Skip to main content
MISTER SIZE Slim Trial Set 47-49-53 (3 prezervative)
MISTER SIZE Slim Trial Set 47-49-53 (3 prezervative)MISTER SIZE Slim Set de probă 47-49-53 Ambalaj

Fabio și alți 1435 de oameni iubesc produsele noastre

Set de probă MISTER SIZE Slim 47-49-53

 

Puncte de interes:

 • prezervative individuale în mărimile 47, 49 și 53
 • 1 prezervativ pentru fiecare penis subțire, sensibil și demn
 • perfect pentru a afla dimensiunea exactă
 • potrivire ideală pentru gama slim
 • senzație intensă datorită unei grosimi a peretelui de numai 0,05 mm
 • transparent și neted - cu o peliculă lubrifiantă fină

Setul de probă MISTER SIZE - "Pachet de probă îngust" (47 - 49 - 53) este disponibil în următoarele dimensiuni de ambalaj:

3 prezervative

Puteți cumpăra setul nostru de probă MISTER SIZE - "Pachet de testare îngust" (47 - 49 - 53) ușor și rapid în următoarele magazine:

Experimentați dimensiunea personală a prezervativului dvs.

Fiecare persoană este individuală - la fel ca mărimea hainelor, acest lucru se aplică și penisului. De aceea, noi, la MISTER SIZE, considerăm că prezervativele nu pot fi întotdeauna de aceeași mărime. Pentru că numai dacă mărimea prezervativului se potrivește cu adevărat cu tine te poți bucura de un sex complet lipsit de griji și cu sentimente pure. Bineînțeles, fără să fie nevoie de o ciupitură enervantă sau de grija constantă că ceva ar putea să alunece. Vă va plăcea diferența și nu veți dori să o ratați.

Cu setul de probă la dimensiunea exactă - MISTER SIZE 47, 49 & 53

Kitul nostru "Narrow Test Kit" vă va ajuta să aflați dimensiunea exactă a prezervativului. Dacă bănuiți deja că vă aflați undeva în intervalul mai îngust cu dimensiunea penisului, puteți încerca confortabil cu acest lucru. Indiferent dacă aveți o lățime de 47 mm, 49 mm sau 53 mm, probabil că una dintre aceste trei dimensiuni vi se va potrivi perfect. În plus, uneori este bine să variezi puțin: Un prezervativ puțin mai mare oferă, de obicei, o senzație și mai naturală. Iar cu o dimensiune ușor mai strânsă, puteți întârzia orgasmul - pentru a vă bucura de el și mai intens după aceea.

MISTER SIZE - 7 dimensiuni de prezervative pentru un sex mai bun

Cu un total de șapte mărimi diferite de prezervative, MISTER SIZE vă ajută să vă bucurați de un sex relaxat și bun. Lățimea variază de la 47 mm la 69 mm. Poți afla rapid care ți se potrivește cel mai bine cu ajutorul MISTER SIZE Smart, a benzii de măsurare MISTER SIZE sau a practicului Condom Sizer.

Sau, bineînțeles, cu celelalte seturi de testare. Dacă " Setul de testare îngust" nu vă oferă încă senzația ideală, încercați seturile noastre "Încearcă-l (mediu)" sau "Set de testare larg".

Calitate testată

MISTER SIZE vă oferă o senzație cu totul nouă în timpul sexului și oferă în același timp o siguranță optimă. Doar așa vă puteți lăsa complet în timpul actului sexual. De aceea, toate prezervativele MISTER SIZE sunt conforme cu standardul DIN EN ISO 4074:2002 și sunt supuse unor teste amănunțite. Puteți afla mai multe despre standardele noastre de calitate în cele patru principii de bază.

Prezervativele MISTER SIZE nu sunt disponibile doar în 7 mărimi diferite, astfel încât fiecare bărbat să își poată găsi partenerul contraceptiv perfect. De asemenea, acestea sunt mai subțiri și, prin urmare, mai sensibile decât prezervativele convenționale.

Caracteristici

Lățimi nominale: 47 mm, 49 mm, 53 mm

Lungimi: 160 mm, 185 mm

Grosimea peretelui (grosimea prezervativului): 0,05 mm

Culoare: transparent

Formă: cilindrică, potrivire ideală și derulare ușoară, cu rezervor

Lubrifiant: foarte umed

vegan: da

Calitate testată

Testat dermatologic și 100% testat electronic

Certificare: CE 0120 / ISO 4074

Puteți afla mai multe despre standardele noastre de calitate în cele patru principii de bază.

EAN în comerț

4260605480577

Principalul ingredient al prezervativelor MISTER SIZE este latexul. Acesta se obține din arborele de cauciuc și este, prin urmare, un produs natural pur care, pe lângă cauciuc, este format în principal din apă, dar și din rășini, proteine și minerale în cantități mici.

La fabricarea prezervativelor MISTER SIZE se utilizează numai latex de cauciuc natural de primă clasă de la furnizori atent selecționați. Compusul de latex conține, de asemenea, alte ingrediente care sunt responsabile de buna extensibilitate, de rezistența sigură la rupere și de mirosul neutru plăcut.

Lista completă a ingredientelor pentru prezervativele MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-poliizopren (latex de cauciuc natural).
 • Dietilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Fenol, 4-metil, produse de reacție cu diciclopentadienă și izobutenă (antioxidant)
 • Dibutilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Oxid de zinc (activator de vulcanizare)
 • Sulf (agent de vulcanizare)
 • Hidroxid de potasiu (săpun)
 • Alcool gras (săpun)

Informații în conformitate cu Regulamentul privind siguranța produselor (UE) 2023/988

Informații despre producător

certificate

Instrucțiuni de utilizare