Skip to main content

Unul ca niciunul - ce înseamnă diferitele forme de penis

Fiecare persoană este diferită. Asta se vede nu numai pe stradă, ci și în pat. Și anume atunci când hainele se dau jos și bărbatul dezvăluie cum este construită cea mai bună piesă a sa. Sau, altfel spus: ce formă de penis are. Pentru că unii oameni cred că nu numai că se poate citi comportamentul din timpul sexului, dar se pot trage și concluzii despre caracter. Să trecem direct la subiect: este adevărat? Și ce forme de penis există, oricum?

Ce forme de penis există? Și ce înseamnă ele?

Denumirea exactă a diferitelor forme de penis depinde întotdeauna puțin de persoana pe care o întrebi. În "Cartea penisului", psihologul belgian și cercetător sexual Goedele Liekens distinge patru forme - și are o idee concretă despre tipul de bărbat care se ascunde în spatele lor:

Mic, dar inteligent: "Săgeata" - numită și "Dietrich".

Liekens numește "săgeată" un penis care este mai degrabă mic și subțire și care are testicule ferme și netede. Alții mai numesc această formă "Dietrich", care se potrivește de fapt mult mai bine. Pentru că dimensiunea mai mică nu poate avea efectul wow ca în cazul unui penis mare, dar oferă câteva posibilități frumoase în timpul sexului.

Se spune că bărbatul care se află în spatele acestei forme de penis este un bun amant - printre altele, pentru că, cu o partidă intimă mai mică, probabil că depui mai mult efort și ești mai dispus să experimentezi pentru a-ți face partenera cu adevărat fericită. În plus, se spune că bărbații cu o "săgeată" sunt sensibili și buni ascultători.

Perfect pentru pat: "lancea" sau "burghiul".

Bărbații înarmați cu o suliță, cu un penis lung, bine proporționat și cu testicule strânse, fac o impresie bună doar vizual și mai rar trezesc sentimentul: "Dar ar putea fi mai lung..." Adesea, sulița are o curbură spre stânga sau spre dreapta - dar știe cum să folosească acest lucru în mod inteligent.

Așadar, este ideal pentru pat, dar pentru o relație pe termen lung, "sulița" sau "burghiul" sunt considerate nepotrivite. Datorită echipamentului său, are un joc ușor - și astfel îi este destul de dificil să se angajeze și apoi să rămână fidel. Ceea ce este păcat, pentru că altfel este partenerul perfect pentru tot ceea ce este distractiv.

Mare și perseverent: ciomagul

"Clubul" este forma de penis cu efectul wow, deoarece este mult mai lung și mai gros decât toate celelalte. Purtătorul său este considerat a fi extrem de insistent și îi place să aibă întâietate - atât în pat, cât și în relația de cuplu în general. În schimb, este un companion credincios, poate avea grijă de casă și se spune chiar că este un bun dansator. Cu toate acestea, dimensiunea părților intime are un dezavantaj: bărbatul trebuie să fie mult mai atent cu ele, astfel încât plăcerea să nu se transforme în durere. Acest lucru este valabil mai ales pentru sexul anal.

Norocul apucă ceva ferm: Piatra de moară

"Piatra de moară" sau "nicovala" este un pic mai groasă decât bâta, dar mult mai scurtă și susținută de testicule destul de mari. Bărbatul din spatele ei se presupune că este o mană cerească absolută pentru relațiile de lungă durată și pentru căsătorie - pentru că pune familia pe primul loc și are grijă de oamenii apropiați. Acest lucru este valabil și în pat, unde se spune că este un amant foarte atent și creativ. Așadar, alegerea perfectă pentru o viață cu picioarele pe pământ.

Ce se întâmplă dacă un penis arată diferit?

Desigur, aceste patru forme de penis sunt doar un mod de a descrie cea mai bună piesă în toate variantele sale. Și, de asemenea, nu sunt suficiente pentru a descrie în mod adecvat varietatea de dincolo de talie. Sau, altfel spus: nu poți să pui un penis în catalogare (pentru că asta ar face rău). Dar există totuși două caracteristici de bază la care bărbații înșiși se gândesc mai des:

Ce este mai bine - drept sau curbat?

Pentru unii, cea mai bună parte a penisului este dreaptă ca o matrice spre partener, pentru alții se poate îndoi spre stânga sau spre dreapta. Dacă penisul dumneavoastră se îndoaie, vă rugăm să nu vă gândiți la asta metaforic și nu vă faceți griji - aproximativ jumătate dintre bărbați au un penis care se îndoaie într-o parte. Așadar, acest lucru este perfect normal și poate fi chiar foarte practic: Pentru că, în poziția corectă, curba este perfectă pentru a ajunge la punctul G. Așa că încercați puțin și bucurați-vă de sentimentul de bine!

Apropo, există un motiv foarte simplu pentru curbură: există trei țesuturi erectile mari în penis care sunt pompate cu sânge atunci când vi se întărește. Adesea, pur și simplu nu au aceeași lungime, astfel încât penisul este tras înapoi pe partea cea mai scurtă și, prin urmare, se îndoaie într-o singură direcție.

Circumcisă sau necircumcisă?

Dacă cineva este circumcis sau nu este circumcis este de obicei decis de către părinți - din motive religioase, de exemplu. De obicei, dumneavoastră nu aveți nicio influență asupra acesteia. Desigur, circumcizia este încă posibilă la vârsta adultă, dar se spune că este destul de inconfortabilă și pur și simplu nu este necesară. (Oricine a văzut "Shameless" își va aminti probabil prin ce a trebuit să treacă Carl...)

Multor femei nu le pasă dacă penisul este circumcis - atâta timp cât igiena corporală este corectă și bărbatul se spală și sub prepuț. Altfel, penisul circumcis este considerat mai puțin sensibil - deși există și experiențe contrare. Iar în cazul penisului necircumcis, trebuie să trageți înapoi preputul înainte de a pune prezervativul. În rest, așa stau lucrurile. Nu este nevoie să vă faceți griji în această privință.

Și acum să trecem la subiect: forma penisului face cu adevărat o diferență atât de mare?

Bineînțeles că are o mare importanță forma penisului - dar forma și mărimea nu determină cât de bun sau rău este sexul. De asemenea, forma penisului nu spune aproape nimic despre caracter - cu excepția cazului în care bărbatul este puternic controlat de îndoiala de sine sau de aroganță, ceea ce ar fi destul de rușinos. Așa că nu vă lăsați influențat prea mult. Atâta timp cât vă înțelegeți bine și vă faceți fericiți unul pe celălalt în timpul sexului, orice formă de penis este perfectă.

Ca bărbat, ar trebui să fii doar tipul care vrei să fii - și să obții ce e mai bun din forma penisului tău cu puțină creativitate. Dacă ai îndoieli, amintește-ți: nu ne putem alege corpul - iar plânsul sau îndoiala nu ajută deloc, ci doar ne pune în umbră punctele forte. De aceea, ar trebui să apreciem mai degrabă ceea ce ni se oferă și apoi să profităm la maximum. Este perfect în regulă și important să poți spune: Îmi iubesc penisul! Pentru că, cu o atitudine corectă, poți fi un iubit bun cu orice formă și mărime.

De aceea, am un sfat pentru parteneri: Nu acordați prea multă importanță dimensiunii și formei și bucurați-vă de penisul dumneavoastră, oricare ar fi el. Dacă doriți ceva diferit, există o mare selecție de parteneri de joacă potriviți din silicon. Așa că fii creativ, fie că e vorba de un bărbat sau de o jucărie - merită!

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum