Skip to main content

Fabio și alți 1435 de oameni iubesc produsele noastre

Prezervative cu design propriu ca un cadou promoțional

Mister Size este acum disponibil și sub formă de prezervative promoționale. Pentru clienții B2B, prezervativele sunt cadouri promoționale excepționale, neobișnuite, cu o valoare de reamintire ridicată, dar și clienții particulari pot beneficia de o idee de cadou neobișnuită, cu un design individual.

Puncte de interes:

 • Un singur prezervativ într-o scrisoare mică
 • imprimabile individual
 • mediu publicitar neobișnuit
 • valoare ridicată de rechemare
 • disponibil de la 500 de bucăți
 • de asemenea, pentru petreceri sau petreceri de burlaci

Vă rugăm să ne contactați direct pentru o ofertă sau o comandă individuală:

De ce prezervative promoționale?

O idee grozavă: prezervative promoționale! Prezervativele imprimate sau prezervativele cu logo sunt cadouri promoționale neobișnuite și atrăgătoare pentru aproape orice ocazie. Cu noi puteți imprima prezervative și le puteți distribui ca prezervative promoționale obraznice printre oamenii cu mintea deschisă.

Prezervative promoționale: obraznice, sexy și pline de umor

Oferiți un cauciuc, sau două sau trei. Puteți lua mai multe păsări dintr-o lovitură. Prezervativele imprimate atrag atenția, mesajul publicitar rămâne în memoria potențialilor clienți, iar partenerul se poate bucura, de asemenea, de sex protejat în timpul nudului de seară sau al unei partide rapide de dimineață. Bineînțeles, prezervativele cu imprimare nu au o imprimare publicitară pe prezervativul în sine, ci doar pe ambalajul prezervativului. Cu prezervativele noastre promoționale nu există limite pentru motivele și creativitatea dumneavoastră: Mașini, pictograme, ziceri ingenioase sau logo-ul companiei dvs. se potrivesc perfect pe ambalajul practic al prezervativelor. Ambalajul exterior poate fi folosit și ca spațiu publicitar atractiv.

Spațiu publicitar atractiv: prezervative cu amprentă

Cutiile de chibrituri, pliculețele de zahăr și blisterele de lapte condensat au fost folosite de mult timp ca suporturi publicitare. Imprimarea pe prezervative - creativii publicitari au îndrăznit să facă acest lucru doar de când sexul nu mai este un subiect tabu și reclamele pentru sex protejat pâlpâie pe ecrane la orele de maximă audiență. Cu doar câțiva ani în urmă, clienții erau jenați când vânzătoarea de la linia de casă striga prin toată sala de vânzări: "Jutta, cât costă prezervativele?". Astăzi, puțini sunt cei care se înroșesc atunci când cumpără prezervative. Prezervativele imprimate cu motive amuzante sunt la vedere la casa de marcat și nu mai sunt ascunse lângă podea în farmacie. Imprimarea pe prezervative este o alternativă eficientă pentru companiile cu un buget publicitar mic, dar care doresc totuși să aibă un impact mare. Prezervativele promoționale ies în evidență - Compania dvs. iese în evidență atunci când folosește prezervative promoționale ca strategie de marketing. Cu siguranță!

Imprimați-vă prezervativele: Simplu și necostisitor

Prezervativele sunt întotdeauna un pariu sigur - fie în publicitate, fie în timpul sexului. Micile contraceptive, prezervativele sau Frommser (așa cum sunt numite cu afecțiune după inventatorul Julius Fromm) sunt supuse celor mai înalte standarde de calitate și sunt comandate de noi de la producători de marcă selectați. Puteți alege între diferite mărci, mărimi și chiar arome înainte de a proiecta și imprima prezervativele. Cu nervuri, cu crampoane, colorate sau de dimensiuni uriașe, vom imprima orice ambalaj de prezervative doriți. Prezervativele promoționale clasice sunt pătrate, practice și ieftine. Puteți alege cu ușurință din șabloanele noastre de design pentru a vă crea prezervativele promoționale sau ne puteți contacta în mod confidențial prin poștă. Facem posibilă orice idee publicitară pentru prezervativele dumneavoastră cu imprimare.

Pariu sigur, publicitate sigură: prezervative cu logo

Pe lângă prezervativele ambalate și imprimate individual, proiectăm pentru dumneavoastră și carduri practice pliabile cu pachete de prezervative lipite, care sunt garantate să atragă atenția ca obiecte de corespondență (direct mail) sau la târguri și petreceri. Prezervativele imprimate cu logo-ul se potrivesc în orice plic, nu adaugă volum, dar contribuie la distribuirea sigură a publicității dumneavoastră. Când lucrurile trebuie să se miște repede: Minipachete cu autocolante. Alăturați-vă și faceți-o cu prezervative promoționale. Nicăieri nu este mai rapid și mai sigur să obțineți cea mai bună lovitură publicitară.

Prezervativele promoționale MISTER SIZE sunt, din păcate, disponibile doar în mărimea 57. Aveți nevoie de o altă mărime de prezervativ pentru promoția dvs.? Vă rugăm să ne contactați pentru a ne solicita o soluție individuală.

Proprietăți

Lățimea nominală: 57 mm

Lungimea prezervativului: 185 mm

Grosimea peretelui (grosimea prezervativului): 0,05 mm

Culoare: transparent

Formă: cilindrică, potrivire ideală și derulare ușoară, cu rezervor

Lubrifiant: foarte umed

vegan: da

Calitate testată

Testat dermatologic și 100% testat electronic

Certificare: CE 0120 / ISO 4074

Puteți afla mai multe despre standardele noastre de calitate în cele patru principii de bază.

Principalul ingredient al prezervativelor MISTER SIZE este latexul. Acesta se obține din arborele de cauciuc și este, prin urmare, un produs natural pur care, pe lângă cauciuc, este format în principal din apă, dar și din rășini, proteine și minerale în cantități mici.

La fabricarea prezervativelor MISTER SIZE se utilizează numai latex de cauciuc natural de primă clasă de la furnizori atent selecționați. Compusul de latex conține, de asemenea, alte ingrediente care sunt responsabile de buna extensibilitate, de rezistența sigură la rupere și de mirosul neutru plăcut.

Lista completă a ingredientelor pentru prezervativele MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-poliizopren (latex de cauciuc natural).
 • Dietilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Fenol, 4-metil, produse de reacție cu diciclopentadienă și izobutenă (antioxidant)
 • Dibutilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Oxid de zinc (activator de vulcanizare)
 • Sulf (agent de vulcanizare)
 • Hidroxid de potasiu (săpun)
 • Alcool gras (săpun)

Informații în conformitate cu Regulamentul privind siguranța produselor (UE) 2023/988

Informații despre producător

certificate

Instrucțiuni de utilizare