Skip to main content

Sfaturi sexuale de vară: 7 moduri de a face sex senzațional vara aceasta

Vara este în sfârșit aici și odată cu ea vine soarele, căldura de vară și sexul fierbinte de vară. Cercetările arată că, în lunile de vară, apetitul nostru sexual crește și, de obicei, facem mai mult sex. Oamenii de știință susțin că lumina soarelui crește nivelul hormonilor noștri de bine, dopamina și serotonina, precum și nivelul de testosteron - ne face să ne simțim mai fericiți și mai înfierbântați.

Dacă te simți deja înfierbântată și transpirată, s-ar putea să nu te gândești la sex, dar asta nu ar trebui să te împiedice să faci sex senzațional. Deși vremea nu este singurul lucru care ne face să ne crească temperatura, iată 7 sfaturi sexuale de vară care te vor ajuta să te bucuri de sex senzațional în această vară.

Sfat sexual de vară 1: Încearcă sexul sub duș.

Sexul la duș este modalitatea perfectă de a te răcori (sau de a te încălzi) atunci când vremea este caniculară. Nu e de mirare că sexul sub duș este unul dintre preferatele noastre dintotdeauna, deoarece există atât de multe senzații diferite pe care le poți adăuga experienței tale sexuale. Fie că preferați să lăsați apa să curgă pe spate, să intensificați atingerile senzuale pe măsură ce vă săpuneți, să folosiți capul de duș pentru a vă stimula reciproc sau să începeți preludiul sub duș înainte de a-l finaliza mai târziu în dormitor, sexul sub duș este în fruntea listei noastre de opțiuni pentru sex senzațional de vară.

Sfat sexual de vară 2: răcorește-te cu cuburi de gheață

Dacă nu ai folosit cuburi de gheață în timpul sexului oral, atunci ai ratat un truc foarte special. Nu numai că cuburile de gheață se topesc încet în gură și vă ajută să vă răcoriți, dar senzația de răcoare a cubului de gheață combinată cu căldura gurii și a buzelor dumneavoastră sporește plăcerea organelor genitale ale partenerului dumneavoastră. De asemenea, puteți lua un cub de gheață și îl puteți freca pe zonele erogene, cum ar fi interiorul coapselor sau gâtul, pentru un preludiu suprem. Dacă doriți să faceți un pas mai departe, puteți folosi și o legătură la ochi pentru a crește excitarea cuburilor de gheață. Așa că, data viitoare când simțiți că temperatura crește, luați niște cuburi de gheață și faceți-i pielea de găină partenerului dumneavoastră.

Sfat sexual de vară 3: răciți-vă jucăriile sexuale

O altă modalitate preferată de a te răcori în timpul caniculei este să umpli un recipient cu apă rece ca gheața (poți adăuga și câteva cuburi de gheață) și să lași jucăria sexuală din sticlă sau metal să se răcească pentru o vreme. De asemenea, îl puteți pune în frigider timp de aproximativ 10 minute pentru a-l răci înainte de a-l folosi. Răceala jucăriei sexuale în timp ce vă penetrează partenerul (sau pe dumneavoastră) vă va oferi senzații incitante și un orgasm de furnicături.

Sfat sexual de vară 4: Folosiți alimente reci.

Luați înghețata preferată sau frișca răcită și întindeți-o pe corpul partenerului dvs. Când senzația de răcoare îți atinge corpul, îi poți oferi partenerului tău o senzație de satisfacție, îl poți lăsa să simtă căldura respirației tale în timp ce îl săruți și îl lingi. În cazul femeilor, vă rugăm să aveți grijă să nu puneți înghețată sau frișcă în apropierea vaginului, deoarece zahărul poate provoca infecții cu drojdie, iar acest lucru nu este distractiv pentru nimeni.

Sfat sexual de vară 5: Fii creativ

Poziția misionarului ar putea fi un pic prea "fierbinte și transpirată" într-o zi toridă de vară - faptul că două corpuri se află unul peste celălalt nu face decât să genereze mai multă căldură corporală. Așa că poate este timpul să încerci poziții noi care implică mai puțin contact corporal. Cowgirl inversată (în care femeia stă deasupra, dar cu fața la picioarele partenerului) și poziția câinelui (în care unul dintre parteneri se apleacă în față, iar celălalt îl ia pe la spate) ar putea fi două poziții alternative pe care ar trebui să le încerci vara aceasta.

Sfat sexual de vară 6: Simte briza răcoroasă

Poate părea simplu, dar este ceva satisfăcător să simți o briză răcoroasă pe piele atunci când te simți excitat. Ce poate fi mai bun decât să te răcorești în căldura sufocantă în timpul sexului? Indiferent dacă aveți o grădină mare sau dacă vă puteți oferi un loc retras în aer liber, veți descoperi că aerul răcoros îmbunătățește experiența sexuală. Dacă nu puteți face sex în aer liber, puteți deschide o fereastră și să aduceți aerul proaspăt înăuntru.

Sfat sexual de vară 7: Folosiți prezervative

Dacă plănuiești o poveste de dragoste de vară, poate fi tentant să renunți la prezervative și să mergi la o întâlnire fără prezervativ, dar să te confrunți cu o infecție cu transmitere sexuală sau cu riscul de sarcină nu este cu siguranță modul în care vrei să se termine vara ta. Cu prezervativele noastre ultra-subțiri și de dimensiuni perfecte, veți avea avantajul de a vă simți ca și cum nu ați purta aproape deloc prezervativ, dar cu un bonus suplimentar, fără surprize neplăcute.

Cumpărați prezervative acum

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum