Skip to main content
Set de probă MISTER SIZE Medium 53 - 57 - 60 (3 prezervative)
Set de probă MISTER SIZE Medium 53 - 57 - 60 (3 prezervative)MISTER SIZE Medium Tasting Set 53 - 57 - 60 Partea din spate a ambalajuluiMISTER SIZE Medium Tasting Set 53 - 57 - 60 Ambalaj

Fabio și alți 1435 de oameni iubesc produsele noastre

Set de probă MISTER SIZE Medium 53 - 57 - 60

 

- MISTER SIZE într-un set de probă - "Try yourself out" (53 - 57 - 60)

Puncte de interes:

 • prezervative individuale în mărimile 53, 57 și 60
 • câte un prezervativ pentru femeile demne, generoase și puternice
 • perfect pentru a afla dimensiunea exactă
 • se potrivește perfect pentru gama de mijloc
 • senzație intensă datorită unei grosimi a peretelui de numai 0,05 mm
 • transparent și neted - cu o peliculă lubrifiantă fină

Setul de degustare MISTER SIZE - "pachet de testare mediu" (53 - 57 - 60) este disponibil în următoarele dimensiuni de pachet:

3 prezervative

Puteți cumpăra setul nostru de probă MISTER SIZE - "pachet de testare mediu" (53 - 57 - 60) ușor și rapid în următoarele magazine:

Experimentați dimensiunea personală a prezervativului dvs.

Fiecare persoană este individuală - și acest lucru este valabil și pentru cel mai bun articol. De aceea, este de la sine înțeles pentru MISTER SIZE că prezervativele nu pot fi întotdeauna de aceeași mărime. Pentru că numai atunci când dimensiunea prezervativului se potrivește cu adevărat cu tine te poți bucura de sex complet lipsit de griji și cu sentimente pure. Bineînțeles, fără nici o ciupitură enervantă și fără grija constantă că ceva ar putea aluneca. O să vă placă diferența.

Cu setul de probă la dimensiunea exactă - MISTER SIZE 53, 57 & 60

Kitul nostru "Încearcă-l" vă va ajuta să aflați dimensiunea exactă a prezervativului dumneavoastră. Pentru că, dacă bănuiți deja că vă aflați undeva la mijloc, puteți încerca confortabil cu aceasta. Indiferent dacă lățimea dvs. este de 53 mm, 57 mm sau 60 mm, probabil că una dintre aceste trei dimensiuni se va potrivi perfect. De asemenea, uneori poate fi bine să variezi: Un prezervativ puțin mai mare oferă, de obicei, o senzație mai naturală. Iar cu o dimensiune ușor mai strânsă, puteți întârzia orgasmul - pentru a vă bucura de el și mai intens după aceea.

MISTER SIZE - 7 dimensiuni de prezervative pentru un sex mai bun

Cu un total de șapte mărimi diferite de prezervative, MISTER SIZE vă ajută să vă bucurați de un sex relaxat și bun. Lățimea variază de la 47 mm la 69 mm. Poți afla rapid care ți se potrivește cel mai bine cu ajutorul MISTER SIZE Smart, a benzii de măsurare MISTER SIZE sau a practicului Condom Sizer.

Sau, bineînțeles, cu cele trei seturi de degustare. Dacă " Setul de probă mediu" nu vă oferă încă senzația ideală, încercați Setul de probălat sau subțire.

Calitate dovedită

MISTER SIZE vă oferă o senzație cu totul nouă în timpul sexului și, în același timp, oferă o siguranță optimă. Pentru că numai așa poți să te lași complet în timpul actului sexual. De aceea, toate prezervativele MISTER SIZE sunt conforme cu standardul DIN EN ISO 4074:2002 și sunt supuse unor teste amănunțite. Puteți afla mai multe despre standardele noastre de calitate în cele patru principii de bază.

Prezervativele MISTER SIZE nu sunt disponibile doar în 7 mărimi diferite, astfel încât fiecare bărbat să își poată găsi partenerul contraceptiv perfect. De asemenea, acestea sunt mai subțiri și, prin urmare, mai sensibile decât prezervativele convenționale.

Caracteristici

Lățimi nominale: 53 mm, 57 mm, 60 mm

Lungimi: 185 mm, 200 mm

Grosimea peretelui (grosimea prezervativului): 0,05 mm

Culoare: transparent

Formă: cilindrică, potrivire ideală și derulare ușoară, cu rezervor

Lubrifiant: foarte umed

vegan: da

Calitate testată

Testat dermatologic și 100% testat electronic

Certificare: CE 0120 / ISO 4074

Puteți afla mai multe despre standardele noastre de calitate în cele patru principii de bază.

EAN în comerț

4260605480584

Principalul ingredient al prezervativelor MISTER SIZE este latexul. Acesta se obține din arborele de cauciuc și este, prin urmare, un produs natural pur care, pe lângă cauciuc, este format în principal din apă, dar și din rășini, proteine și minerale în cantități mici.

La fabricarea prezervativelor MISTER SIZE se utilizează numai latex de cauciuc natural de primă clasă de la furnizori atent selecționați. Compusul de latex conține, de asemenea, alte ingrediente care sunt responsabile de buna extensibilitate, de rezistența sigură la rupere și de mirosul neutru plăcut.

Lista completă a ingredientelor pentru prezervativele MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-poliizopren (latex de cauciuc natural).
 • Dietilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Fenol, 4-metil, produse de reacție cu diciclopentadienă și izobutenă (antioxidant)
 • Dibutilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Oxid de zinc (activator de vulcanizare)
 • Sulf (agent de vulcanizare)
 • Hidroxid de potasiu (săpun)
 • Alcool gras (săpun)

Informații în conformitate cu Regulamentul privind siguranța produselor (UE) 2023/988

Informații despre producător

certificate

Instrucțiuni de utilizare