Skip to main content

Prezervative la fel de individuale ca tine!

Găsește-ți mărimea perfectă și ai parte de cel mai bun sex din viața ta.

Găsiți dimensiunea dvs.

Un prezervativ la fel de unic ca și purtătorul său

Trei pachete de prezervative Mister Size
Săgeată 2
Icoana Pană

SENTIMENTE

Materialul foarte subțire asigură o senzație intensă.

Săgeată 1
Pictograma de securitate

SAFE

Potrivirea perfectă și materialele de primă clasă asigură un nivel ridicat de siguranță.

Săgeată 3
Icoane prezervative

INDIVIDUAL

Cu cele 7 mărimi ale noastre, fiecare poate găsi prezervativul care i se potrivește cu adevărat.

Săgeată 4
Calitatea pictogramei

CALITATE

Produsele și materialele noastre sunt testate și certificate.

 

În ce credem noi!

La MISTER SIZE, dorim să oferim tuturor - indiferent de forma lor - cel mai bun sex din viața lor. De aceea, am dezvoltat un produs care este la fel de unic ca și purtătorul său.

Amazing Sex for everyone!

Ce spun clienții noștri

Banda de măsurat și pachetele de mostre au făcut foarte ușor să găsesc dimensiunea ideală pentru prietenul meu. De atunci, nu am mai folosit niciun alt prezervativ în pat. ;-)

Sonja, 30

Penisul meu este destul de subțire. Cu Mister Size, am găsit un prezervativ care se potrivește la fel de bine ca un costum făcut la comandă. Pot să mă concentrez pe deplin asupra performanței mele și nu trebuie să-mi fac griji că alunecă.

Amir, 24

Prezervativele sunt frumoase și subțiri și au un miros subtil. Faptul că se potrivesc perfect mă face să mă simt mega-sigură și pot în sfârșit să mă las în voia întâmplării în timpul sexului. Sunt încântată.

Alex, 35

 

Prezervativul care ți se potrivește cu adevărat

Cum funcționează

Tăiați pictograma bandă de măsurare

1. DECONECTARE

Decupați cu grijă banda de măsură imprimată de-a lungul liniei punctate.

Săgeată roșie în sus
Penis cu bandă de măsurat

2. DIMENSIUNI

Așezați cu grijă banda în jurul celei mai groase părți a penisului dumneavoastră în erecție. Acum puteți citi recomandarea de mărime personală pe baza marcajelor.

Săgeată roșie în jos
Icon Mister Size Ambalaj

3. BUCURAȚI-VĂ

Perfect! Acum ați găsit dimensiunea ideală a prezervativului și vă puteți bucura de sex complet lipsit de griji în viitor.

Găsiți mărimea potrivită! Aici puteți găsi mai multe opțiuni de măsurare.

Explorați posibilitățile de măsurare

M-am simțit de parcă nu purtam prezervativ.

COMANDAȚI PACHETUL DE PROBĂ

Avantaje pentru el

Căutarea potrivirii perfecte se aplică și când vine vorba de contracepție: dacă până acum ai fost nemulțumit de prezervative, probabil că nu ai găsit încă partenerul potrivit pentru cea mai bună piesă a ta. Cu MISTER SIZE în mărimea dvs. personală, nu există nici o ciupire, nici o desfășurare plictisitoare sau alte efecte secundare neplăcute. Abia dacă o veți observa, iar senzația din timpul sexului este neobișnuit de intensă. În același timp, bineînțeles, vă protejează în mod fiabil și vă oferă un sentiment de siguranță - astfel încât să vă puteți lăsa să plecați complet.

Doriți să aflați mai multe? Testatorii noștri ne povestesc despre experiențele lor.

Citiți experiențele tesatorilor noștri

Putem să ne lăsăm în voia sorții - și să ne distrăm de minune.

Sexul este deosebit de grozav atunci când amândoi își asumă responsabilitatea împreună și apoi se dăruiesc unul altuia cu un sentiment de bine. Mister Size vă oferă oportunitatea ideală de a face acest lucru - deoarece, cu stratul său foarte subțire și abia perceptibil, prezervativul nu mai stă între voi, ci devine o conexiune unică. Astfel, vă puteți simți amândoi în siguranță și vă puteți bucura de sex în toată intensitatea sa.

Ești curioasă? Am pus cupluri să-l testeze - iată ce experiențe au avut.

⚧ Citiți mărturii de la cupluri

Capul meu este în nori în timpul sexului, nu în timpul contracepției

Te-ai săturat să fii singura responsabilă pentru contracepție ca femeie? Cu MISTER SIZE nu mai trebuie să vă simțiți vinovată dacă ați decis în mod conștient să nu luați pilula sau alte contraceptive. Soțul, iubitul sau amantul tău este întotdeauna perfect echipat - și nu mai există niciun motiv pentru a nu folosi prezervativul.

PS: Dacă nu cunoașteți încă mărimea iubitului dvs., luați cu dvs. pachetul nostru de probă și Condom Sizer. Vei avea un spărgător de gheață neașteptat pentru începutul unei minunate relații de dragoste.

Doriți să aflați mai multe? Testerii noștri au multe de spus.

♀ Citiți mărturii de la femei

Mister Size Ieși din rutina ta

Sexul bun nu trebuie să fie perfect

Citește acum

Pastila - drepturi cu adevărat egale în timpul sexului?

Citește acum

Prezervative și lubrifiant: așa merge sexul ca la carte

Citește acum

Încearcă ceva nou

Mister Size - Acest prezervativ ți se potrivește!

Alegerea prezervativelor este imensă, dar dacă ești sinceră, unde te-ai simțit bine imediat? Cât de des ați avut probleme în a pune prezervativul? Cum se simțea sexul atunci când prezervativul era slăbit sau prea strâns și constrâns? Sau ți s-a potrivit, dar te-a deranjat puțin? Cu MISTER SIZE, toate acestea sunt istorie. Am dezvoltat un prezervativ care vi se potrivește cu adevărat. Se potrivește ca o a doua piele și vă oferă în cele din urmă o senzație deplină în timpul sexului. Fără sentimentul neliniștitor că ceva se află încă între voi.

Cu viziunea "Excelență în prezervative", echipa noastră creativă de la Vinergy lucrează continuu pentru a face prezervativele și mai bune - și mai senzuale. Afirmația noastră: sexul cu prezervativ ar trebui să fie la fel de bun ca și fără! Ne angajăm să facem acest lucru în fiecare zi. După aproape 20 de ani de pasiune și experiență în ceea ce privește prezervativele de mărimea potrivită, am lansat Mister Size. MISTER SIZE este prezervativul care arată ca un prezervativ, care protejează ca un prezervativ - dar care nu se simte deloc ca un prezervativ convențional atunci când este folosit. De ce? Pentru că bărbații și femeile nu simt aproape nimic. Dar nu doar grosimea neglijabilă este un stimulent al plăcerii: MISTER SIZE este disponibil în șapte mărimi diferite - la urma urmei, cea mai bună piesă a fiecărui bărbat este foarte individuală.

Vrei să știi mai multe despre Mister Size? ... atunci aruncați o privire la această pagină.

Puteți afla aici cum să determinați dimensiunea prezervativului dumneavoastră.

Nu, aproape niciun contraceptiv nu este 100% sigur. Siguranța metodelor contraceptive este calculată în conformitate cu indicele Pearl. Prezervativele au un indice Pearl de 2-12, ceea ce înseamnă că, din 100 de femei care folosesc prezervative timp de un an, între 2 și 12 vor rămâne însărcinate. În comparație cu alte contraceptive, prezervativul are un scor destul de slab. În cele mai multe cazuri, acest lucru se datorează unor erori de aplicare. Puteți afla mai multe despre utilizarea corectă aici. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de protecția împotriva ITS, cum ar fi HIV, sifilis, gonoree, hepatita B și hepatita C, prezervativul oferă un nivel ridicat de protecție.

Prezervativele sunt, de obicei, fabricate din materiale asemănătoare cauciucului, dintre care marea majoritate sunt din latex. Acestea sunt folosite în timpul sexului pentru a proteja împotriva sarcinilor nedorite și a bolilor cu transmitere sexuală și sunt trase peste penisul în erecție înainte de actul sexual. În afară de sterilizare, prezervativul este singurul mijloc de contracepție pentru bărbați.

Prezervativele în sine nu au efecte secundare. Cu toate acestea, dacă aveți o alergie la latex, acestea pot declanșa o reacție alergică. Aproximativ 2 % dintre oameni suferă de o alergie la latex. Prin urmare, există și prezervative fără latex.

La întrebările frecvente