Skip to main content

"Mulțumită lui Mister Size, mi-am recăpătat în sfârșit încrederea de care aveam nevoie în pat. Mulțumesc, domnule Size." - Fabio M. -29 ani, Berlin

Magazin online

Doriți să încercați în sfârșit MISTER SIZE sau aveți nevoie să vă refaceți rezerva de prezervative după câteva ore foarte bune? Apoi comandați direct online aici, în magazinul nostru partener. În curând veți fi perfect pregătiți să vă răsfățați în următoarea sesiune minunată de dragoste fără nicio grijă.

Produse

Încă mai cauți mărimea ta?

Determinați-vă acum dimensiunea individuală a prezervativului cu ajutorul benzii noastre de măsurare disponibile imediat!

Descărcați banda de măsurare

Pachetele noastre de testare pentru testatorii de produse

Am dezvoltat trei versiuni ale pachetelor noastre de testare cu 3 pachete pentru a vă determina cu ușurință dimensiunea prezervativului - Slim pentru penisul mai îngust, Medium pentru un penis mediu și Wide pentru toți bărbații cu un penis deosebit de lat. Kiturile de testare MISTER SIZE în 3 pachete sunt disponibile doar în anumite magazine:

Mai multe produse Mister Size

Mister Size Bio Gleitgel

Gel lubrifiant organic MISTER SIZE

Descoperă acum - Gelul lubrifiant organic pe bază de apă de la Mister Size se potrivește perfect prezervativului, așa cum prezervativul se potrivește cu tine.

MISTER SIZE Supplement for active men

Descoperiți acum suplimentul MISTER SIZE pentru bărbații activi. Supliment alimentar cu L-arginină, L-citrulină, zinc, maca și taurină.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Prezervative cu design propriu ca un cadou promoțional

Mister Size este acum disponibil și sub formă de prezervative promoționale. Pentru clienții B2B, prezervativele sunt cadouri promoționale excepționale, neobișnuite, cu o valoare de reamintire ridicată, dar și clienții particulari pot beneficia de o…

Economisiți bani atunci când cumpărați prezervative online - prin promoții și comenzi mai mari.

Cel mai bine este să verificați promoțiile noastre în mod regulat - pentru că, pe lângă concursuri și evenimente, există și promoții cu reduceri excelente din când în când. Puteți face o afacere sau două și apoi să aveți o rezervă la îndemână pentru următoarele câteva săptămâni sau luni.

Comenzile mai mari merită, de asemenea, pentru că puteți economisi puțin mai mult cu pachetele noastre valorice. Și dacă știți cu siguranță dimensiunea prezervativului, nimic nu vă împiedică să vă faceți provizii pentru viitor.