Skip to main content

Dimensiune Finder

Dimensiuni de prezervative la Mister Size - la fel de individuale ca tine

Pantofii, cămașa și jacheta se potrivesc întotdeauna perfect, desigur, dar v-ați gândit vreodată la mărimea potrivită a prezervativului? MISTER SIZE pune capăt acum mărimii unice și XXL. În schimb, obțineți un prezervativ adevărat, care se potrivește ca o mănușă. Vei simți cu siguranță diferența - pentru că de acum încolo te vei simți din nou ca și cum ai face sex pur.

Aplicația MISTER SIZE: pentru pionieri și pasionați de tehnologie

Sunteți pasionat de inovații tehnice și doriți să aflați chiar acum dimensiunea prezervativului dumneavoastră personal? Atunci folosiți aplicația noastră de măsurare MISTER SIZE și măsurați direct cu telefonul mobil sau tableta dvs.

Măsurați acum

Pentru personajele clasice: bandă de măsurat MISTER SIZE

Bineînțeles, vă puteți măsura și în mod clasic. Tot ce trebuie să faceți este să imprimați banda de măsurare MISTER SIZE și să începeți imediat.

Descărcați banda de măsurare

Mărimea corectă a prezervativului - De ce merită să măsori!

De ce este atât de importantă dimensiunea individuală a prezervativului? Chiar merită? Aici puteți afla care este diferența dintre standard și just right.

Dimensiunea corectă a prezervativului

Tabel de dimensiuni pentru prezervative

Lungimea penisului nu joacă un rol în alegerea dimensiunii potrivite a prezervativului, ci doar lățimea, deoarece prezervativele pot fi întotdeauna derulate în lungime, în funcție de necesități. Dacă mărimea prezervativului se potrivește, protecția împotriva sarcinilor nedorite este asigurată chiar dacă prezervativul este puțin prea scurt, dar mărimea perfectă înseamnă că nu alunecă și nu se strânge.

Dimensiunea prezervativului este întotdeauna indicată ca lățime nominală în milimetri, de exemplu 47 mm, 60 mm sau 69 mm. Această lățime nominală rezultă din lățimea prezervativului așezat la orizontală. Cu toate acestea, această măsurătoare are prea puțin de-a face cu realitatea, deoarece penisul este rotund și nu plat. Pentru a vă oferi o recomandare pentru dimensiunea corectă a prezervativului, am creat un tabel de conversie.

Măsurați-vă pur și simplu penisul în erecție în partea cea mai groasă, de exemplu, cu o sfoară sau cu o bandă de măsură. Apoi puteți citi dimensiunea potrivită din următorul tabel de dimensiuni pentru prezervativele noastre:

Dimensiunea prezervativului

Pentru circumferința penisului

Pentru diametrul penisului

Mărimea 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Mărimea 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Mărimea 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Mărimea 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Mărimea 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Mărimea 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Mărimea 69

Mai mult de 15,5 cm

Mai mult de 4,93 cm

Încercați doar ...

De ce să pierzi timp cu măsurătorile când poți pur și simplu să le încerci? Dacă doriți să încercați MISTER SIZE imediat și aveți deja o idee aproximativă despre dimensiunea prezervativului dumneavoastră, puteți comanda imediat unul dintre seturile noastre practice de probă. Seturile constau în trei pachete de trei dimensiuni diferite, dar adiacente. Tu decizi ce prezervativ ți se potrivește cel mai bine! Un mic sfat: dacă dați peste MISTER SIZE în magazin, bara albastră închisă din mijloc vă va ajuta să ghiciți mărimea corectă...

Încearcă acum

Arătați măreția - este ușor cu prezervativul potrivit

De ce există diferite dimensiuni de prezervative?

Fiecare persoană este individuală - acest lucru este valabil atât pentru caracterul, cât și pentru corpul său. De aceea, de obicei, probăm hainele înainte de a le cumpăra. La urma urmei, ne dorim ca totul să se potrivească perfect și vrem să ne simțim bine peste tot. Numai cu prezervativele se pare uneori că toate penisurile sunt la fel. Dar veți fi observat că acest lucru nu este deloc adevărat. Așa că noi, cei de la MISTER SIZE, ne-am spus că vrem să facem deplină dreptate diversității bărbaților - cu șapte mărimi diferite de prezervative, dintre care una vi se potrivește perfect. Diferența de senzație este imediat perceptibilă. Și este și mai sigur, desigur, pentru că acum totul se potrivește perfect.

Ce mărimi există, oricum?

Cele mai multe prezervative sunt disponibile doar în dimensiuni standard. Lățimea nominală este de obicei cuprinsă între 52 mm și 54 mm. Există, de asemenea, prezervative XXL, a căror lățime nominală este, de obicei, între 55 mm și 57 mm. Deci, vedeți: gama nu este foarte largă. Iar dacă nu vă încadrați în acest tipar, veți avea întotdeauna probleme cu majoritatea prezervativelor. Fie sunt prea largi, fie se strâng și se strâng în mod inconfortabil. Așa că nu este de mirare că mulți bărbați preferă să se lipsească de prezervative - ceea ce nu este o idee bună, desigur.

Pentru a evita aceste probleme, MISTER SIZE vă oferă o gamă de șapte dimensiuni diferite - cu o lățime nominală cuprinsă între 47 mm și 69 mm. Acest lucru facilitează utilizarea în sfârșit a unui prezervativ în care nu mai apar toate efectele secundare enervante. Ca să vă puteți concentra pe deplin asupra celui mai frumos lucru din lume.

Unde apare dimensiunea prezervativului pe ambalaj?

La Mister Size, dimensiunea personală a prezervativului este clar vizibilă sub forma unui număr colorat de la 47 la 69 pe partea din față a ambalajului. În acest fel, puteți vedea întotdeauna la prima vedere dacă cumpărați mărimea potrivită pentru dumneavoastră. În afară de aceasta, există și un scurt text obligatoriu pe spatele fiecărui pachet de prezervative care indică dimensiunea prezervativului ca fiind lățimea standard sau lățimea nominală. De exemplu, mărimea 60 a prezervativului corespunde unei lățimi standard de 60 mm, iar același lucru este valabil și pentru celelalte mărimi.

Aflați dimensiunea prezervativului dvs.

Dacă nu știți încă dimensiunea prezervativului, există trei modalități simple de a afla:

PDF Banda de măsurare a dimensiunilor prezervativului

Bandă de măsurat MISTER SIZE

Pur și simplu imprimați, măsurați și citiți

Condom Sizer

Condom Sizer

Puteți obține prezervativul practic Sizer de la anumiți comercianți cu amănuntul sau, din când în când, ca parte a unei oferte speciale.

Mister Dimensiune 3 Pachete

Ambalare

Folosind bara întunecată de pe ambalaj, dacă puteți estima aproximativ dimensiunea dvs.

Începeți imediat și în curând veți putea să vă bucurați de sex grozav cu prezervative.

Aflați și mai multe despre prezervative

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Cunoștințe sexuale despre prezervative

Determinați dimensiunea corectă a prezervativului în 4 pași simpli

Utilizarea prezervativului de mărimea potrivită este importantă pentru o bună protecție. Aici puteți afla cum să determinați mărimea potrivită în 4 pași simpli.

Kondom Anwendung
Sfaturile noastre pentru prezervative

Aplicarea prezervativului

Ce trebuie să am în vedere atunci când folosesc prezervative? Iată care sunt cele mai importante sfaturi înainte de a folosi prezervativele.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Cunoștințe sexuale despre prezervative

Prezervativele și dimensiunile prezervativelor: Răspuns la toate întrebările dvs

Tot ceea ce ați putea întreba despre prezervative și dimensiunile prezervativelor își găsește răspunsul în acest articol. Faceți clic acum pentru a citi mai multe.