Skip to main content

Utilizarea prezervativelor expirate: 23 de trucuri de viață surprinzătoare

Dacă vă întrebați dacă mai puteți folosi prezervative expirate, ați ajuns la locul potrivit. Aici vei afla de ce nu este o idee bună să folosești prezervative vechi pentru sex și cum le poți refolosi în schimb.

Suntem siguri că vei fi surprins de ce poți folosi prezervativele.

Pot fi folosite prezervativele expirate pentru sex?

Prezervativele expirate sunt în general încă utilizabile și non-toxice, indiferent dacă sunt expirate de 1, 2, 3, 3, 4 luni sau chiar mai mult. Dar tot nu ar trebui să le folosiți pentru sex, deoarece latexul devine poros în timp.

Acest lucru înseamnă că, cu cât prezervativul este mai vechi, cu atât mai mare este riscul ca acesta să se rupă în timpul sexului. Prin urmare, este mai bine să cumpărați din timp prezervative noi, de mărimea potrivită. și păstrați-lepentru a preveni accidentele cu prezervative incidente cu prezervative.

Cum puteți refolosi în schimb prezervativele vechi?

Din fericire, există multe moduri diferite de a reutiliza prezervativele expirate. Iată cele mai bune 23 de idei și trucuri de viață.

1. Impermeabilizează-ți smartphone-urile, camerele foto și alte lucruri în interiorul unui prezervativ

Ai fost prins pe neașteptate de o ploaie puternică? Sau vreți să faceți poze mișto subacvatice? Sau ai fost invitat la o bătaie cu apă? Atunci vă puteți proteja cu ușurință dispozitivele electrice, gențile și pașapoartele cu un prezervativ expirat.

Pur și simplu desfaceți prezervativul, ștergeți lubrifiantul dacă este necesar, puneți obiectul în prezervativ și legați-l. Un smartphone poate fi chiar și operat în continuare în acest mod.

2. Protejați rănile și plasturii de apă cu prezervative vechi

Apa murdară sau umezeala pot provoca cu ușurință infecții în rănile deschise dacă intră în contact cu acestea. Poți face rapid un pansament temporar impermeabil cu un prezervativ expirat.

Desfaceți prezervativul, tăiați vârful și apoi trageți-l peste zona afectată.

ATENȚIE: Scoateți prezervativul cât mai repede posibil, deoarece, în funcție de partea corpului și de mărimea prezervativului, acesta poate obstrucționa fluxul de sânge.

3. Prezervativ pentru încheietura mâinii pentru birou sau acasă

Lucrezi mult la calculator și te doare încheietura mâinii? Atunci poți refolosi rapid prezervativele vechi pe post de suport pentru încheietura mâinii.

Pur și simplu umple prezervativul cu apă sau nisip, fă-i un nod și pune-l sub încheietura mâinii.

4. Folosește prezervativele expirate pe post de minge antistres pentru relaxare

Ai mult stres pentru că clienții, colegii, familia, prietenii sau cunoștințele îți plac să te calce pe nervi? Atunci fă-ți o minge antistres cu prezervativele expirate.

Deschideți prezervativul, umpleți-l cu nisip sau cu un material similar și legați-l. Puteți chiar să vă pictați noua minge antistres dacă doriți.

5. Ceară de pantofi pentru a face să strălucească pantofii cu cauciucuri.

Pantofii sau sandalele tale din piele sunt terne și au nevoie disperată de strălucire înainte de următorul eveniment? Atunci desfaceți rapid prezervativul și frecați pantofii. Gelul lubrifiant le va da o strălucire naturală și de durată.

6. Folosiți prezervativele vechi pe post de elastic de cauciuc

Ai nevoie să sigilezi o pungă de plastic sau să ții câteva lucruri laolaltă și nu ai niciun elastic acasă? Nicio problemă! Pur și simplu scoateți un prezervativ vechi, îndepărtați lubrifiantul dacă este necesar și apoi tăiați-l în fâșii mici.

Puteți folosi apoi elasticele de prezervativ ca și elasticele normale.

7. Deschideți capacele cu șuruburi strânse cu prezervative expirate

Aveți un borcan sau alt recipient cu capac cu șurub pe care nu reușiți să-l deschideți? Cu siguranță va funcționa cu un prezervativ expirat.

Despachetați prezervativul, ștergeți lubrifiantul dacă este necesar și apoi puneți prezervativul pe capac. Rezistența suplimentară vă garantează că veți reuși să deschideți recipientul.

8. Tampoane de răcire și pachete de răcire reutilizabile pentru prezervative

De asemenea, puteți face minunate tampoane de răcire reutilizabile și comprese reci din prezervativele dumneavoastră expirate. Le puteți folosi pentru a răci rănirile sau mâncarea pe drum.

Pur și simplu umpleți prezervativul cu apă rece, legați-l într-un nod și puneți-l în congelator pentru câteva minute sau ore, în funcție de cât de rece și strâns îl doriți.

9. Folosiți prezervativele expirate pe post de șosete sau mănuși impermeabile

Nu ai chef să te uzi la picioare sau să bagi mâna într-un lichid pe care ai prefera să nu-l atingi fără mănușă? Atunci scoateți prezervativele! Poți să le tragi pur și simplu peste picioare sau mână.

ATENȚIE: Asigură-te că nu alunecă din cauza lubrifiantului și lasă prezervativul pe picioare sau pe mâini doar pentru un timp cât mai scurt. În funcție de mărimea prezervativului, acesta poate interfera cu fluxul de sânge. 10.

10. refolosiți prezervativele expirate ca pungi și înlocuitori ai pungilor de congelator.

Resturile de mâncare sau alte lucruri trebuie transportate sau puse deoparte și nu aveți la îndemână o pungă sau o pungă de congelator? Atunci puteți reutiliza pur și simplu unul dintre prezervativele expirate. Pur și simplu umpleți prezervativul, faceți un nod și depozitați-l.

11. Folosește prezervativele vechi ca o sticlă de băutură de urgență în deplasare

Te afli într-o situație de urgență sau ai nevoie de o modalitate de a transporta apă potabilă din alte motive? Atunci prezervativele tale vechi sunt partenerii perfecți. Pur și simplu umpleți-le cu apă și legați-le. Pentru o protecție suplimentară, puneți prezervativul într-o șosetă groasă pentru mai multă amortizare.

12. Fă un foc cu prezervativele tale expirate

Ești într-o situație de urgență și trebuie să faci un foc? Acest life hack, te va ajuta să faci asta cât timp soarele strălucește. Umpleți prezervativul cu multă apă dintr-un corp de apă din apropiere sau cu multă zăpadă care să se topească și legați-l.

Apoi, puneți paie, iarbă uscată sau alt tip de tinichea deasupra și desfaceți prezervativul umplut pe laterale. Astfel, ar trebui să obțineți o suprafață destul de plată în partea de sus și o umflătură în partea de jos. Când soarele va intra prin obiectiv, acesta se va focaliza și va face ca tinicheaua să ardă.

13. folosiți prezervative vechi pentru gătit

Puteți folosi prezervativele vechi și pentru gătit. Recunosc, o idee destul de ciudată, dar realizabilă. Dacă vorbești japoneză, există chiar o carte de bucate pentru prezervative pe care o poți cumpăra.

14. refolosiți prezervativele expirate pe post de decorațiuni de petrecere și baloane

Fără decorațiuni și baloane amuzante, orice petrecere este automat pe jumătate distractivă. Dacă nu vrei să cheltuiești bani în plus pe ele, poți face decorațiuni amuzante cu prezervative.

Umflă-le, pictează-le, umple-le sau folosește-le în alte moduri. Singura limită este creativitatea ta.

15. Folosește-ți prezervativele vechi ca opritori de ușă

Vrei să împiedici ușile să se mai trântească din cauza curenților de aer sau să se lovească de pereți? Atunci poți refolosi vechile tale prezervative ca opritori de ușă. Pur și simplu umpleți prezervativul cu nisip sau pământ, legați-l într-un nod și puneți-l în fața sau în spatele ușii.

Dacă nu mai ține bine, puteți spăla praful și va fi din nou ca nou.

16 Prezervative expirate pe post de prescuri de hârtie

Desigur, ai putea folosi o piatră sau un alt prespapier scump, dar un preservativ prespapier este mult mai distractiv și mai ieftin.

Spălați lubrifiantul prezervativului, umpleți-l cu nisip, pământ, pietricele sau alte materiale, legați-l și ați terminat.

17. Fă cuburi de gheață amuzante cu prezervativele tale expirate

Dacă vrei să îți surprinzi invitații cu ceva special, cuburile de gheață din prezervative sunt o idee amuzantă și originală. Tot ce ai nevoie sunt role goale de hârtie igienică, prezervative expirate, apă și un congelator.

  1. Așezați rolele astfel încât deschiderea să fie pe masă sau cu fața spre voi.
  2. Scoateți apoi prezervativele și derulați-le un pic mai mult decât sunt înalte rolele de hârtie igienică.
  3. Apoi, agățați prezervativele cu partea închisă în jos în rolele de hârtie igienică și întindeți prezervativul peste rolă.
  4. Acum ar trebui să fie atașat astfel încât să îl puteți umple cu apă.
  5. După ce ați umplut prezervativele cu apă, puneți-le în congelator pentru câteva ore.
  6. Când cuburile de gheață sunt complet tari, le puteți scoate din rolă, le puteți trece sub apă caldă pentru o secundă și apoi pur și simplu scoateți prezervativul.

Ați terminat.

18. Reutilizați prezervativele vechi pentru dezincrustare

Apa nu curge cum trebuie din robinet sau din capul de duș sau împroașcă în toate direcțiile? Atunci este timpul să detartrați. Dar dacă nu ai chef sau nu ai ocazia să demontezi tot robinetul, îl poți detartra și cu prezervative.

Pur și simplu umpleți prezervativul cu puțină apă, oțet sau acid citric și trageți prezervativul peste robinet. Acum fixați-l cu câteva benzi de cauciuc și lăsați-l să se absoarbă. Cu cât oțetul este mai puternic, cu atât trebuie să-l diluați mai mult pentru ca robinetele să nu se decoloreze.

19. Folosiți prezervativele expirate ca o praștie

Poți, de asemenea, să faci cu ușurință o praștie practică din prezervativele expirate. Tot ce ai nevoie este un prezervativ, un pahar de hârtie și un cuțit sau o foarfecă.

Mai întâi, desfaceți prezervativul și trageți-l peste deschiderea paharului de hârtie. Apoi, întoarceți paharul cu susul în jos și tăiați partea de jos cu cuțitul sau foarfeca. Ați terminat.

Acum puteți arunca proiectilele prin deschidere în prezervativ, apoi țineți paharul de hârtie și prezervativul în timp ce trageți prezervativul cu cealaltă mână.

20. refolosiți prezervativele expirate pe post de legături de păr

Dacă ai părul lung și nu ai un scrunchie la îndemână, poți refolosi un prezervativ vechi pentru a face un scrunchie rapid. Desfaceți prezervativul, derulați-l complet și tăiați inelul de la deschiderea prezervativului.

Vei avea un scrunchie cu care să-ți aranjezi părul.

21. Folosește cauciucuri vechi ca înlocuitor de șapcă

Există 2 variante pentru acest lifehack pentru prezervative. Prima constă în faptul că iei prezervativul și îl tragi pur și simplu peste deschiderea recipientului pentru a împiedica să intre ceva în recipient.

Pentru cea de-a 2-a variantă, umfli prezervativul, apoi îl pui pe deschidere, apeși puternic pe prezervativ cu a 2-a mână și lași aerul să iasă în același timp. Acest lucru va face ca prezervativul să se închidă în jurul deschiderii recipientului.

22. Reutilizați prezervativele pe post de acoperire antiderapantă

Acest hack funcționează aproape ca a 2-a variantă a trucului anterior. Mai întâi desfaci prezervativul, îl derulezi și îndepărtezi lubrifiantul. Apoi îl umfli și apeși pe el un pahar, de exemplu, în timp ce lași din nou aerul să iasă. Acest lucru strânge prezervativul în jurul fundului paharului și îl împiedică să alunece.

23. Faceți un pitic de prezervativ DIY din prezervative vechi

Puteți face decorațiuni frumoase pentru casa dvs. cu acest truc de reciclare a prezervativelor vechi. Iată de ce ai nevoie:

  • Prezervativ
  • Artizanat și lut de modelare
  • Pâlnie (poate fi făcută din hârtie)
  • Clipsuri și/sau sfoară
  • Culori

Și iată cum îți construiești piticul prezervativ:

  1. Desfaceți prezervativul și derulați-l
  2. Luați pâlnia și umpleți prezervativul cu beton artizanal
  3. Leagă prezervativul și fixează nodul cu clema sau cu o sfoară deasupra prezervativului pentru a obține o formă ascuțită în sus.
  4. Lăsați betonul să se întărească timp de cel puțin 24 de ore.
  5. Scoateți prezervativul din beton
  6. Folosiți lutul de modelaj pentru a sculpta în continuare piticul. De exemplu, faceți un nas, un puf pentru pălărie, etc.
  7. Pictați piticul după gustul dumneavoastră

Când vopseaua este uscată, puteți amplasa spiridușul în casă sau în grădină. Aici puteți găsi un tutorial video de la Orion.

Concluzie - Reutilizați prezervativele vechi, expirate

Prezervativele sunt incredibil de versatile și te poți distra foarte mult cu ele în afara dormitorului. Atunci când faceți sex, nu ar trebui să folosiți prezervative expirate, deoarece acestea devin poroase și se pot rupe și sparge rapid.

Așadar, dacă au expirat, asigură-te că îți cumperi prezervative noi, de mărimea potrivită, pentru a preveni accidentele cu prezervative și apoi folosește prezervativele vechi în altă parte.

Știați că 88% dintre bărbați folosesc prezervative de mărimea greșită? Dacă nu știi încă ce mărime ai, iată 4 pași simpli pentru a găsi mărimea perfectă a prezervativului tău.

Mister Size
Mai multe articole

Faceți mai mult din ea - cu fantezii sexuale în cinematograful personal din capul tău personal

Citește acum

Unul ca niciunul - ce înseamnă diferitele forme de penis

Citește acum

Fac oamenii mai puțin sex astăzi?

Citește acum