Skip to main content

Calibrul cu o diferență - Condom Sizer-ul nostru

Un calibru este, de obicei, un instrument de precizie utilizat în metrologie și în meserii pentru a face măsurători precise ale lungimilor, diametrelor și grosimilor obiectelor. Mulți oameni au, de asemenea, calibre, uneori numite și calibre, în cutia de scule personală de acasă. Etaloanele sunt instrumente precise și oferă o acuratețe mai mare decât multe alte instrumente de măsură. Ele sunt foarte ușor de utilizat, este suficient să împingeți calibrul împreună în jurul unui obiect pentru a măsura diametrul, de exemplu, și să citiți diametrul pe scală.

Noi, la MISTER SIZE, folosim acest principiu simplu și precis pentru ca și dumneavoastră să puteți măsura dimensiunea prezervativului foarte ușor și precis, motiv pentru care am dezvoltat Condom Sizer. Bineînțeles, Condom Sizer-ul nostru nu are margini ascuțite ca unele calibre pentru a vă proteja penisul.

Puteți plasa pur și simplu Condom Sizer în jurul penisului în erecție, ca pe un calibru și îl puteți folosi pentru a măsura diametrul în același mod ca și instrumentul. Cu toate acestea, deoarece diametrul nu este același cu dimensiunea prezervativului, ci trebuie mai întâi convertit, am proiectat cântarul pentru a arăta dimensiunea prezervativului. Astfel, pur și simplu măsurați și citiți direct dimensiunea prezervativului fără a fi nevoie să recalculați.

De unde puteți obține Condom Sizer?

Condom Sizer-ul nostru este disponibil în tot mai multe magazine, în prezent îl puteți comanda aici, de exemplu:

Din păcate, în afara stocului pentru o perioadă scurtă de timp

Din nefericire, CONDOM SIZER este pentru scurt timp în afara stocului prin intermediul nostru direct. Cu toate acestea, este posibil să fie încă disponibil direct de la unii dealeri. Alternativ, utilizați între timp una dintre celelalte metode de măsurare.

Condom Sizerul nostru este multifuncțional

Pe lângă scopul său propriu-zis de a facilita determinarea mărimii prezervativului, Condom Sizer-ul nostru oferă și alte câteva posibilități de utilizare.

Cadou distractiv

Bineînțeles că puteți folosi Condom Sizer nu numai pentru dumneavoastră, este și un cadou amuzant și neobișnuit care va fi cu siguranță ținut minte, la urma urmei, toată lumea ar trebui să știe mărimea prezervativului pentru a fi protejată în mod optim atunci când folosește prezervative.

Răzuitor de gheață de urgență

Calibrul nostru de calibru este fabricat din plastic robust și poate rezista mult. Așadar, dacă vine brusc gerul și mașina dvs. este înghețată, răzuitorul de gheață poate lipsi din nou, așa cum se întâmplă atât de des. Chiar dacă este poate un pic cam mic, puteți folosi în caz de urgență și calibrul nostru pentru prezervative.

Pentru zgârierea rubelurilor sau pentru îndepărtarea etichetelor

Nu trebuie să fie vorba întotdeauna de monede, Condom Sizer-ul nostru Condom Sizer poate fi folosit, desigur, și pentru a răzui rubelouri. Este suficient de robust pentru acest lucru. Cardul nostru de plastic robust poate ajuta și cu etichetele care sunt puțin mai strânse. Pur și simplu puneți marginea pe etichetă și împingeți pentru a elibera eticheta.

Deschizător de sticle

Datorită designului său robust, calibrul nostru cu clește poate fi folosit și ca desfăcător de sticle, cu puțină practică. Încercați, cu siguranță nu este perfect, dar funcționează în caz de urgență.

Mister Size
Mai multe articole

Povestea MISTER SIZE - Viziunea experienței prezervativului perfect

Citește acum

Determinați dimensiunea corectă a prezervativului în 4 pași simpli

Citește acum

Echipa Mister Size

Citește acum