Skip to main content

Trezirea primăverii: 5 sfaturi pentru orgasme de neuitat

Cui nu-i place să aibă orgasme intense? Uneori, viața noastră sexuală intră într-o rutină în care plăcerea sexuală scade - iată cinci sfaturi pentru a experimenta orgasme mai bune în această primăvară.

Masturbați-vă mai mult

Da, ați auzit bine - mai multă masturbare duce la orgasme mai intense. Explorarea zonei tale intime nu numai că te face mai conștientă de corpul tău, dar poți descoperi și senzații și sentimente plăcute noi și diferite, care cresc plăcerea sexuală și te echipează cu cunoștințe din interior pe care să le împărtășești cu partenerul tău data viitoare. Dacă suferiți de ejaculare prematură sau de orgasme care au loc prea repede, vă puteți antrena corpul să aștepte puțin mai mult timp prin masturbare. Acest lucru funcționează, de exemplu, făcând o pauză de 30 de secunde atunci când simțiți că sunteți pe punctul de a atinge punctul culminant. Cu cât faci o pauză mai lungă și înveți să nu te grăbești, cu atât mai mult vei putea rezista până când vei atinge vârful de plăcere care te va duce la orgasmul final.

Nu vă grăbiți cu preludiul

Știm că poate fi tentant să sari peste preludiu și să treci direct la actul sexual, mai ales dacă nu ai prea mult timp sau energie. Cu toate acestea, dacă sari peste preludiu, vei pierde o serie întreagă de plăceri sexuale înainte de a ajunge la orgasm. În timpul preludiului, corpul eliberează mai mulți hormoni de bine care ajută la creșterea plăcerii în timpul orgasmului. Dopamina, un neurotransmițător responsabil pentru căutarea plăcerii și a recompenselor, este eliberată în timpul preludiului și duce la creșterea sentimentelor de plăcere și anticipare, în timp ce oxitocina, "hormonul îmbrățișării", ajută la întărirea legăturii și a intimității dintre tine și partenerul tău. În plus, preludiul ajută la pregătirea corpului pentru actul sexual prin stimularea zonelor erogene, prin creșterea fluxului sanguin către organele genitale, făcându-vă "umedă" și tensionând mușchii pentru un orgasm mai intens. Așadar, dacă ai sărit peste preludiu în ultima vreme, este timpul să-l readuci în viața ta sexuală - te vei întreba cum ai putut trăi fără el!

Condimentează-ți viața sexuală cu poziții noi

Să recunoaștem, este ușor să cazi într-o rutină sexuală, mai ales dacă ești cu partenerul tău de mult timp. Este posibil să ne decidem asupra pozițiilor preferate de fiecare dată când facem sex, cel mai probabil este fie misionar, fie cowgirl sau doggy style. Dar, cu peste 64 de poziții în Kama Sutra, există un număr foarte mare de poziții și tehnici de care poate nu ați auzit și care pot crește șansele unor orgasme mai intense și mai plăcute. În plus, găsirea unei noi poziții preferate poate fi o modalitate excelentă de a crea o legătură mai strânsă cu partenerul tău și de a te distra, reducând la minimum plictiseala sexuală. De exemplu, dacă nu ați experimentat niciodată un orgasm vaginal, schimbarea pozițiilor pentru a stimula punctul G ar putea duce la experimentarea unei plăceri sexuale mai mari și la un orgasm mai intens.

Învățați tehnica de respirație corectă

Respirația tantrică este o tehnică care poate crește plăcerea sexuală și poate duce la orgasme mai intense prin creșterea sensibilității, a conștientizării și a energiei sexuale din corpul nostru. Acest lucru se face prin concentrarea pe o respirație lentă și profundă, în timp ce vă imaginați fluxul de energie sexuală care trece prin corp în timpul actului sexual. Se crede că această tehnică crește fluxul sanguin și sensibilitatea în zona genitală, ceea ce duce la o mai mare excitare și plăcere sexuală. Așadar, dacă vrei să experimentezi orgasme mai intense, încearcă această tehnică.

  • Inspiră încet și profund pe nas timp de aproximativ 5 secunde.
  • Pe măsură ce inspiri, ar trebui să simți cum ți se ridică burta - aceasta se numește respirație diafragmatică și poate ajuta la creșterea și controlul excitației sexuale.
  • Țineți-vă respirația timp de 1-2 secunde.
  • Expirați încet pe nas timp de aproximativ 5 secunde.

Cu cât practicați mai mult această tehnică, cu atât va fi mai ușor să obțineți orgasme mai lungi și mai intense.

Asigură-te că folosești prezervativul de mărimea potrivită

Unul dintre cele mai mari mituri este că prezervativele nu sunt confortabile - iar această concepție greșită nu ar putea fi mai departe de adevăr. Motivul pentru care unora nu le plac prezervativele este acela că poartă mărimea greșită, ceea ce diminuează plăcerea sexuală și, în același timp, este în detrimentul siguranței. Un prezervativ prea mare poate aluneca în timpul actului sexual și poate reduce stimularea și frecarea dacă nu este strâns pe penis, în timp ce un prezervativ prea strâns poate ciupi axul, provocând disconfort sau reducerea circulației sângelui. Dacă atunci când purtați un prezervativ sunteți mai preocupat de prezervativul în sine sau dacă vă simțiți inconfortabil, este posibil să vă concentrați mai puțin asupra experienței sexuale și să vă bucurați mai puțin de actul sexual. Pentru a vă crește șansele de a avea un orgasm mai intens, asigurați-vă că folosiți prezervativul de mărimea potrivită. Profitați acum de această șansă și determinați rapid și ușor dimensiunea potrivită a prezervativului dumneavoastră.

Determinați acum dimensiunea prezervativului

Mister Size
Mai multe articole

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum