Skip to main content

Despre noi

MISTER SIZE - Însoțitorul tău pentru un sex mai bun

Sexul poate și poate fi perfect. De aceea, MISTER SIZE creează condițiile perfecte pentru a vă putea bucura de momente împreună în toată intensitatea lor. Aici puteți afla mai multe despre principiile noastre de bază și de ce credem pe deplin în ceea ce reprezintă MISTER SIZE.

Peste 20 de ani de experiență în domeniul prezervativelor

Afacerea noastră de familie a început în domeniul prezervativelor în 2001 și încă de la început totul s-a concentrat în jurul mărimii potrivite a prezervativelor. La început, exista doar un instrument de căutare a prezervativelor pentru mărimea potrivită și magazinul nostru online Vinico, dar în curând am dezvoltat și noi înșine prezervative, iar Mister Size a fost creat de-a lungul anilor din toate experiențele noastre și din feedback-ul clienților. Puteți afla mai multe în povestea completă Mister Size.

Astăzi, în calitate de client, aveți în continuare o linie directă cu noi, așa că, dacă aveți întrebări, sugestii sau critici, așteptăm cu nerăbdare să ne contactați pentru a putea continua să lucrăm la îmbunătățirea prezervativului perfect adaptat. Doriți să aruncați o privire în spatele scenei? Atunci faceți cunoștință acum cu echipa Mister Size.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Despre noi

Echipa Mister Size

În mica noastră afacere de familie, toți angajații sunt pe deplin implicați și entuziaști în a vă oferi prezervativul potrivit. Aflați mai multe despre oamenii din spatele Mister Size într-o privire din culise.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Despre noi

Calitatea prezervativelor

Pentru a putea garanta clienților noștri o siguranță maximă, materialele de primă clasă și controalele stricte fac parte din programul nostru standard.

Kondom FAQ
Despre noi

Întrebări frecvente pe tema prezervativelor și a dimensiunilor prezervativelor

Aflați răspunsurile la toate întrebările dvs. despre prezervative, mărimea prezervativului dvs. și MISTER SIZE ca prezervativ potrivit.

Aveți întrebări pentru noi?

Fie că sunteți un client privat sau un distribuitor: Aveți întrebări sau sunteți interesat de produsul nostru? Atunci contactați-ne direct, vom fi bucuroși să vă ajutăm! Sunteți un distribuitor? Atunci aruncați o privire la zona noastră pentru comercianți.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Germania

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Protecția datelor este foarte importantă pentru noi

Fără jumătăți de măsură - Cele patru principii de bază ale MISTER SIZE

Noi, ca echipă, susținem în totalitate MISTER SIZE pentru că ne-am săturat de metode contraceptive care sunt doar ok. Nu pot exista compromisuri aici - totul trebuie să fie perfect. Pentru că numai atunci puteți trăi fericirea celor mai intime momente și vă puteți bucura de timpul petrecut împreună în toată intensitatea sa. Pentru a face toate acestea posibile, fiecare pas la MISTER SIZE se bazează pe cele patru principii elementare.

Materialul foarte subțire asigură o senzație intensă.

În timpul sexului, senzația este cea mai importantă - la urma urmei, doriți să vă bucurați de câteva momente frumoase împreună și să vă dăruiți complet unul altuia. Desigur, prezervativul, ca prieten, partener și coleg de pat, nu trebuie să fie lăsat să stea în cale. De aceea, am optimizat prezervativele noastre MISTER SIZE astfel încât să nu le simțiți aproape deloc. Cu dimensiunea potrivită, o potrivire ideală și o grosime a peretelui de 0,05 mm, între voi există doar un strat foarte subțire în timpul sexului. Astfel, vă puteți bucura de senzația completă.

Cu cele 7 mărimi ale noastre, fiecare poate găsi prezervativul care i se potrivește cu adevărat.

Nu există soluții universale când vine vorba de sex. Fiecare persoană este diferită și asta este absolut minunat. De aceea, pentru noi, standardul nu intră în discuție - pentru noi, tu ești punctul culminant personal. Viața ta amoroasă este unică. Astfel, veți obține și partenerul ideal: prezervativul care vi se potrivește cu adevărat. Poate că nu este făcut pe măsură (încă), dar suntem foarte aproape. Vei simți asta imediat.

Produsele și materialele noastre sunt testate și certificate.

Când vine vorba de contracepție și protecție, rareori există o a doua șansă. De aceea, totul trebuie să se potrivească în orice moment. Greșelile sunt tabu. Pentru a vă oferi o fiabilitate deplină, prezervativele noastre sunt certificate și supuse unor teste amănunțite. Calitatea de primă clasă este o cerință minimă absolută pentru noi - la urma urmei, nu doar dimensiunea trebuie să se potrivească, ci și restul.

Adaptarea perfectă și materialele de primă clasă asigură un nivel ridicat de siguranță.

Frica și îngrijorarea în timpul sexului sunt ucigașe inutile de plăcere și, prin urmare, sunt absolut interzise pentru noi. De aceea, MISTER SIZE nu numai că vă face să vă simțiți bine, dar asigură și o siguranță maximă. Datorită dimensiunii personale și a ajustării optime, totul se așează exact așa cum trebuie. Nu există dezavantaje - doar o protecție fiabilă pentru cele mai frumoase ore petrecute împreună.

În ce credem noi!

La MISTER SIZE, dorim să oferim tuturor - indiferent de forma lor - cel mai bun sex din viața lor. De aceea, am dezvoltat un produs care este la fel de unic ca și purtătorul său.

Amazing Sex for everyone!

Sex minunat pentru toată lumea - Crezul nostru

Sexul relaxează, sexul oferă plăcere, sexul te face fericit - sexul face (aproape) totul mai bine. De aceea, credem, de asemenea, că toată lumea merită sex de calitate. Nu doar o dată, ci din nou și din nou. Nu ar trebui să existe obstacole inutile în acest sens, dar avem nevoie de metode contraceptive simple, fără griji sau efecte secundare. De aceea credem în MISTER SIZE. Pentru că face exact acest lucru posibil.

Mister Size - Acest prezervativ ți se potrivește!

Cu viziunea "Excelență în prezervative", echipa noastră creativă de la Vinergy lucrează continuu pentru a face prezervativele și mai bune - și mai senzuale. Afirmația noastră: sexul cu prezervativ ar trebui să fie la fel de bun ca și fără! Ne angajăm să facem acest lucru în fiecare zi. După aproape 20 de ani de pasiune și experiență în ceea ce privește prezervativele de mărimea potrivită, am lansat Mister Size. MISTER SIZE este prezervativul care arată ca un prezervativ, care protejează ca un prezervativ - dar care nu se simte deloc ca un prezervativ convențional atunci când este folosit. De ce? Pentru că bărbații și femeile nu simt aproape nimic. Dar nu doar grosimea neglijabilă este un stimulent al plăcerii: MISTER SIZE este disponibil în șapte mărimi diferite - la urma urmei, cea mai bună piesă a fiecărui bărbat este foarte individuală.

Vrei să știi mai multe despre Mister Size? ... atunci aruncați o privire la această pagină.

Puteți afla aici cum să determinați dimensiunea prezervativului dumneavoastră.

Nu, aproape niciun contraceptiv nu este 100% sigur. Siguranța metodelor contraceptive este calculată în conformitate cu indicele Pearl. Prezervativele au un indice Pearl de 2-12, ceea ce înseamnă că, din 100 de femei care folosesc prezervative timp de un an, între 2 și 12 vor rămâne însărcinate. În comparație cu alte contraceptive, prezervativul are un scor destul de slab. În cele mai multe cazuri, acest lucru se datorează unor erori de aplicare. Puteți afla mai multe despre utilizarea corectă aici. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de protecția împotriva ITS, cum ar fi HIV, sifilis, gonoree, hepatita B și hepatita C, prezervativul oferă un nivel ridicat de protecție.

Prezervativele sunt, de obicei, fabricate din materiale asemănătoare cauciucului, dintre care marea majoritate sunt din latex. Acestea sunt folosite în timpul sexului pentru a proteja împotriva sarcinilor nedorite și a bolilor cu transmitere sexuală și sunt trase peste penisul în erecție înainte de actul sexual. În afară de sterilizare, prezervativul este singurul mijloc de contracepție pentru bărbați.

Prezervativele în sine nu au efecte secundare. Cu toate acestea, dacă aveți o alergie la latex, acestea pot declanșa o reacție alergică. Aproximativ 2 % dintre oameni suferă de o alergie la latex. Prin urmare, există și prezervative fără latex.

La întrebările frecvente