Skip to main content

Punerea corectă a prezervativului: Cum să o faci bine de prima dată și cele mai mari greșeli

Punerea corectă a prezervativului este cea mai importantă, dar adesea și cea mai enervantă parte a sexului, pentru că întotdeauna există această pauză stupidă.

Acest ghid vă va ajuta să puneți prezervativul perfect în câteva secunde, să recunoașteți problemele și să evitați cele mai mari greșeli.

De asemenea, avem sfaturi pentru tine despre cum să faci totul și mai frumos și chiar foarte erotic pentru amândoi.

Așa că citiți cu atenție instrucțiunile și veți reuși cu siguranță să vă faceți treaba.

Punerea corectă a unui prezervativ - instrucțiuni pas cu pas

Cu acești 6 pași, tu și partenerul tău veți fi în siguranță, iar punerea prezervativului va fi floare la ureche. În acest ghid, vom discuta despre preput în pasul 4. Dacă sunteți circumcis, puteți, bineînțeles, sări peste acest pas.

1. Urmați instrucțiunile din pachet

Chiar dacă ați citit aici instrucțiunile de punere a prezervativului, puteți consulta întotdeauna instrucțiunile de pe ambalajul prezervativului dacă nu sunteți sigură. Acolo veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă pune prezervativul corect.

2. Desfacerea pachetului de prezervative

Când aveți în mână pachetul de prezervative din plastic, îl puteți rupe pur și simplu cu mâna de-a lungul părții zimțate. Dacă nu funcționează atât de bine la un colț, de multe ori este util să testați un alt colț.

Este foarte important să nu folosiți niciodată foarfece, cuțite, dinți sau alte obiecte ascuțite sau ascuțite pentru a deschide pachetul.

Ați putea deteriora prezervativul fără să vă dați seama.

3. Scoateți prezervativul și țineți-l în sensul corect.

După ce ați deschis pachetul, puteți scoate prezervativul.

Înainte de a-l scoate, asigurați-vă că degetele sunt curate și fără spermă sau picături de plăcere.

Dacă ați avut contact cu prezervativul, partenerul dumneavoastră poate rămâne însărcinată în ciuda prezervativului.

Pentru a verifica dacă țineți prezervativul în sensul corect, puteți să-l țineți de vârf și să trageți foarte ușor de inelul exterior al prezervativului.

Dacă inelul exterior formează apoi o margine mică, înseamnă că este în sensul corect. Dacă aveți o suprafață continuă și nu puteți trage inelul în jos mai mult, înseamnă că este invers.

4. Trageți înapoi preputul, dacă aveți unul

Dacă aveți preput, este timpul să îl trageți înapoi cât mai mult posibil cu o mână. Partenerul tău te poate ajuta și cu 1 sau 2 mâini. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați erecția și să vă distrați puțin mai mult.

5. Să se așeze și să se rostogolească

Aproape am ajuns! Acum țineți prezervativul ca pe o pălăriuță pe vârful penisului în timp ce îl țineți de vârf. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu degetul mare și arătătorul.

Asigurați-vă că nu există aer în vârf, deoarece acest lucru poate crește riscul ca prezervativul să se spargă după ce îl puneți.

Când aerul a ieșit și preputul este tras înapoi, puteți derula prezervativul cât mai mult posibil. Ar trebui să acopere toată axa penisului, până la bază.

6. să se distreze

Prezervativul este pus, aerul a ieșit din vârf și prezervativul este strâns? Minunat, așa se folosește un prezervativ în mod corespunzător, acum sunteți gata pentru câteva momente minunate împreună.

Dacă lucrurile nu merg atât de bine, cel mai bine este să luați cu dumneavoastră niște lubrifiant. Acest lucru nu numai că vă va face să vă simțiți mai bine, dar va proteja prezervativul de deteriorarea cauzată de prea multă fricțiune.

Puteți citi despre ce lubrifianți sunt deosebit de buni sau nu sunt deloc aici.

Cele mai frecvente probleme cu punerea unui prezervativ

Prezervativul este pus invers

Dacă din greșeală ați pus prezervativul în sens invers, trebuie să folosiți întotdeauna un prezervativ nou dacă ați avut deja contact cu vârful penisului.

Acest lucru este important deoarece, în caz contrar, ar putea rămâne picături de spermă pe partea exterioară a prezervativului, ceea ce ar putea lăsa partenera însărcinată.

Prezervativul este dificil de derulat sau se derulează doar parțial

Dacă prezervativul este dificil de derulat, nu se derulează deloc sau îl puteți derula doar parțial, există două motive posibile:

1. ați pus prezervativul în sens invers 2. aveți o mărime de prezervativ greșită și încercați să derulați un prezervativ prea mic.

În primul caz, trebuie să folosiți un prezervativ nou, așa cum este descris mai sus. În cazul 2, vă recomandăm să verificați dimensiunea prezervativului cel târziu înainte de următoarea partidă de sex.

Folosirea prezervativului de dimensiunea potrivită nu numai că facilitează desfășurarea prezervativului, dar vă sporește siguranța și vă îmbunătățește senzația în timpul sexului.

Aici veți găsi informații și instrumente care să vă ajute să determinați dimensiunea prezervativului.

Erecția dispare după ce puneți un prezervativ

Dacă vă puneți prezervativul și la scurt timp după aceea vă pierdeți erecția sau nu o mai puteți menține în mod corespunzător, acesta poate fi, de asemenea, un semn că prezervativul este prea mic.

Prin urmare, vă sfătuim să măsurați o singură dată.

Dacă prezervativul este prea mare

Dacă prezervativul este prea mare, acesta poate aluneca ușor, nu este suficient de strâns și, prin urmare, nu oferă protecție împotriva sarcinilor nedorite sau a bolilor cu transmitere sexuală.

De aceea, trebuie să vă asigurați întotdeauna că aveți prezervativul de mărimea potrivită.

No-gos atunci când îți pui un prezervativ - greșeli de aplicare pe care trebuie să le eviți

Pentru a evita surprizele neplăcute, există câteva lucruri pe care ar trebui să le evitați cu orice preț. Cele mai multe dintre aceste lucruri pot părea evidente pentru dumneavoastră, dar nu trebuie să le uitați:

Prezervative vechi și deteriorate

Prezervativele cu termenul de valabilitate expirat, prezervativele care au fost strânse în portofel sau lăsate prea mult timp la căldură etc. nu au ce căuta deasupra penisului, ci în deșeurile reziduale.

Înainte de a pune prezervativul pe penis, verificați dacă ambalajul și prezervativul nu sunt deteriorate. Dacă în ambalaj mai există încă aer care poate fi stors, ar trebui să aruncați și prezervativul.

Ulei de masaj și lubrifianți grași

Prezervativele urăsc grăsimea! Atunci când sunt combinate cu ulei, vaselină, unt etc., devin poroase și se dizolvă în scurt timp.

De aceea, trebuie să fiți atenți atunci când vă masați înainte de sex - pentru că, de obicei, veți avea încă ulei pe mâini și pe corp după aceea. Același lucru este valabil și în cazul în care v-ați aplicat în prealabil loțiune pe mâini. Puteți găsi mai multe informații despre acest lucru în ghidul nostru despre lubrifianți și prezervative!

Dimensiunea prezervativului este prea mică sau prea mare

A face sex cu un prezervativ care nu se potrivește se poate întoarce rapid împotriva ta. Nu se potrivește bine, nu poate fi pus decât cu forța, se sparge mai ușor și se simte mai puțin.

Ca să nu mai vorbim de riscul de boli cu transmitere sexuală și de sarcini nedorite. De aceea, trebuie să folosiți întotdeauna mărimea potrivită a prezervativului.

La început fără experiență

Dacă nu ați mai pus niciodată un prezervativ, vă poate fi de mare ajutor să exersați pe dumneavoastră de câteva ori. Acest lucru vă va oferi mai multă practică, ceea ce vă poate ajuta enorm atunci când contează cel mai mult.

Nu numai că veți deveni mai încrezătoare, dar veți reuși mai repede și veți arăta mai bine în general.

În caz contrar, dacă partenerul dumneavoastră este mai experimentat, poate face acoperirea în locul dumneavoastră.

Ar trebui să faceți lucruri speciale, cum ar fi punerea prezervativului cu gura, doar dacă partenerul dvs. știe cu adevărat cum să facă acest lucru și poate face acest lucru fără riscuri pentru dvs.

Picături de poftă și spermă pe prezervativ

Dacă pe degete vă curg picături de spermă sau de spermă și atingeți partea exterioară a prezervativului, protecția dispare.

De aceea, este important să vă păstrați mâinile curate.

Dacă aveți îndoieli, spălați-vă pe mâini pentru scurt timp. Și dacă ceva nu merge bine, folosiți un nou prezervativ.

Folosiți prezervative de mai multe ori

După ce ați pus un prezervativ pe penis, trebuie să vă debarasați de el. Nu contează dacă ați ejaculat sau nu.

Odată ce prezervativul este deschis, acesta trebuie utilizat sau eliminat.

Sex anal neplanificat

Dacă doriți să intrați pe ușa din spate, trebuie să fiți pregătiți corespunzător, să folosiți un prezervativ adecvat și suficient lubrifiant.

În caz contrar, nu numai că va fi dureros și, probabil, ultima aventură de acest gen - există și un risc mare ca prezervativul să se rupă din cauza frecării.

Iar acesta este un lucru pe care doriți să îl evitați cu orice preț. Așa că pregătește-te bine și apoi hai să mergem pentru experiența de furnicături.

Concluzie - Punerea corectă a prezervativelor

În special primele câteva ori, poate fi o provocare să pui prezervativul corect și rapid, ceea ce aproape întotdeauna duce la o mică pauză.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să lași să te deranjeze. În schimb, puteți încorpora în mod conștient punerea prezervativului în preludiu, sărbătorindu-l ca pe un moment special.

De exemplu, partenerul dvs. îl poate pune cu mâna sau cu gura, pregătindu-l sau pregătindu-o pentru sex. În acest fel, poți transforma un ucigaș al poftei într-un ritual erotic care te va excita și mai mult.

În cele din urmă, dorim să vă sfătuim să aflați dimensiunea prezervativului pentru a vă asigura că sunteți protejat în mod optim și că vă distrați cât mai mult posibil.

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum