Skip to main content

Prezervative pentru copii - prezervative care cresc odată cu copiii

Vrei să știi când și cum să îi înveți pe copii despre sex? Cum îi puteți pregăti și proteja cel mai bine sau căutați prezervative potrivite pentru copii?

Atunci ați ajuns la locul potrivit! În acest articol, îți spunem ce trebuie să știi despre educația sexuală, prezervative și dimensiunile prezervativelor pentru copii. De asemenea, vă vom spune de unde să cumpărați prezervative pentru copii și adolescenți și vă vom dota cu cele mai importante cunoștințe despre prezervative.

Așa că pune-ți centura, pentru că nu vrei să ratezi acest articol!

La ce vârstă ar trebui să vă educați copiii?

Răspunsul la această întrebare variază foarte mult, dar, în principiu, educația sexuală adecvată este un proces continuu și, în mod ideal, nu ar trebui să fie o conversație serioasă și punctuală.

Cel mai bine este să discutați cu copiii dumneavoastră despre subiecte precum consimțământul sexual, sarcinile, bolile cu transmitere sexuală și pubertatea înainte de a împlini 10 ani.

Subiectul contracepției este deosebit de important în această perioadă, deoarece copiii dvs. au nevoie de sprijinul dvs. Vorbiți cu ei despre diferitele metode contraceptive hormonale sau fără hormoni pentru femei și bărbați.

În acest fel îi puteți pregăti pentru următorii ani și experiențe și vă puteți asigura că pot face alegeri bune și se pot proteja.

Cel mai bun mod de a educa copiii și tinerii

Cel mai bun mod este să aveți conversații deschise, adecvate vârstei, în care copiii dvs. să vă poată pune orice întrebare pe care o au. Acest lucru se poate întâmpla întâmplător în viața de zi cu zi.

Dacă vi se pare dificil să vorbiți despre aceste probleme sau dacă pur și simplu doriți să fiți bine pregătiți, există multe cărți, broșuri și videoclipuri diferite pe aceste teme.

Apropo, foarte puține școli vorbesc despre dimensiunile prezervativelor.

De aceea, este absolut necesar ca tu, ca părinte, să vorbești cu băieții ȘI cu fetele despre asta, poate chiar să faci școala să conștientizeze că există diferite mărimi.

Ce prezervative să le cumperi copiilor?

Găsirea prezervativelor potrivite pentru adolescenți este dificilă, deoarece penisul copiilor de 12, 13 sau chiar 14 ani nu este adesea încă complet dezvoltat. În funcție de momentul în care începe pubertatea și de câți hormoni de creștere sunt în organism, penisul poate crește până la 6 ani.

Acest lucru înseamnă că poate dura până la vârsta de 18, 19 sau 20 de ani pentru ca acesta să ajungă la dimensiunea sa maximă.

Din această cauză, prezervativele standard care au mărimea 52 sau 53 de multe ori nu se vor potrivi, vor aluneca ușor sau vor fi prea strânse. Acest lucru face ca actul sexual să fie nesigur și inconfortabil.

Există, de asemenea, problema că un prezervativ care se potrivea anterior poate deveni prea mic în timp, deoarece penisul continuă să crească. Acest lucru face din nou ca actul sexual să fie nesigur, deoarece prezervativele prea mici se sparg mai ușor, sunt inconfortabile și pot afecta erecțiile. Acest lucru, la rândul său, crește probabilitatea de a avea relații sexuale neprotejate.

Prezervative de dimensiuni mici și mari

Din aceste motive, este deosebit de important pentru copii și adolescenți să determine dimensiunea potrivită a prezervativului și să folosească prezervative care practic cresc odată cu ei.

Poate că, după măsurarea mărimii prezervativului, se dovedește că un prezervativ de mărimea 47 sau 49 se potrivește perfect la început. Cu toate acestea, după câteva luni sau ani, dimensiunea poate începe să se strângă și să devină incomodă.

Atunci, la fel ca atunci când vă cumpărați pantofi, este timpul să măsurați din nou, să reevaluați lățimea sau circumferința și să treceți la o nouă mărime de prezervativ.

Apropo, lungimea penisului sau a prepuțului nu contează atunci când cumpărați un prezervativ. Este perfect în regulă dacă prezervativul nu este derulat până la capăt sau nu acoperă penisul complet, atâta timp cât lățimea sau circumferința este corectă.

Tabel de mărimi pentru prezervative - prezervative pentru penisuri mici și mari

Următoarea este o prezentare generală a diferitelor mărimi de prezervative pe care le puteți obține. Majoritatea producătorilor oferă prezervative doar în mărimi cuprinse între 52 și 57.

Aici, la Mister Size, puteți obține, de asemenea, multe prezervative mai mici și mai mari care sunt ideale pentru penisuri mici (sau compacte) și mari.

Pentru circumferința penisului

Pentru diametrul penisului

Dimensiunea prezervativului 47

mai puțin de 10 cm

mai puțin de 3,18 cm

Prezervativ mărimea 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Marimea prezervativului 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Prezervativ mărimea 57

12,0 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Prezervativ mărimea 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Prezervativ mărimea 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Prezervativ mărimea 69

mai mare de 15,5 cm

mai mare de 4,93 cm

De unde să cumpărați prezervative pentru copii și adolescenți?

Deoarece majoritatea magazinelor vând în prezent doar prezervative în mărimile standard 52 - 57, cel mai simplu este să comandați prezervative potrivite pentru copii pe internet.

Practic, prezervativele sunt trimise în pachete neutre, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că vecinii (sau părinții) vor vedea ce ați comandat.

Puteți găsi multe mărimi diferite de Mister Size în farmaciile Müller, în multe farmacii și, de asemenea, în magazinele Orion.

Cunoștințe importante despre prezervative pentru copii

Alegerea mărimii potrivite de prezervativ este un prim pas mare și important. Dar apoi ce urmează? Cum se păstrează prezervativele? Cum sunt folosite în mod corespunzător? Ce se întâmplă dacă unul se sparge sau se blochează?

Puteți găsi toate aceste informații aici:

Concluzie - Prezervative pentru copii

Educația sexuală adecvată pentru copii și adolescenți este importantă și ar trebui să aibă loc cât mai deschis posibil. Doar așa copiii vor avea șansa de a se bucura de sex sigur, de a preveni sarcina, de a se proteja și de a rămâne sănătoși.

Alegerea mărimii potrivite a prezervativului este, practic, un pas important pentru a ne asigura că prezervativele sunt percepute ca ceva util și bun.

Doar cu dimensiunea potrivită a prezervativului ești protejat în mod optim și te poți bucura la maximum.

Apropo: Dacă ești pe cale să faci prima dată, ar trebui să citești articolul nostru despre cum să faci sex pentru prima dată, astfel încât prima dată să fie una excelentă!

Aflați și mai multe despre prezervative

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Cunoștințe sexuale despre prezervative

Determinați dimensiunea corectă a prezervativului în 4 pași simpli

Utilizarea prezervativului de mărimea potrivită este importantă pentru o bună protecție. Aici puteți afla cum să determinați mărimea potrivită în 4 pași simpli.

Kondom Anwendung
Sfaturile noastre pentru prezervative

Aplicarea prezervativului

Ce trebuie să am în vedere atunci când folosesc prezervative? Iată care sunt cele mai importante sfaturi înainte de a folosi prezervativele.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Cunoștințe sexuale despre prezervative

Prezervativele și dimensiunile prezervativelor: Răspuns la toate întrebările dvs

Tot ceea ce ați putea întreba despre prezervative și dimensiunile prezervativelor își găsește răspunsul în acest articol. Faceți clic acum pentru a citi mai multe.