avea, de asemenea, un efect.

Dacă doriți să vă înfrumusețați una dintre aceste părți intime ale corpului, ar trebui nu numai să vă informați în prealabil cu privire la diferitele metode și variante de piercing, ci și cu privire la consecințele și riscurile pentru dumneavoastră personal și pentru o sexualitate sigură.

Risc crescut de infecție

Unele piercing-uri, cum ar fi piercing-ul scrotului (hafada), cresc riscul de a contracta boli cu transmitere sexuală. Acest tip de piercing creează o nouă gaură în zona intimă care nu poate fi protejată cu un prezervativ. Prin urmare, se recomandă prudență și este posibil ca piercingul să fie acoperit cu un plasture special înainte de actul sexual.

Alegerea corectă a bijuteriilor intime

Ar trebui să fie clar că prezervativele sunt sensibile la obiecte metalice sau ascuțite. Așadar, trebuie să fiți foarte atenți la piercingurile intime; niciun prezervativ nu vă va garanta protecția. Cel mai bine este să vă scoateți bijuteriile înainte de actul sexual, mai ales dacă piercingul dumneavoastră are următoarele caracteristici:

  • unghiular
  • ascuțit
  • ascuțit
  • dur

Dacă piercingul este neted și rotund, poate funcționa destul de bine, dar există totuși un risc crescut de rupere a prezervativului. Așadar, trebuie să evaluați singuri riscurile.

În principiu, se aplică următoarele: alegerea bijuteriilor tale intime și dorința ta personală de a-ți asuma riscuri sunt decisive. Da, sexul cu piercing intim și prezervative este posibil, dar nu există nicio garanție de siguranță completă.

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum