Skip to main content
MISTER SIZE Set de degustare largă 60-64-69 (3 prezervative)
MISTER SIZE Set de degustare largă 60-64-69 (3 prezervative)MISTER SIZE Set de probă larg 60-64-69 Ambalaj

Fabio și alți 1435 de oameni iubesc produsele noastre

Set de probă MISTER SIZE Wide 60-64-69

 

- MISTER SIZE într-un set de probă - "Pachet de testare larg" (60 - 64 - 69)

Puncte de interes:

 • prezervative individuale în mărimile 60, 64 și 69
 • 1 prezervativ pentru fiecare penis puternic, robust și grijuliu
 • perfect pentru a afla dimensiunea exactă
 • potrivire ideală pentru o gamă mai largă
 • senzație intensă datorită unei grosimi a peretelui de numai 0,05 mm până la 0,06 mm
 • transparent și neted - cu o peliculă lubrifiantă fină

Setul de degustare MISTER SIZE - "pachet de testare larg" (60 - 64 - 69) este disponibil în următoarele dimensiuni de pachet:

3 prezervative

Puteți cumpăra setul nostru de probă MISTER SIZE - "pachet de testare larg"(60 - 64 - 69) ușor și rapid în următoarele magazine:

Experimentați dimensiunea personală a prezervativului dvs.

La fel ca și în cazul mărimii hainelor, fiecare persoană este individuală - și acest lucru este valabil și pentru penis. Pentru noi, cei de la MISTER SIZE, este de la sine înțeles că prezervativele nu pot fi întotdeauna de aceeași mărime. Pentru că numai atunci când dimensiunea prezervativului se potrivește cu adevărat cu tine poți să te deconectezi complet și să te bucuri de sex fără griji, cu sentimente pure. Bineînțeles, fără nici o ciupitură enervantă și fără grija constantă că ceva ar putea să alunece. O să vă placă diferența.

Cu procesul setat la dimensiunea exactă - MISTER SIZE 60, 64 & 69

"Kitul nostru de testare largă" vă va ajuta să aflați dimensiunea exactă a prezervativului. Dacă bănuiți deja că vă aflați undeva în intervalul mai larg cu dimensiunea penisului, puteți încerca confortabil dimensiunea potrivită a prezervativului cu acest set. Indiferent dacă aveți o lățime de 60 mm, 64 mm sau 69 mm, probabil că una dintre aceste trei dimensiuni vi se va potrivi perfect. În plus, uneori poate fi o idee bună să variați puțin: Un prezervativ puțin mai mare oferă adesea o senzație și mai naturală și mai bună. Și cu o dimensiune puțin mai strânsă, puteți întârzia orgasmul puțin mai mult datorită presiunii puțin mai mari a prezervativului - pentru a vă bucura de el și mai intens după aceea.

MISTER SIZE - 7 dimensiuni de prezervative pentru un sex mai bun

Cu un total de șapte mărimi diferite de prezervative, MISTER SIZE vă ajută să vă bucurați de un sex relaxat și bun. Lățimea variază de la 47 mm la 69 mm. Poți afla rapid care ți se potrivește cel mai bine cu ajutorul MISTER SIZE Smart, a benzii de măsurare MISTER SIZE sau a practicului Condom Sizer.

Sau, bineînțeles, cu celelalte seturi de testare. Dacă "Pachetul de testare larg" nu vă oferă încă senzația ideală, încercați seturile noastre "Încearcă-l (mediu)" sau "Pachetul de testare îngust".

Calitate dovedită

MISTER SIZE vă oferă o senzație cu totul nouă în timpul sexului și oferă în același timp o siguranță optimă. Doar așa vă puteți lăsa complet în timpul actului sexual. De aceea, toate prezervativele MISTER SIZE sunt conforme cu standardul DIN EN ISO 4074:2002 și sunt supuse unor teste amănunțite. Puteți afla mai multe despre standardele noastre de calitate în cele patru principii de bază.

Prezervativele MISTER SIZE nu sunt disponibile doar în 7 mărimi diferite, astfel încât fiecare bărbat să își poată găsi partenerul contraceptiv perfect. De asemenea, acestea sunt mai subțiri și, prin urmare, mai sensibile decât prezervativele convenționale.

Caracteristici

Lățimi nominale: 60 mm, 64 mm, 69 mm

Lungimi: 200 mm, 220 mm

Grosimea peretelui (grosimea prezervativului): 0,05 - 0,06 mm

Culoare: transparent

Formă: cilindrică, potrivire ideală și derulare ușoară, cu rezervor

Lubrifiant: foarte umed

vegan: da

Calitate testată

Testat dermatologic și 100% testat electronic

Certificare: CE 0120 / ISO 4074

Puteți afla mai multe despre standardele noastre de calitate în cele patru principii de bază.

EAN în comerț

4260605481178

Principalul ingredient al prezervativelor MISTER SIZE este latexul. Acesta se obține din arborele de cauciuc și este, prin urmare, un produs natural pur care, pe lângă cauciuc, este format în principal din apă, dar și din rășini, proteine și minerale în cantități mici.

La fabricarea prezervativelor MISTER SIZE se utilizează numai latex de cauciuc natural de primă clasă de la furnizori atent selecționați. Compusul de latex conține, de asemenea, alte ingrediente care sunt responsabile pentru buna extensibilitate, rezistența sigură la rupere și mirosul neutru plăcut.

Lista completă a ingredientelor pentru prezervativele MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-poliizopren (latex de cauciuc natural).
 • Dietilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Fenol, 4-metil, produse de reacție cu diciclopentadienă și izobutenă (antioxidant)
 • Dibutilditiocarbamat de zinc (accelerator)
 • Oxid de zinc (activator de vulcanizare)
 • Sulf (agent de vulcanizare)
 • Hidroxid de potasiu (săpun)
 • Alcool gras (săpun)

Informații în conformitate cu Regulamentul privind siguranța produselor (UE) 2023/988

Informații despre producător

certificate

Instrucțiuni de utilizare