Skip to main content

10 motive bune pentru un sex grozav (cel mai bun aici și acum)

Între muncă, Instagram și declarații de impozite, uneori nu este atât de ușor să găsești timpul potrivit pentru câteva momente fericite de intensă conviețuire. Și, înainte de a-ți da seama, viața sexuală împlinită cade pe marginea drumului - așa cum se întâmplă pentru tot mai mulți tineri în zilele noastre. Așadar, a sosit momentul să facem ceva în acest sens și să readucem acele momente de furnicături în viața de zi cu zi. Pentru a te motiva, am adunat 10 motive convingătoare pentru a te bucura de sex de calitate chiar aici și acum. Restul ține de imaginația ta...

1. remediul perfect pentru stresul cotidian

De ce să nu rupem cercul vicios și să facem invers? În loc să lăsați stresul cotidian să vă ruineze viața sexuală, folosiți sexul grozav pentru a lăsa stresul cotidian deoparte pentru un moment. În acest fel, veți crea cele mai bune condiții pentru o zi fantastică în două moduri. Și după aceea, întoarceți-vă la muncă cu un zbucium bun de fericire.

Sexul este sănătos - și cum!

Sigur, nu este cel mai incitant motiv, dar sexul este un adevărat leac miraculos când vine vorba de sănătate: îți întărește sistemul imunitar și îți îmbunătățește șansele de a trece nevătămat de următorul val de răceli. Sexul poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, reducând riscul de boli de inimă. În cazul bărbaților, ejacularea regulată menține prostata în bună formă și reduce riscul de cancer de prostată.

Psihicul beneficiază, de asemenea, de o viață sexuală împlinită. Endorfinele și oxitocina, "hormonul îmbrățișării", care sunt eliberate în timpul sexului, ne întăresc starea de bine. Și formează astfel un mic zid de protecție împotriva sentimentelor negative și a stărilor depresive. 3.

3. și are, de asemenea, un efect de ameliorare a durerii

Nu aveți întotdeauna nevoie de tablete pentru a calma durerea. Pentru că, de fapt, endorfinele pot avea un efect foarte asemănător în timpul orgasmului. În afară de distragerea atenției, corpul tău este de fapt mai puțin sensibil la durere. Iar relaxarea mușchilor poate însemna chiar că durerile de cap sau de spate dispar după aceea.

4. sexul adaugă acel ceva anume carismei tale

Ai observat vreodată cum arăți în fața oamenilor când tocmai ai făcut sex? Sau ați experimentat acest lucru cu alții? Aspectul tău exterior are brusc acel ceva anume și, de asemenea, te simți destul de bine din interior. Așa că, dacă vrei să faci o impresie bună la următoarea petrecere, oferă-ți o rundă în dormitor sau pe masa din bucătărie înainte. Sau chiar o partidă fierbinte înainte de următoarea întâlnire? Dacă se simte bine, de ce nu!

5. sexul este aventuros și creativ

În interacțiunea extatică a corpurilor voastre vă puteți trăi din plin și vă puteți lăsa creativitatea să se joace. Cu fantezii aventuroase, jocuri de rol și tot ce îți vine în minte. Bucură-te de această mică pauză și arată-ne ce poți face! Și dacă ai nevoie de un mic imbold, lasă-te inspirat de fanteziile noastre sexuale în cinematograful tău personal.

6. Coafura!

Mulți au încercat, dar este absolut imposibil! Pentru că coafura după sex pur și simplu nu poate fi recreată. Și arată perfect - în acel mod relaxat, sălbatic. Așa că, probabil, a mai rămas o singură soluție: metoda încercată și testată, cu o sesiune intensă de amor.

7. conversațiile dificile sunt, de obicei, mult mai relaxate după sex

Treceți printr-o perioadă de stres împreună și emoțiile vă clocotesc? Greu de crezut - dar tocmai în astfel de momente, sexul de împăcare poate face uneori minuni. După ce v-ați descărcat energia reținută într-un mod împletit și ați redevenit cel puțin puțin puțin mai apropiați fizic, lucrurile par adesea mult mai relaxate. Folosiți sentimentele plăcute pentru a vorbi din nou despre toate în liniște. Sau dormiți pe ea și bucurați-vă de apropierea ei pentru o vreme. Ulterior, majoritatea problemelor par mult mai mici și puteți găsi împreună o soluție bună.

8. și e mai ușor să dormi și tu.

Nu poți adormi și te întorci înainte și înapoi pe cearceafuri, în timp ce capul tău nu se oprește? Apoi, rostogolește-te în pat într-un mod cu adevărat furtunos - împreună într-o îmbrățișare profundă cu jumătatea ta cea mai bună (dar, desigur, numai dacă este trează și pregătită pentru asta). Bucurați-vă de înălțime, câteva sărutări tandre după aceea și probabil că veți adormi într-un somn ușor. Apropo, acest lucru se datorează, de asemenea, "hormonului de îmbrățișare", oxitocina, menționat mai devreme.

Și ca o mică mulțumire pentru că te-a ajutat să adormi, adu micul dejun în pat în dimineața următoare.

9 Un mic punct culminant stimulează încrederea în sine

După sex, nu numai că sentimentul general este mai bun decât de obicei - vă simțiți, de asemenea, mai încrezătoare. Așa că, dacă aveți nevoie de un mic impuls sau de starea de spirit potrivită pentru a cere în sfârșit, cu îndrăzneală și fermitate, acea mărire de salariu mult așteptată: Profitați doar de micul impuls de ego pe care îl dă o mică partidă de amor. Și dacă ai chef: păstrează coafura! Pentru că știm că este absolut magic!

10. sincer: o meriți!

Dar stați puțin! De ce ar trebui să ne gândim prea mult la motivul pentru care ar trebui să facem sex? La urma urmei, este super drăguț și, sincer: o meritați. Nu doar sex bun, ci sex absolut minunat. În orice variantă care vă face fericiți. Așa că lăsați cadrul cu lamele să scârțâie cum se cuvine, pentru că e timpul pentru acțiune și sentimente bune!

Să te bucuri de sex grozav - indiferent dacă există un motiv întemeiat

Fie că aveți un motiv întemeiat pentru asta, fie că pur și simplu simțiți spontan nevoia: oferiți-vă o atmosferă împreună exact atunci când aveți chef. Și, bineînțeles, mai este ceva mult mai important decât motivele bune pentru sex: să nu te lași prea mult influențat de stresul mereu prezent al vieții de zi cu zi, de timpul prea puțin și multe altele. Pentru că întotdeauna putem găsi motive pentru a nu face sex. Dar dacă acestea sunt cu adevărat bune pentru noi este o întrebare complet diferită. Care poate fi cel mai bine răspuns atunci când v-ați bucurat de sex grozav data viitoare...

Mister Size
Mai multe articole

Faceți mai mult din ea - cu fantezii sexuale în cinematograful personal din capul tău personal

Citește acum

Unul ca niciunul - ce înseamnă diferitele forme de penis

Citește acum

Fac oamenii mai puțin sex astăzi?

Citește acum