Skip to main content

Cele mai bune 12 rezoluții erotice de Anul Nou

Cu aceste 12 idei, vă puteți da startul vieții sexuale în următoarele 12 luni. Alege doar o idee pe lună!

Iată topul nostru cu 12 rezoluții sexy de Anul Nou pentru mai multă distracție în pat:

  1. Mai mult sex de bună dimineață: După o noapte relaxantă, care este cel mai bun mod de a începe o nouă zi? Așa este - un pic de dragoste înainte de a vă trezi. Așa te vei asigura că mult mai multe zile vor începe stimulate anul acesta!
  2. Făsex regulat înainte de a merge la culcare: Un orgasm înainte de a merge la culcare asigură un somn bun, precum și un final de zi perfect! Nu numai că ar trebui să urmați această rezoluție dacă doriți un somn mai bun în noul an, dar acest lucru va aduce și mai multă itimitate în relația voastră.
  3. În sfârșit, încercați prezervativele potrivite: Cu prezervativul potrivit, este aproape ca și cum nu ai avea prezervativ, îți simți mult mai mult partenerul și nu trebuie să te îngrijorezi că acesta alunecă.
  4. Mai multe sărutări: Intimitatea nu începe doar în dormitor - fă-ți mai mult timp pentru sărutări sălbatice. Poate că se va transforma în ceva mai mult.
  5. Gata cu scuzele: Scuzele clasice sunt adesea: "Am mâncat prea mult!", "Mă doare capul!" sau "Am avut prea mult stres la serviciu astăzi! - Probabil că ai experimentat-o și tu: când vine vorba de evitarea sexului, oamenilor le place să găsească o scuză. Dar, de multe ori, acestea nu sunt altceva decât scuze jalnice. Pune-le capăt anul acesta! Implică-te mai mult alături de partenerul tău și bucurați-vă împreună de cea mai frumoasă materie secundară din lume mult mai des.
  6. Încercați mai multe lucruri noi: De exemplu, ce ziceți de o jucărie specială sau de niște experimente cu Kamasutra? Un lubrifiant sau un masaj vă poate, de asemenea, condimenta viața amoroasă. Dovada budincii este în mâncare - îndrăznește!
  7. Mai multe îmbrățișări: Bucură-te de mult mai multă intimitate alături de partenerul tău - ia inițiativa! Acest lucru poate da un impuls mult mai mare relației voastre. Dacă vă doriți mai multă apropiere, nu trebuie să fiți întotdeauna dezbrăcați. Este, de asemenea, plăcut să vă îmbrățișați pe canapea cu partenerul dvs. în timp ce vă uitați la un film frumos.
  8. Mai multă iubire de sine: Asigurați-vă că nevoile dumneavoastră nu sunt neglijate. Fiecare orgasm este bun pentru starea ta de bine, așa că acordă-ți această plăcere mai des - fie că ești singură sau în cuplu!
  9. Mai multe complimente: O vorbă bună nu strică niciodată și te poate ajuta să recapeți impulsul în relația ta. Oferă-i partenerului tău un compliment o dată pe zi - va merita!
  10. Învățați să vă dezbrăcați: Rareori există o listă de rezoluții de Anul Nou fără elementul "faceți mai multă mișcare". În acest caz, puteți învăța dansul la bară și puteți combina sportul și erotismul. Pe lângă îmbunătățirea condiției fizice, vă veți asigura și mai multă varietate în dormitor.
  11. Mâncare romantică: Ați pregătit vreodată o masă delicioasă pentru partenerul dvs. ca o surpriză? O masă romantică nu trebuie să aibă o ocazie specială, surprinde-ți partenerul cu o cină la lumina lumânărilor.
  12. Fă curățenieîn garderobă: Hainele contribuie și ele la erotismul relației voastre, așa că este timpul să treci la treabă cu adevărat, să sortezi vechii ucigași ai dragostei și să te aprovizionezi cu lenjerie intimă nouă. Dacă te consideri atrăgător, vei radia acest lucru.

Mai mult sport, mai puțin fumat, o alimentație mai sănătoasă ...

Sportul și un stil de viață mai sănătos sunt, probabil, clasicele atunci când vine vorba de rezoluții bune pentru noul an. Și probabil că ați încercat deja să le puneți pe toate în practică. Dar, cu mâna pe inimă - cât de des ați respectat-o cu adevărat? De cele mai multe ori, nu trece nici măcar o lună până când rezoluțiile bune sunt aruncate din nou la gunoi. Mâncarea ta a redevenit ca înainte și ai renunțat deja la sport. Poate că rezoluțiile tale de Anul Nou nu au fost suficient de atractive pentru a le respecta. Poate că vă plac cu adevărat unele dintre ideile noastre și vă este mai puțin dificil să le respectați. Dacă vă hotărâți să vă puneți în mișcare viața sexuală, vă creșteți șansele de a avea parte de o perioadă incitantă și plină de aventuri erotice.

Dacă aveți alte idei minunate, nu ezitați să ne contactați. Ca întotdeauna, fiți în siguranță și nu uitați prezervativele.

Mister Size
Mai multe articole

Punerea unui prezervativ în mod corespunzător - cum să o faci fără a fi enervant

Citește acum

Prietenie+, amestecuri, relații deschise și poligamie - ce este cu modelele moderne de relații?

Citește acum

Nu contează cât de mare sau mic - îmi iubesc penisul.

Citește acum