Skip to main content

Ce se întâmplă când nu ai mărimea potrivită: 12 povești amuzante de la Moș Crăciun

Ce se întâmplă când nu ai mărimea potrivită? Aflați de ce purtarea unei mărimi greșite poate duce la haos și disconfort cu 12 povești amuzante de la Moș Crăciun și de ce un prezervativ Mister Size este cu adevărat cel mai bun cadou pe care îl puteți primi de Crăciun.

Prima poveste de Crăciun

Să vă spun o poveste: cu câteva secole în urmă, unul dintre spiridușii mei, pe nume Mary, își rupsese pantofii cu vârful răsucit și uitase să facă rost de o pereche de schimb. Pentru că nu avea timp să le repare, a fost nevoită să poarte o pereche veche și mare pe care o găsise îngropată în atelier. Și-a pus piciorușele în niște papuci mari și verzi și a umblat toată ziua cu pantofi incomozi, împiedicându-se la fiecare pas. În ciuda eforturilor sale, biata Mary nu era mulțumită de niciuna dintre treburile pe care voia să le facă în acea zi. Din acea zi, Mary se asigură întotdeauna că poartă pantofii de mărimea potrivită și că are la ea o pereche de rezervă.... în cazul în care se sparg.

A doua poveste de Crăciun

Am ajuns odată la această căsuță pitorească cu acoperiș de paie într-un mic sat din sudul Angliei. Când am ajuns la poalele șemineului acoperit de zăpadă, am văzut doi ciorapi de copii atârnând deasupra șemineului. Unul dintre copii agățase un ciorap roșu mult prea mare, așa că atârna jos pe coșul de fum - sperând la mai multe cadouri, mi-am zis. Dar când m-am dus să scot un cadou din sacul meu roșu de Crăciun, m-am întors și am văzut că ciorapul roșu și lung luase foc! Am reușit să sting focul, dar cine știe ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu aș fi fost acolo? Din acea zi, încerc să le reamintesc oamenilor să atârne ciorapii de mărimea potrivită pentru a evita surprizele neplăcute care pot apărea din cauza unui ciorap mult prea lung.

A treia poveste de Crăciun

Crăciunul trecut, spiridușii au făcut atât de multe cadouri încât a trebuit să mă gândesc cum să le livrez pe toate. Ca să economisesc timp, m-am gândit că aș putea pune toate cadourile în sacul meu galben de dimensiuni medii, care era deja pregătit. A fost o muncă grea, am gemut și m-am chinuit să îndes tot mai multe cadouri în sacul meu. Credeam că am reușit și eram destul de mulțumită de mine până când am început să livrez cadourile și sacul s-a rupt.... și cadourile împrăștiate peste tot. Astăzi mă asigur întotdeauna că spiridușii mi-au dat sacul de mărimea potrivită.

A patra poveste de Crăciun

A fost odată ca niciodată, în ajunul Crăciunului, când tocmai mă pregăteam să plec din atelierul meu. Cadourile erau pe sanie, renii mâncaseră și fuseseră stropiți cu praf magic de zâne, iar eu îmi îmbrăcasem costumul meu mare și roșu. Stăteam la locul meu, aveam frâiele în mână și mă pregăteam să plec când am auzit o bubuitură puternică în spatele meu. M-am întors și am observat că era o gaură mare în sanie. Într-o clipă, spiridușii au venit și ne-au adus sania de schimb - cadourile au fost încărcate din nou, renii au fost atârnați la noua sanie - dar am observat o mare problemă. Sania era prea mică pentru cantitatea mare de cadouri, iar sacul tot aluneca de pe sanie. Atunci mi-am dat seama cât de importantă este sania mea de dimensiuni perfecte și nu mi-aș mai putea imagina niciodată să folosesc o sanie de dimensiuni greșite.

A cincea poveste de Crăciun

Pe când eram pe cale să aterizez pe acoperișul unei case victoriene vechi, am privit în jos și am văzut un bărbat care stătea singur la masă, cu cuțitul și furculița în mână - gata să mănânce cina de Crăciun. Când m-am uitat mai atent, am observat că pălăria de Crăciun pe care o primise recent și pe care și-o pusese acum pe cap era prea mare și îi alunecase peste ochi, împiedicându-l să mănânce. Oh, cât m-am bucurat! A încercat să mănânce cina de Crăciun legat la ochi. Ho Ho Ho Ho Ho!

A șasea poveste de Crăciun

Ați auzit cum am rămas blocat într-un coș de fum? Mâncasem prea multe dulciuri delicioase, iar burta mea mare și rotundă era prea mare pentru a încăpea prin coșul de fum - simțeam că o să explodez. Barba mea era neagră, aveam funingine peste tot și mă furnica și nasul. Din acel moment, îmi amintesc mereu că este teribil de inconfortabil să urci pe un coș de fum cu o mărime greșită - nu foarte diferit de a purta un prezervativ cu o mărime greșită.

A șaptea poveste de Crăciun

Ți-am povestit vreodată despre momentul în care am fost într-un mare magazin? Ajutorul meu a sunat pentru că era bolnav, iar eu am fost rugată să o înlocuiesc. Magazinul era frumos luminat cu luminițe de Crăciun și toată lumea era foarte veselă, în timp ce copiii stăteau în poala mea și îmi spuneau ce își doresc de Crăciun. În timp ce un tată și-a așezat copilul în poala mea, am ridicat privirea și am observat că puloverul său verde de Crăciun era mult prea mic, astfel că i se vedea burta - părea teribil de strâmt. Am chicotit în sinea mea, mi-am scuturat burta mare și rotundă și l-am întrebat pe copil dacă nu cumva ar trebui să-i trimit tatălui său un pulover de Crăciun care să i se potrivească? Sper că e singurul lucru care nu se potrivește de Crăciunul ăsta! Ho Ho Ho Ho Ho.

A opta poveste de Crăciun

Într-un Crăciun, eu și spiridușii eram în atelier și împachetam restul cadourilor de Crăciun pentru a le livra a doua zi, când, deodată, l-am auzit pe unul dintre spiriduși țipând de frustrare. Când am alergat să vedem ce se întâmplă, am văzut pe masă o cutie pătrată cu o bucată foarte mică de hârtie de împachetat - hârtia de împachetat a spiridușului era mult prea mică. Nu-și măsurase bine cadoul și încerca să-l împacheteze cu hârtia mică. I-am spus spiridușului să măsoare întotdeauna înainte de a-și împacheta cadoul, pentru ca acesta să se potrivească perfect.

A noua poveste de Crăciun

De Crăciun, am fost martoră la o familie care încerca să înghesuie un curcan, pe care îl considerau de mărimea perfectă, într-un cuptor prea mic. Au crezut că o pot face și au împins și au înghesuit curcanul în cuptor - dar a încăput? Ușa a putut fi închisă, dar curcanul a fost atât de strivit încât nu s-a putut găti cum trebuie, sucul s-a scurs și cina de Crăciun a fost distrusă. Morala poveștii? Fiți întotdeauna pregătiți cu cuptorul de dimensiunea potrivită.

A zecea poveste de Crăciun

Odată, am fost martoră la o greșeală foarte stupidă când am decorat un pom de Crăciun. O familie cumpărase un brad de Crăciun de dimensiuni medii și era în curs de decorare. Când au scos basmalele din cutie și au început să le înfășoare în jurul bradului, și-au dat seama în curând că nu măsuraseră lungimea corectă, așa că basmalele nu puteau fi înfășurate decât în vârful bradului și - iată - nici măcar nu puteau fi conectate la priză, deoarece cablul era mult prea scurt! M-am simțit atât de prost încât le-am trimis luminile în mărimea potrivită, cu sfatul că întotdeauna trebuie să măsori înainte de a cumpăra.

A unsprezecea poveste de Crăciun

Vă mai amintiți povestea despre omul care a mers la magazinele de magazine purtând un pulover de Crăciun micuț care nu i se potrivea? Ei bine, în anul următor, același bărbat a venit din nou - și și-a adus și copilul cu el. Își cumpărase un nou pulover de Crăciun, dar acesta arăta mai rău decât cel pe care îl purtase anul trecut - era cu două mărimi mai mare, iar țesătura atârna peste tot. Săracul om - a ghicit doar mărimea potrivită înainte de a o cumpăra, așa că niciunul dintre pulovere nu se potrivea cum trebuie. Am mers cu el la raionul de pulovere de Crăciun și m-am asigurat că i s-a stabilit mărimea și că a cumpărat mărimea potrivită - dacă nu măsori, cum știi ce mărime este potrivită?

A douăsprezecea poveste de Crăciun

Cu mult timp în urmă, soția mea a fost rugată să țină un discurs de Crăciun despre sărbătorile de la Polul Nord. Cu această ocazie, își croise o pereche de ciorapi roșii și albi, pentru a fi călduroasă și confortabilă. Dar, în timpul discursului, ciorapii îi tot alunecau în jos și a trebuit să îi ridice iar și iar. Soția mea a fost atât de jenată - le tricotase cu o mărime prea mare. În acel moment a aflat că nu este nimic mai rău decât să porți o mărime greșită, așa că întotdeauna verifică de două ori dacă ciorapii ei se potrivesc perfect atunci când își tricotează alții noi.

În cele douăsprezece povești de Crăciun ați putut vedea ce se întâmplă atunci când ai mărimea greșită. Permiteți-ne să vă spunem un secret care va fi ca un cadou de Crăciun pentru dumneavoastră: Cu un prezervativ Mister Size, nu mai trebuie să vă faceți griji că purtați un prezervativ care este prea mic și care ar putea exploda în orice moment sau un prezervativ prea mare și care nu vă protejează pe deplin, deoarece ar putea aluneca în orice moment. Cu șapte mărimi diferite, există într-adevăr o mărime pentru fiecare. Un prezervativ care se potrivește și are dimensiunea perfectă este cu adevărat un cadou pentru toată lumea!

Găsește acum dimensiunea perfectă a prezervativului tău

Descoperiți diferitele dimensiuni de prezervative disponibile în magazinul nostru acum:

Mergeți direct la magazin

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum